חסר תכנים/פרקים בתוסף רשת | עריכה: יש תיקונים
-
hll
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
היי,
אני חדש יחסית לקודי ותוסף רשת יום אחד הפסיק להתיג תכנים (מציג רשימת תוכניות אבל לא את הפרקים). אני יודע פיתון ויש לי רקע רב - איך אני יכול לעזור ותקן את זה? ניסיתי גם לפתוח את אפליקצית האנדרויד ולהגדיר פרוקסי. ראיתי את הבקשה הראשונה לרשימת התוכניות אבל לא ראיתי בקשות עוקבות...
לפי חיפוש בפורום הזה משתמש voguemaster קשור איכשהו לתחזוקת התוסף הזה, אבל איני יכול לשלוח הודעות פרטיות אז אני רושם פה.
אז למשתמש הנ"ל ולאחרים שמבינים:
לדעתכם הם שינו לגמרי את צורת 'הגשת' התוכניות לאפליקציה, אבדוק את זה. איך אתם חושבים שכדאי להתקדם?
פתחתי גם תקלה פה , אמנם אני לא בטוח שזה המקום הנכון ^_^
===
עריכה: יש תיקונים, ראו בדף הזה מטה קצת (אמ;לק - אני תיקנתי את הפלאגאין הקיים וחבר פורום אחר בנה פלאגאין חדש)
אני חדש יחסית לקודי ותוסף רשת יום אחד הפסיק להתיג תכנים (מציג רשימת תוכניות אבל לא את הפרקים). אני יודע פיתון ויש לי רקע רב - איך אני יכול לעזור ותקן את זה? ניסיתי גם לפתוח את אפליקצית האנדרויד ולהגדיר פרוקסי. ראיתי את הבקשה הראשונה לרשימת התוכניות אבל לא ראיתי בקשות עוקבות...
לפי חיפוש בפורום הזה משתמש voguemaster קשור איכשהו לתחזוקת התוסף הזה, אבל איני יכול לשלוח הודעות פרטיות אז אני רושם פה.
אז למשתמש הנ"ל ולאחרים שמבינים:
לדעתכם הם שינו לגמרי את צורת 'הגשת' התוכניות לאפליקציה, אבדוק את זה. איך אתם חושבים שכדאי להתקדם?
פתחתי גם תקלה פה , אמנם אני לא בטוח שזה המקום הנכון ^_^
===
עריכה: יש תיקונים, ראו בדף הזה מטה קצת (אמ;לק - אני תיקנתי את הפלאגאין הקיים וחבר פורום אחר בנה פלאגאין חדש)
נערך לאחרונה על ידי hll ב 25/03/2017 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
hll
-
- חבר שרק התחיל

- taldror10
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
-
hll
-
- חבר שרק התחיל

טוב זה עסק דיי הזוי שאני ועוד מישהו באותו זמן התחלנו לעבוד על אותו פלאגאין; אבל גם אני סיימתי אותו - יש איזה באג קטן שראיתי, שלא אמור להפריע לכם לראות את התוכניות.
עדכנתי עכשיו את ה GIT , מי שרוצה יכול להשתמש בתיקונים שלי לפלאגאין הקיים תחת xbmcisrael, ומי שלא יכול כמובן להעזר בלפאגין החדש לגמרי של Ebs111
עדכנתי עכשיו את ה GIT , מי שרוצה יכול להשתמש בתיקונים שלי לפלאגאין הקיים תחת xbmcisrael, ומי שלא יכול כמובן להעזר בלפאגין החדש לגמרי של Ebs111
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
@hll
כל הכבוד על היוזמה...(אגב לאחר בחירת תוכנית מסויימת השורה הראשונה ללא שם ומתקבלת שגיאה)
אם כבר תיקנת למה אתה לא עושה Pull Requests
כדי שיאשרו את זה וייכנס לרפו הרישמי.
כל הכבוד על היוזמה...(אגב לאחר בחירת תוכנית מסויימת השורה הראשונה ללא שם ומתקבלת שגיאה)
אם כבר תיקנת למה אתה לא עושה Pull Requests
כדי שיאשרו את זה וייכנס לרפו הרישמי.
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
איך אני מעדכן את התוסף? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הפלאג דרך הריפו של XBMCISRAEL עדין לא מציג לי את התוכן בהרחבה.hll כתב:טוב זה עסק דיי הזוי שאני ועוד מישהו באותו זמן התחלנו לעבוד על אותו פלאגאין; אבל גם אני סיימתי אותו - יש איזה באג קטן שראיתי, שלא אמור להפריע לכם לראות את התוכניות.
עדכנתי עכשיו את ה GIT , מי שרוצה יכול להשתמש בתיקונים שלי לפלאגאין הקיים תחת xbmcisrael, ומי שלא יכול כמובן להעזר בלפאגין החדש לגמרי של Ebs111...
ניסיתי להתקין מחדש את הריפו אותה בעיה.
-
hll
-
- חבר שרק התחיל

עדיין לא עדכנתי את זה בריפו הרשמי, וגם כשכן, אני לא בטוח איך עדכונים עובדים בקודי.... בכא בנתיים הייתי ממליץ פשוט להחליף את התיקייה של הפלאגאין
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
החלפתי את התיקיות לתיקיה של התיקון עובד מצוין, צריך להעלות לריפו בצורה רשמית שהקודי יעדכן לכולם אין ספק שהרבה משתמשים ישתמשו בתיקון ברגע שיהיה נגיש לכולםhll כתב:עדיין לא עדכנתי את זה בריפו הרשמי, וגם כשכן, אני לא בטוח איך עדכונים עובדים בקודי.... בכא בנתיים הייתי ממליץ פשוט להחליף את התיקייה של הפלאגאין...
תודה
- avigdork
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
העלתי לריפו את התיקונים שלך.hll כתב:עדיין לא עדכנתי את זה בריפו הרשמי, וגם כשכן, אני לא בטוח איך עדכונים עובדים בקודי.... בכא בנתיים הייתי ממליץ פשוט להחליף את התיקייה של הפלאגאין...