אוזניות 1500~ +שאלות וצרכים
אז ככה
קוראים לי מיכאל
לאחרונה רכשתי IAUDIO A2
היה סיוט קניתי מבאג ברגע שהפעלתי אותו בבית גיליתי המון תקלות והמכשיר מת אחרי שלושה ימים אז החלפתי אחרי חודש שהגיע להם מישלוח (חודש לא היה לי מכשיר ) ושוב פעם משהו לא מרגיש לי טוב תקיעות ,המסך נראה קטן משום מה (יש פס שחור מסביבו)אבל לפחות עובד ככה שאני ינסה להיסגר על התקלות ולבוא מתי שיתמלא המלאי
בקיצור אני מעוניין לירכוש אוזניות משהו טוב ככה שיפנק טוב טוב
חשבתי על SR 225 של GRADO
או AKG 601 שלפי מה שראיתי הם ניראות כמו כריות משי לאוזן וגדולות ככה שיתאים לי
התקציב כמה שה601 עולה זה הגבול העליון
הבעיה היא שאני חושש שהנגן ישתעל בהפעלה שלהן (לא יסחוב )
יש עוד סוגים של אוזניות כמו הSS 595 ועוד כמה שלא עולה לי בראש
איזה עוד דגמים יש לפי - ראש גדול , איכותי ביותר , עוצמה שיהיה אפשר לישמוע חזק כי יש קטעים שאני אוהב לישמוע בווליום גבוהה ,נוחות טובה, שלא ישרוף את האוזן מחום ועדיף שלא יהיה מעור או פלסטיק (עדיף כי זה עושה זעה וגם מאד מחמם)
1 הראש שלי די גדול ואני צריך אוזניה רחבה שתתאים
2 איפה יש לישמוע את הדגמים הנ"ל ועוד כמה
אנטולי איזה אוזניות יש לשי בתמונה ? זה ה701\601 ? (HWZONE)
קוראים לי מיכאל
לאחרונה רכשתי IAUDIO A2
היה סיוט קניתי מבאג ברגע שהפעלתי אותו בבית גיליתי המון תקלות והמכשיר מת אחרי שלושה ימים אז החלפתי אחרי חודש שהגיע להם מישלוח (חודש לא היה לי מכשיר ) ושוב פעם משהו לא מרגיש לי טוב תקיעות ,המסך נראה קטן משום מה (יש פס שחור מסביבו)אבל לפחות עובד ככה שאני ינסה להיסגר על התקלות ולבוא מתי שיתמלא המלאי
בקיצור אני מעוניין לירכוש אוזניות משהו טוב ככה שיפנק טוב טוב
חשבתי על SR 225 של GRADO
או AKG 601 שלפי מה שראיתי הם ניראות כמו כריות משי לאוזן וגדולות ככה שיתאים לי
התקציב כמה שה601 עולה זה הגבול העליון
הבעיה היא שאני חושש שהנגן ישתעל בהפעלה שלהן (לא יסחוב )
יש עוד סוגים של אוזניות כמו הSS 595 ועוד כמה שלא עולה לי בראש
איזה עוד דגמים יש לפי - ראש גדול , איכותי ביותר , עוצמה שיהיה אפשר לישמוע חזק כי יש קטעים שאני אוהב לישמוע בווליום גבוהה ,נוחות טובה, שלא ישרוף את האוזן מחום ועדיף שלא יהיה מעור או פלסטיק (עדיף כי זה עושה זעה וגם מאד מחמם)
1 הראש שלי די גדול ואני צריך אוזניה רחבה שתתאים
2 איפה יש לישמוע את הדגמים הנ"ל ועוד כמה
אנטולי איזה אוזניות יש לשי בתמונה ? זה ה701\601 ? (HWZONE)
נערך לאחרונה על ידי AC-DC ב 17/03/2007 0:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל האוזניות שהזכרת יצתרכו הגברה כדי לעבוד בצורה מספקת, ואלו אוזניות די עדינות כך שלו תוכל להתנייד איתם(אם יש צורך בזה)
וכמובן המלצות אתה יכול לקבל מפה ועד הודעה חדשה אבל הן רלבנטיות רק לזה שממליץ אותן, כך שאתה די חייב להכיר את האוזניות אישית כדי לדעת מה טוב לך ומה לא!
אנשים יכולים לתת לך כיוון כללי אם תגיד איזה סוגי מוזיקה אתה נוהג לשמוע(כי יש אוזניות שמתאימות לז'אנר אחד יותר מז'אנר אחר),
אוזניה פתוחה או סגורה, וכו...
וכמובן המלצות אתה יכול לקבל מפה ועד הודעה חדשה אבל הן רלבנטיות רק לזה שממליץ אותן, כך שאתה די חייב להכיר את האוזניות אישית כדי לדעת מה טוב לך ומה לא!
אנשים יכולים לתת לך כיוון כללי אם תגיד איזה סוגי מוזיקה אתה נוהג לשמוע(כי יש אוזניות שמתאימות לז'אנר אחד יותר מז'אנר אחר),
אוזניה פתוחה או סגורה, וכו...
IAudio X5L נגן מצויין אם יציאת Line out לחיבור מגבר, הרבה מקום, ותומך בFLAC!
או SanDisk E280 קטן יותר מבוסס FLASH נוח פשוט ואיכותי, תמיכה בעברית, מינוס רציני(לחלק) לא תומך בFLAC
וחברה אתם מתכננים להסתובב אם האוזניות האלה(SR 225, או כל דבר בסדר גודל זה) בחוץ מחוברות לנגן נייד?
או SanDisk E280 קטן יותר מבוסס FLASH נוח פשוט ואיכותי, תמיכה בעברית, מינוס רציני(לחלק) לא תומך בFLAC
וחברה אתם מתכננים להסתובב אם האוזניות האלה(SR 225, או כל דבר בסדר גודל זה) בחוץ מחוברות לנגן נייד?
תודה נבדוק את הדגמיםelias כתב:IAudio X5L
וחברה אתם מתכננים להסתובב אם האוזניות האלה(SR 225, או כל דבר בסדר גודל זה) בחוץ מחוברות לנגן נייד?...
ולא האוזניות וגם הנגן (אם יהיה) רק לשימוש ביתי לא להיות מוגבל לרסיבר/מחשב
ירון
הממ
יש לי פה בעיה קלילה - הגארדו הם 32 אוהם היתנגדות שזה די קצת לעומת ה601 שיש להן 120 שזה גבולי אם הבנתי
לנגן יש מגבר 35 מילי וואט לכל אוזניה סה"כ 70
אני לא מיתכוון לצאת מהבית עם האוזניות אבל בהחלט אצא מפעם לפעם (כגון חופשה או חבר קרוב ברור שלא בית ספר ) מגבר אני לא חושב שאני ירצה כי בתוך הבית לפחות אני מעוניין להתנייד וגם זה מתחיל להיות עסק יקר מאד
אני שומע מוסיקה רגוע , אלקטרוני ליפעמים , אני אוהב כל מוסיקה רק שתהיה באיכות זה פשוט גורם לי לסוטול קל , קלסיקות , ג'אז פשוט הכל .
אני רוצה נוחות ואיכות ,שיהיו עמידות כי אני לא עדין כל כך אבל אפשר להיתפשר
שיהיו גדולות לראש הגדול שלי וזהו בכללי
ירון - שאלה לי אליך - הגארדו טובות ? הפעלת אותן על נגן נייד ? סתם פשוט או נגן מיוחד
כל מוצר של IAUDIO הוא הטוב שבטובים ( לא יודע אם אפשר לאמר תקנו אותי אם אני טועה
כי מניסיוני ומניסיון רבים רק אותם לקחת ) אם זה לבית אז מה אכפת לך לקחת A2 ? יום אחד אתה תשתמש במסך שלו אני בטוח , הקלטה-שידור, טלוויזיה אלחוטית (לא זמין בארץ) , הקלטה ממכשירים אחרים כולל מצלמות ועוד , תוכנות מעולות ,באנדל מעולה כולל נרתיק עור מצויין,תמיכה בעיברים פרפקטית לא הפוכה , נפח יחסית גדול של 20 או 30 GB
, עוצמת ווליום גבוה מאד (קשה לשמוע על הכי גבוה זה פשוט יוריד לך דם
)סוללה שמספיקה להמון זמן 10 שעות יודאו ו20 מוסיקה אם אני לא טועה לPMP זה הכי הרבה שיש היום (שוב אם אני לא טועה ) ויש עוד המון פונקציות
אם זה לא מושך אותך אז תמיד יש להם את הX5 X5L (L אומר סוללה גדולה יותר מבחינת זמן) D2 U3 G3 ועוד הרבה דגמים שאני לא זוכר לכולם יש סוללה אימתנית ווליום גבוה(בעיינין הווליום לא בטוח) באנדל מעולה תמיכה בעיברית לרב או כולם ועוד
אני יעזור לך רק תגיד אתה רוצה מבוסס פלאש או הרד דיסק ?
שיהיה קטן או גדול או שלא משנה ?
סוללה כמה משנה ?
ומה אתה מחפש בנגן שנדע מה אתה פחות או יותר רוצה
אני לא מיתכוון לצאת מהבית עם האוזניות אבל בהחלט אצא מפעם לפעם (כגון חופשה או חבר קרוב ברור שלא בית ספר ) מגבר אני לא חושב שאני ירצה כי בתוך הבית לפחות אני מעוניין להתנייד וגם זה מתחיל להיות עסק יקר מאד
אני שומע מוסיקה רגוע , אלקטרוני ליפעמים , אני אוהב כל מוסיקה רק שתהיה באיכות זה פשוט גורם לי לסוטול קל , קלסיקות , ג'אז פשוט הכל .
אני רוצה נוחות ואיכות ,שיהיו עמידות כי אני לא עדין כל כך אבל אפשר להיתפשר
שיהיו גדולות לראש הגדול שלי וזהו בכללי
ירון - שאלה לי אליך - הגארדו טובות ? הפעלת אותן על נגן נייד ? סתם פשוט או נגן מיוחד
כל מוצר של IAUDIO הוא הטוב שבטובים ( לא יודע אם אפשר לאמר תקנו אותי אם אני טועה
, עוצמת ווליום גבוה מאד (קשה לשמוע על הכי גבוה זה פשוט יוריד לך דם
אם זה לא מושך אותך אז תמיד יש להם את הX5 X5L (L אומר סוללה גדולה יותר מבחינת זמן) D2 U3 G3 ועוד הרבה דגמים שאני לא זוכר לכולם יש סוללה אימתנית ווליום גבוה(בעיינין הווליום לא בטוח) באנדל מעולה תמיכה בעיברית לרב או כולם ועוד
אני יעזור לך רק תגיד אתה רוצה מבוסס פלאש או הרד דיסק ?
שיהיה קטן או גדול או שלא משנה ?
סוללה כמה משנה ?
ומה אתה מחפש בנגן שנדע מה אתה פחות או יותר רוצה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מיכאל
אני חושב שהSR225 הם אוזניות טובות אבל לא ביצעתי השוואה שלהם לעומת דברים אחרים
בשמיעה דרך רסיבר אני מאוד מרוצה (מספר שעות בכול יום מאז שהם אצלי)
הערב חיברתי אותם לנגן C140 של SanDisk זה היה נחמד אבל לא יותר
היה צורך לשמוע בעוצמה הגבוה ביותר וזה לא תמיד היה מספיק ומה שנשמע לא היה מדהים
נגן זה נפסל לעבודה עם הSR225
(הוא בעצם לא היה מועמד בכלל הוא פשוט היה אצלי הערב)
ירון
אני חושב שהSR225 הם אוזניות טובות אבל לא ביצעתי השוואה שלהם לעומת דברים אחרים
בשמיעה דרך רסיבר אני מאוד מרוצה (מספר שעות בכול יום מאז שהם אצלי)
הערב חיברתי אותם לנגן C140 של SanDisk זה היה נחמד אבל לא יותר
היה צורך לשמוע בעוצמה הגבוה ביותר וזה לא תמיד היה מספיק ומה שנשמע לא היה מדהים
נגן זה נפסל לעבודה עם הSR225
ירון
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לגבי האוזניות של שי אלו 701
לגבי אוזניות אחרות היתי ממליץ דווקה להתחיל ממשהו כמו AKG 81 הן די נוחות וניתן להקשיב להן בבית וגם בחוץ.
בקשר לגראדו אז או שאתה אוהב אותן או שלא, אני לא, למרות שיש לי זוג.
הן מצוינות לגיטרה קלאסית ,נורה ג'ונס לדוגמה נישמעת עליהם פנומנלי!!
אבל בשאר הדברים הן די מפספסות לדעתי. הן גם לא ממש נוחות היתי אומר אפילו שהאינקוזיציה תיכננה אותן.
לא יכול לשבת בהן יותר מ 40 דקות מבלי להזיז אותן , בהשווה ל880 שלי שהן שיא הנוחות מבחינתי.
לגבי אוזניות אחרות היתי ממליץ דווקה להתחיל ממשהו כמו AKG 81 הן די נוחות וניתן להקשיב להן בבית וגם בחוץ.
בקשר לגראדו אז או שאתה אוהב אותן או שלא, אני לא, למרות שיש לי זוג.
הן מצוינות לגיטרה קלאסית ,נורה ג'ונס לדוגמה נישמעת עליהם פנומנלי!!
אבל בשאר הדברים הן די מפספסות לדעתי. הן גם לא ממש נוחות היתי אומר אפילו שהאינקוזיציה תיכננה אותן.
לא יכול לשבת בהן יותר מ 40 דקות מבלי להזיז אותן , בהשווה ל880 שלי שהן שיא הנוחות מבחינתי.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
Beyerdynamic 880 זה מה שיש לך שהן נוחות ? הם מתאימות גם לגדולי ראש ?
זה כבר עובר תגבול אז לא נראה לי אבל בסוף מה שיקבע זה האוזן שלי
אלה מה שאתה ממליץ http://www.headphones.co.il/store/main/ ... d_prod=144 ?
אני לא יודע איך הן אבל אני מעדיף פחות או יותר לעשות קניה אחת (יקרה של אוזניות)לעוד המון זמן לפחות 3 שנים
אני חושב יותר לכיוון 601 לא יודע למה הם פשוט נראו לי הכי נוחות
לא שמעתי ולא הרגשתי עדין שום אוזניה בסגנון שלה או מה שאני מתכנן ליקנות
אני מפתח תיקוה ואני די נגיש לתחנה המרכזית החדשה בתל אביב לאן אפשר לסוע כדי לישמוע אותם ? אבי יפה נשמע לי ממש רחוק ומסובך להגיע באוטובוס
בקיצור אין לי מושג לאן ללכת
מה עם החנות צליל ? באג ?
אם אתם יכולים לעזור בקשר לחנויות עם אוזניות בסגנון מחיר הזה אז תאמרו בבקשה
הA2 לפחות פי 2 בכח שלו ככה שיש מצב שהוא יסחוב ואף טוב
זה כבר עובר תגבול אז לא נראה לי אבל בסוף מה שיקבע זה האוזן שלי
אלה מה שאתה ממליץ http://www.headphones.co.il/store/main/ ... d_prod=144 ?
אני לא יודע איך הן אבל אני מעדיף פחות או יותר לעשות קניה אחת (יקרה של אוזניות)לעוד המון זמן לפחות 3 שנים
אני חושב יותר לכיוון 601 לא יודע למה הם פשוט נראו לי הכי נוחות
לא שמעתי ולא הרגשתי עדין שום אוזניה בסגנון שלה או מה שאני מתכנן ליקנות
אני מפתח תיקוה ואני די נגיש לתחנה המרכזית החדשה בתל אביב לאן אפשר לסוע כדי לישמוע אותם ? אבי יפה נשמע לי ממש רחוק ומסובך להגיע באוטובוס
בקיצור אין לי מושג לאן ללכת
מה עם החנות צליל ? באג ?
אם אתם יכולים לעזור בקשר לחנויות עם אוזניות בסגנון מחיר הזה אז תאמרו בבקשה
הA2 לפחות פי 2 בכח שלו ככה שיש מצב שהוא יסחוב ואף טוב
הבעיה היחידה שהיא בעית רבים גם כן היא המחיר
אני חושב שאם כבר להשקיע עד הסוף אז יכל להיות אני רק צריך ליבדוק אותם
אפשר קישורים בבקשה לסינמה פרדיסאו ועוד מקומות בבקשה או שיש באתר ?
בקשר לאבי יפה הוא גם פה באתר נכון (או אח שלו \משפחה)? אם אתם יודעים או שהוא כבר יענה מה יש במלאי או מה אין
ניסיתי לצלצל בבוקר יום שישי ולא ענו לי
תודה חברי הפורום אני אחכה לעוד תשובות כי אני יודע שיש לעוד רבים מה לאמר
אני חושב שאם כבר להשקיע עד הסוף אז יכל להיות אני רק צריך ליבדוק אותם
אפשר קישורים בבקשה לסינמה פרדיסאו ועוד מקומות בבקשה או שיש באתר ?
בקשר לאבי יפה הוא גם פה באתר נכון (או אח שלו \משפחה)? אם אתם יודעים או שהוא כבר יענה מה יש במלאי או מה אין
ניסיתי לצלצל בבוקר יום שישי ולא ענו לי
תודה חברי הפורום אני אחכה לעוד תשובות כי אני יודע שיש לעוד רבים מה לאמר
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
AC-DC יש בעיה גדולה אם מה שאתה אומר, אני אסביר כאשר לפני כשנה רציתי לקנות אוזניות קניתי את ה880 אוזניות לא זולות שהיו אז החלום הרטוב שלי התוכנית היתה שאלו יהיו האוזניות היחידות שלי כי הן הכי טובות. מאז קניתי עוד גראדו 225 UE SUPERFI 5 ו TRIPLE FI 10 מגבר נייד GO-VIBE מגבר ביתי VINCENT אכשיו אני שוקל להחליף את המגבר הביתי ואולי גם את הנייד ואןלי גם לקנות AKG 701 או 340.
לכן אני ממליץ לך להתחיל ממשהוא שהוא לא כלכך יקר אבל נוח כדי לקבל קצת מושג על עולם האוזניות ולקבל זהות.
דרך אגב אני חושב שבבאג יש את הדגם 151 של AKG שזו גירסה ארופאית של 81 אם אני לא טועה אתה יכול לבקש מהם לנסות אותן.
לכן אני ממליץ לך להתחיל ממשהוא שהוא לא כלכך יקר אבל נוח כדי לקבל קצת מושג על עולם האוזניות ולקבל זהות.
דרך אגב אני חושב שבבאג יש את הדגם 151 של AKG שזו גירסה ארופאית של 81 אם אני לא טועה אתה יכול לבקש מהם לנסות אותן.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- תומר_יפה
- עוסק בתחום

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
היי AC-DC,
אני מתנצל על יום שישי בבוקר, באמת פתחנו קצת יותר מאוחר מכרגיל.
בכל זאת תזכור שמדובר על ירושלמים, הקצב כאן תמיד יותר איטי...
בכל מקרה לגבי המלאי, אין לך מה לדאוג - כל האוזניות שהוזכרו בשירשור הזה קיימות במלאי ועוד רבות אחרות. מעבר לזה אני לא יכול להמליץ לך כאן על דגם מסויים בשביל שלא יטענו חלילה שיש לי אינטרס כלשהו...
ורק בשביל לעשות סדר אחת ולתמיד - אבי יפה הוא מייסד ומנהל האולפן, ולגמרי במקרה גם אבא שלי. אני אחראי על אתר האוזניות, ואורי אחי מנהל את חנות הסטריאו. לכן אין צורך לבקש בטלפון את אבי יפה ולשאול אותו על אוזניות...
אני מתנצל על יום שישי בבוקר, באמת פתחנו קצת יותר מאוחר מכרגיל.
בכל זאת תזכור שמדובר על ירושלמים, הקצב כאן תמיד יותר איטי...
בכל מקרה לגבי המלאי, אין לך מה לדאוג - כל האוזניות שהוזכרו בשירשור הזה קיימות במלאי ועוד רבות אחרות. מעבר לזה אני לא יכול להמליץ לך כאן על דגם מסויים בשביל שלא יטענו חלילה שיש לי אינטרס כלשהו...
ורק בשביל לעשות סדר אחת ולתמיד - אבי יפה הוא מייסד ומנהל האולפן, ולגמרי במקרה גם אבא שלי. אני אחראי על אתר האוזניות, ואורי אחי מנהל את חנות הסטריאו. לכן אין צורך לבקש בטלפון את אבי יפה ולשאול אותו על אוזניות...
אולפני אבי יפה - סטריאו וקולנוע ביתי
www.AviYaffe.com
www.AviYaffe.com
היי תומר
מתי אפשר לבוא אליכם ?
וזה שיש את כל האוזניות אומר גם שאני יוכל להאזין להם ?
קצת קשה לי לימצוא קווי אוטובוסים מפתח תיקוה אליכם
לי יש 4 אזורים שאני יכל לקחת מהם קווים - פתח תיקוה \ יהוד \ מרכזית חדשה תל אביב \ תעשיה בלוד אתה מכיר קווים משם אליכם ?
יכל להיות שאני יגיע לאיזור כל שהו בירושלים עם טרמפ מלוד
מתי אפשר לבוא אליכם ?
וזה שיש את כל האוזניות אומר גם שאני יוכל להאזין להם ?
קצת קשה לי לימצוא קווי אוטובוסים מפתח תיקוה אליכם
לי יש 4 אזורים שאני יכל לקחת מהם קווים - פתח תיקוה \ יהוד \ מרכזית חדשה תל אביב \ תעשיה בלוד אתה מכיר קווים משם אליכם ?
יכל להיות שאני יגיע לאיזור כל שהו בירושלים עם טרמפ מלוד
- תומר_יפה
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
מיכאל, אתה יכול לבוא מתי שנוח לך, רק תודיע לנו לפני שאתה בא בשביל לוודא שחדר ההדגמה פנוי.
וכן, כמובן שאתה יכול לשמוע את כל האוזניות (חוץ מאוזניות in-ear). תביא את הנגן שלך (עם מוסיקה באיכות טובה) ונבדוק איך הוא עובד עם כל הדגמים האלה.
להגיע אלינו זה לא סיפור בכלל. פשוט תיקח אוטובוס לירושלים, הוא מגיע ישר לתחנה המרכזית. תרד שם ותתפוס מונית למרכז של שכונת בית הכרם, זה כמה דקות משם. אנחנו נמצאים מאוד קרוב למרכז, בשדרות הרצל 110, זה הרחוב המרכזי. תסתכל גם על "איפה אנחנו" באתר.
וכן, כמובן שאתה יכול לשמוע את כל האוזניות (חוץ מאוזניות in-ear). תביא את הנגן שלך (עם מוסיקה באיכות טובה) ונבדוק איך הוא עובד עם כל הדגמים האלה.
להגיע אלינו זה לא סיפור בכלל. פשוט תיקח אוטובוס לירושלים, הוא מגיע ישר לתחנה המרכזית. תרד שם ותתפוס מונית למרכז של שכונת בית הכרם, זה כמה דקות משם. אנחנו נמצאים מאוד קרוב למרכז, בשדרות הרצל 110, זה הרחוב המרכזי. תסתכל גם על "איפה אנחנו" באתר.
www.AviYaffe.com
www.AviYaffe.com
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- תומר_יפה
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
מרטין, תודה על הטיפ, אנחנו נשקול את הנושא.
יכול להיות שבשביל ה-E500 באמת כדאי לארגן פתרון כזה, למרות שעד עכשיו כבר קנו לא מעט ללא הדגמה (אבל הרשנו למשש ולהריח את הקופסא...
)
בגדול אנחנו נוקטים במדיניות הזו גם מסיבות היגיניות, וגם בשביל למנוע הצפה של זאטוטים שיבואו להדגמה של CX300...
יכול להיות שבשביל ה-E500 באמת כדאי לארגן פתרון כזה, למרות שעד עכשיו כבר קנו לא מעט ללא הדגמה (אבל הרשנו למשש ולהריח את הקופסא...
בגדול אנחנו נוקטים במדיניות הזו גם מסיבות היגיניות, וגם בשביל למנוע הצפה של זאטוטים שיבואו להדגמה של CX300...
www.AviYaffe.com
www.AviYaffe.com
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טוב אז כנראה שרק באפריל אני יבוא כי לצערי אין לי יום פנוי 3 מבחנים השבוע ואז יש את פסח ואני בטורקיה ואם לא אז יש סיכוי טוב(בפסח אתם פתוחים ? ) מקסימום אחרי פסח
שגם אז אני טמפון כי מתחיל כל הבגרויות ומגנים
ולפני כל הבגרויות , מגנים ולימודים אני חייב אוזניות(איכותיות) כדי להירגע ולהנות
תודה למי שעזר ויעזור אני פה לראות עוד תגובות וכו'
לא עדיף כבר לקחת מונית עד אלכם ? וכמה עולה מונית בירושלים ? או לפחות הנסיעה הזאת?
אגב למישהו יש שמות של קלסיקות טובות ואיכותיות ?
שגם אז אני טמפון כי מתחיל כל הבגרויות ומגנים
ולפני כל הבגרויות , מגנים ולימודים אני חייב אוזניות(איכותיות) כדי להירגע ולהנות
תודה למי שעזר ויעזור אני פה לראות עוד תגובות וכו'
לא עדיף כבר לקחת מונית עד אלכם ? וכמה עולה מונית בירושלים ? או לפחות הנסיעה הזאת?
אגב למישהו יש שמות של קלסיקות טובות ואיכותיות ?