שאלות לפני הזמנת מתקין למקרן

מקרנים קידמיים - Front Projector.
HTuser1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

הי חברים,

לפני הזמנת מתקין עבור המקרן שרכשתי האפסון 2040 .

1. יש עדיפות להתקנה על הקיר או על התקרה?

אני מעוניין בשלב ראשון להקרין על הקיר ובהמשך לרכוש מסך, אם אני מתקין על התקרה תהיה בעיה של גמישות בהתאמה למסך שארכוש אחר כך? לעומת זאת על הקיר ראיתי שיש זרועות טלסקופיות עם טווח מרחק שניתן לשחק איתו כל הזמן האם זה יתרון?

2. האם עלי לקנות את זרוע ההתקנה או שהמתקין יביא לי? האם זול משמעותית להזמין מאמזון וזה שווה?

3. אם יש לי קיר הקרנה ברוחב 280 סמ' רמקולים שארצה לתלות בכל צד תופסים 11 סמ' רוחב כל אחד כלומר יחד 22 סמ' איזה גודל מסך מקסימלי אוכל לתלות בהתחשב במסגרת מסביב למסך? אני מבין שהמתקין צריך להתקין עבור מסך עתידי את המרחק מדוייק מהמסך, כן?

4. האם גלגל הזום שבמקרן הוא אופטי והוא לא פוגע באיכות התמונה שוב אם ארצה להתקין מסך ואצטרך לשחק איתו כדי להתאים את התמונה?

5. בין 100-120 אינטש מהם הגדלים הנוספים של מסכים שהם סטנדרט?

6. מה גובה מסך ממולץ מהרצפה הכוונה לאזור הצפייה מעל המסגרת למסך 100-120 אינץ?

זהו בינתיים תודה לכל העונים!
נערך לאחרונה על ידי HTuser1 ב 18/03/2017 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

1. מכיוון שרכשת מקרן ללא LENS SHIFT ורק עם KEYSTONE CORRECTION ממליץ להשתמש בזרוע טלסקופית שתפצה לפחות על העדר ה SHIFT בציר האנכי
2. תלוי במה שסיכמת עם המתקין
3. ממליץ על מסגרת של 5 ס"מ בכל צד. הכי טוב.תקרין על הקיר ותראה מה הגודל תמונה המקסימלי שנראה יפה לעין ומשאיר טיפה רווח לרמקולים
4. הזום הוא אופטי. לא פוגע באיכות התמונה
5. יש חברות עם מסכי 103,108,118. תלוי בחברה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

יניב, יכול להרחיב על 1?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

HTuser1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501

שליחה

ride כתב:1. מכיוון שרכשת מקרן ללא LENS SHIFT ורק עם KEYSTONE CORRECTION ממליץ להשתמש בזרוע טלסקופית שתפצה לפחות על העדר ה SHIFT בציר האנכי
2. תלוי במה שסיכמת עם המתקין
3. ממליץ על מסגרת של 5 ס"מ בכל צד. הכי טוב.תקרין על הקיר ותראה מה הגודל תמונה המקסימלי שנראה יפה לעין ומשאיר טיפה רווח לרמקולים
4. הזום הוא אופטי. לא פוגע באיכות התמונה
5. יש חברות עם מסכי 103,108,118. תלוי בחברה
...
·
תודה רבה!
לגבי שאלה 1 יש עדיפות להתקנה על הקיר? שם ניתן לקבל גם כיונון של המרחק למקרה שאני לא בטוח בגודל המסך?
למשל יש את הזרוע הזו:
https://www.amazon.co.uk/Luxburg-Univer ... ctor+Mount

הוספתי שאלה 6 גם....

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

@HTuser1
·

זו אכן זרועה נהדרת למקרנים ללא LENS SHIFT. יש לך תנועה בשני הצירים מה שמאפשר גמישות התקנה.

במקרה שלך עדיפה התקנת תקרה עם זרועה כזו מאשר התקנת קיר. אצלי בבית המקרן מונח על מדף (התקנת קיר) אבל בגלל שלמקרן לנס שיפט ועדשת זום גדולה, יש לי גמישות רבה בהתקנה

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

@mp3lll
·

שימוש ב KEYSTONE מעוות את התמונה ולכן אינו מומלץ לשימוש. LENS SHIFT זו הזזה של כל מכלול העדשה (מכנית) ולכן כמעט ואין עיוות

חזור אל “מקרנים”