תראה עכשיו 4 ליפנות בוקר והראש לא הכי צלול...
מקריאה של המפרטים של הרסיברים נראה שהימהה הכי טוב ובפנסוניק לא מוזכר אף לא חיבור VIDEO אחד.
1000 ש"ח לרסיבר טוב ואיכותי זה מעט נמוך.
אם עיקר השימוש ברסיבר יהיה לדחוף את הרמקולים באיכות סבירה - ממוצעת אז אפילו רסיברים נחותים וזולים (מותגי מדבקה) יכולים לעשות את העבודה. אבל בLEVEL הזה ההבדל בין מוצר מדבקה לבי מוצר עם אבא הוא זעום(מאות שקלים בודדים) ובכל זאת הרמקולים שברשותך אינם ציוד HI-END ואני בספק כמה גדול יהיה ההבדל בצליל בין מגבר אחד לאחר.
אני חושבת שאת עיקר החיפוש תמקד סביב מחיר אטרקטיבי, נוחות השימוש, וכמות מספקת של כניסות ויציאות. במצב שלך חבל להשקיע ברסיבר יקר כי החוליה החלשה היא גם הדומינתית ביותר - רמקולים
עוד נקודה חשובה שיש לשים עליה דגש, זה שרסיברים זולים סובלים מחוסר אדיר של פונקציות בסיסיות.
לעניין הLCD הקשר בין הרסיבר לLCD נגמר בזה שבחלק מהרסיברים אתה תוכל לראות על גבי המסך TV את שינוי הפרמטרים ברסיבר (ווליום, וכדומה..) המסך בעיקרון מחובר לDVD והDVD לרסיבר ומשם לרמקולים - אני מניחה שהפונקצה הזו נחמדה אבל לא יותר מכך.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
InbarHovav כתב:לעניין הLCD הקשר בין הרסיבר לLCD נגמר בזה שבחלק מהרסיברים אתה תוכל לראות על גבי המסך TV את שינוי הפרמטרים ברסיבר (ווליום, וכדומה..) המסך בעיקרון מחובר לDVD והDVD לרסיבר ומשם לרמקולים - אני מניחה שהפונקצה הזו נחמדה אבל לא יותר מכך.
...
יש רסיברים שמבצעים upconvert ואפילו upscale (כמובן שלא בתקציב הזה...) כלומר מבצעים עיבוד של הוידאו. אפשר לקרוא בביקורת על yamaha 2700. זה לא נכון להגיד שזה הכל.
InbarHovav כתב:לעניין הLCD הקשר בין הרסיבר לLCD נגמר בזה שבחלק מהרסיברים אתה תוכל לראות על גבי המסך TV את שינוי הפרמטרים ברסיבר (ווליום, וכדומה..) המסך בעיקרון מחובר לDVD והDVD לרסיבר ומשם לרמקולים - אני מניחה שהפונקצה הזו נחמדה אבל לא יותר מכך.
...
יש רסיברים שמבצעים upconvert ואפילו upscale (כמובן שלא בתקציב הזה...) כלומר מבצעים עיבוד של הוידאו. אפשר לקרוא בביקורת על yamaha 2700. זה לא נכון להגיד שזה הכל.
אם עיקר השימוש ברסיבר יהיה לדחוף את הרמקולים באיכות סבירה - ממוצעת אז אפילו רסיברים נחותים וזולים (מותגי מדבקה) יכולים לעשות את העבודה. אבל בLEVEL הזה ההבדל בין מוצר מדבקה לבי מוצר עם אבא הוא זעום(מאות שקלים בודדים) ובכל זאת הרמקולים שברשותך אינם ציוד HI-END ואני בספק כמה גדול יהיה ההבדל בצליל בין מגבר אחד לאחר.
...
לא כל כך מדויק, הבדלים ברורים שומעים בין המדבקה למוכרים. לטובת המוכרים כמובן.
כמו כן באה פה בעיית האמינות במדבקות.
וחוץ מזה שהפאנסוניק והJVC באמת על הפנים.
הימהה הוא דגם ישן בן שנה+.
ואם תמתח את התקציב עוד טיפה תקבל אתה הRXV-459.
בתנאי שויתרת יד שנייה כמובן.
...
עומרי.
...
דווקא שמעתי מאיזה כמה אנשים שיש להם תJVC שהוא אחלה לגמרי אני לא מחפש משהו מקצועי ומתקדם כי אין לי תקציב לזה וגם כי הרמקולים גם לא הכי הכי בקיצר אני מחפש משהו ששמיע לי סבבה את הDOLBY 5.1 SURROUND של הXBOX360 ושאני יוכל לחבר תסאונד הדיגיטלי של הXBOX360 עם כבל אופטי בכדי באמת לשמוע בו כמו שצריך!!
כי עכשיו יש לי איזה רסיבר ממש גרוטאה איזה AV1070 של PRO AUDIO שלא שווה לתחת וDVD משולב רסיבר + רמקולים לווינים של LG ששומעים בהם סבבה אבל למכשיר אין שום חיוברי אודיו ורק COMPSITE אחד של הAUX שזה על הפנים אני אפילו צריך כל פעם לחבר RCA של מכשיר אחר כדי להעביר תסאונד בין הDVD לX360!
בקיצר משהו ברמה של הרסיברים האלה יספיק לי לאללה עכשיו רק צריך שתגידו לי איזה מהם הכי טוב או איזה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה
...
עומרי.
...
דווקא שמעתי מאיזה כמה אנשים שיש להם תJVC שהוא אחלה לגמרי אבל אני רואה שאין לו הרבה חיבורים אז נראה לי יותר יתאים הימהה ואני בכלל לא מחפש משהו מקצועי ומתקדם כי אין לי תקציב לזה וגם בכל מקרב הרמקולים גם לא הכי הכי בקיצר אני מחפש משהו ששמיע לי סבבה את הDOLBY 5.1 SURROUND של הXBOX360 ושאני יוכל לחבר תסאונד הדיגיטלי של הXBOX360 עם כבל אופטי בכדי באמת לשמוע בו כמו שצריך!!
כי עכשיו יש לי איזה רסיבר ממש גרוטאה איזה AV1070 של PRO AUDIO שלא שווה לתחת וDVD משולב רסיבר + רמקולים לווינים של LG ששומעים בהם סבבה אבל למכשיר אין שום חיוברי אודיו ורק COMPSITE אחד של הAUX שזה על הפנים אני אפילו צריך כל פעם לחבר RCA של מכשיר אחר כדי להעביר תסאונד בין הDVD לX360!
בקיצר משהו ברמה של הרסיברים האלה יספיק לי לאללה עכשיו רק צריך שתגידו לי איזה מהם הכי טוב או איזה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה
reuveney כתב:תבדוק בלוחות היד שניה!!
אולי תוכל למצוא שם איזה מציאה....
ראיתי שם כבר הרבה זמן איזה אונקיו ב1000 ש'ח{יכול להיות פתרון לא רע בכלל!}
...
מה אתם אומרים על Yamaha RXV640 יד שניה ב1400 ואני אולי יוכל להוריד ל1300-1200 בקיצר כדאי את הYamaha RXV640? יש הבדל גדול בינו לבין הדגם ימהה 450 שהיה למעלה??
ויש גם תדגם RX-V595 ביד שניה ב1000
או
pioneer vsx-d608 ב850
או
DRA-345R - DENON ב800
או
פיונייר C301 ב900
הייתם ממליצים ללכת על אחד מהם ??
ה-RXV640 הוא אמנם דגם ישן קצת, אבל אני ממליץ עליו בחום.
רסיבר מצויין, עם מספיק כניסות והמון PRESETS.
אהבתי את הצליל שלו יותר מאשר את הצליל של הדנון, אבל זו דעתי וכל אחד מחפש משהו אחר.