פתרון להתקנת מסך למקרן
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3742
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 866 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
אני לפני תליית מסך למקרן.העניין הוא שהאפשרות היחידה היא לתלות את הקסטה של המסך מתחת למזגן עילי.אלא שהחורים בצד השמאלי של הקסטה "נופלים" בדיוק על צינור הניקוז של המזגן שעובר בתוך הקיר.
מה גם שאני צריך להרחיק את הקסטה מהקיר כעשרה ס"מ שירד לפני הטלויזיה.
האם יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת.
אני חשבתי על לאטה של עץ בגודל של הקסטה הפרופיל יהיה לפחות 10 ס"מ.כאשר אני אתפוס אותה עם ברגים לקיר יותר קרוב לאמצע.ואת הקסטה אחבר לקצוות עם ברגים.כך שלא יהיה מעבר לתוך הקיר.
אשמח לעוד רעיונות.
מה גם שאני צריך להרחיק את הקסטה מהקיר כעשרה ס"מ שירד לפני הטלויזיה.
האם יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת.
אני חשבתי על לאטה של עץ בגודל של הקסטה הפרופיל יהיה לפחות 10 ס"מ.כאשר אני אתפוס אותה עם ברגים לקיר יותר קרוב לאמצע.ואת הקסטה אחבר לקצוות עם ברגים.כך שלא יהיה מעבר לתוך הקיר.
אשמח לעוד רעיונות.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

אם לא הייתי מובן וצריך. שרטוט העלה.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האם למישהו יצא לתלות מסך מקרן לא בנקודות התלייה של המסך?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

@Kermit
קישור לתמונה מצולמת איפה שהחץ מצביע שם צריך להתקין את החלק השמאלי של המסך.
הקסטה תוצמד מתחת למזגן.
מקווה שזה ברור
http://www.interload.co.il/upload/6470576.jpg
·
קישור לתמונה מצולמת איפה שהחץ מצביע שם צריך להתקין את החלק השמאלי של המסך.
הקסטה תוצמד מתחת למזגן.
מקווה שזה ברור
http://www.interload.co.il/upload/6470576.jpg
·
אני מבין שאתה מתכוון לשים מסך נגלל.
אם המיקום של המסך קשיח לחלוטין ולא ניתן להזיז ימינה שמאלה, נראה לי שהפתרון היחיד זה באמת להרחיק את המסך מהקיר (עץ נשמע סבבה).
מה עם עץ ועליו פרופיל מתחת שאליו יתחברו הברגים של המסך? - כדי להרחיק מהצינור ניקוז. ( נגיד 10 ס"מ "באוויר")
ז"א שלא יהיה עץ לכל האורך בצמוד לקיר עד מתחת לנק' הניקוז
נראה לי שבכל מקרה המסך צריך להיות איזה 10 ס"מ קדימה, התמונה קצת חשוכה וקשה לראות במדויק, אבל מזה הדבר שנמצא על הקיר (איפה שהשפתיים של טום קרוז)? רמקול? כי נראה שהקיר לא פנוי לגמרי
אם המיקום של המסך קשיח לחלוטין ולא ניתן להזיז ימינה שמאלה, נראה לי שהפתרון היחיד זה באמת להרחיק את המסך מהקיר (עץ נשמע סבבה).
מה עם עץ ועליו פרופיל מתחת שאליו יתחברו הברגים של המסך? - כדי להרחיק מהצינור ניקוז. ( נגיד 10 ס"מ "באוויר")
ז"א שלא יהיה עץ לכל האורך בצמוד לקיר עד מתחת לנק' הניקוז
נראה לי שבכל מקרה המסך צריך להיות איזה 10 ס"מ קדימה, התמונה קצת חשוכה וקשה לראות במדויק, אבל מזה הדבר שנמצא על הקיר (איפה שהשפתיים של טום קרוז)? רמקול? כי נראה שהקיר לא פנוי לגמרי
-
big007
-
- חבר מביא חבר

@Kermit
מדובר במסך נגלל.
חייב להרחיק אותו כעשרה ס"מ מהקיר שירד לפני הtv
בנוגע לשפתיים של טום.שמתי דף נייר לבן שייכסה את הפתח בקיר שבו יעברו הכבלים של הtv.
נראה לי שאלך על לאטה של עץ ×2 שכל אחד 50ס"מ בעובי של עשרה ס"מ שאחבר לקיר ובקצה אחבר אליו את המסך.
·
מדובר במסך נגלל.
חייב להרחיק אותו כעשרה ס"מ מהקיר שירד לפני הtv
בנוגע לשפתיים של טום.שמתי דף נייר לבן שייכסה את הפתח בקיר שבו יעברו הכבלים של הtv.
נראה לי שאלך על לאטה של עץ ×2 שכל אחד 50ס"מ בעובי של עשרה ס"מ שאחבר לקיר ובקצה אחבר אליו את המסך.
·