מתלבט לגבי טלוויזית הייסנס 70 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
76Maxim פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי כולם, פעם ראשונה בפורום...
הגיע הזמן לשינוי- ראיתי עכשיו שיש מבצע לפסח באולסייל לטלוויזית 70 אינץ' של הייסנס מסדרת M7000 (הצעות החל מ9150 ש"ח + 600 ש"ח הנחה).
האם יש מישהו עם המסך הנ"ל ויכול לתת המלצות? (חיוביות או שליליות).
ראיתי בעיקר שכתבו על המסך 65 אינץ', אך פחות על ה-70, ולהבנתי הם שונים בכך שה65 הוא עם תאורת מסגרת וה-70 עם תאורה אחורית. האם זה באמת נותן הבדל באיכות? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המסך ומרוצה/לא מרוצה.

מה אומרים לגבי ההשוואה בין ההיסנס 70 לסוני 7505

10K זה המקסימום שלי אחרת הייתי הולך על האולד C6...

הערכה רבה למגיבים...

tamirso
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אני התלבטתי מאוד לגבי ההייסנס. מאחר ואין אותה בתצוגה בצפון הארץ, ובנוסף שמתי לב שכבר יש טלויזיות של הייסנס בתצוגה הם שמים רק וידאו של 4k וזה אומר שהם מסתירים את יכולת ה upscaling שלהם.
לכן ירדתי מהם....

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #3 

tamirso כתב:אני התלבטתי מאוד לגבי ההייסנס. מאחר ואין אותה בתצוגה בצפון הארץ, ובנוסף שמתי לב שכבר יש טלויזיות של הייסנס בתצוגה הם שמים רק וידאו של 4k וזה אומר שהם מסתירים את יכולת ה upscaling שלהם.
לכן ירדתי מהם....
...
גם בספינות הדגל של סמסונג שמו וידאו של 4K בתקופה שחיפשתי לקנות מסך.. זה לא קשור לזה שמסתירים UPSCALING לדעתי(שיכול להיות שהוא באמת לא משהו בגודל 70", לא יודע להגיד) אלא יותר לגרום לך להמשך לתמונה.

בכל מקרה, אני מניח שרוב המסכים בגדלים האלה לא ממש חזקים בתוכן SD בוא נגיד ככה.. לקנות מסכים בתקציב הזה וגודל כזה ולבחון ביצועים בשידורי SD ולא בתכנים שמסך כזה באמת מיועד אליו זה טעות לדעתי.
(אלא אם כן אתה מדבר גם על אפסקייל של תכנים איכותיים יותר)

76Maxim פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לגמרי מבין למה החלטת לא לקנות בלי לראות אבל נראה ךי שאלא אם אתה הולך עם תוכן משלך ומשווה ביןהטלויזיות אז זה פחות פקטור. קראתי לא מעט גם בפורומים בחו"ל ומבין שאיכות התמונה הפוטנציאלית מעולה, אבל יש בעיות וזה תלוי בסטינג של הטלויזיה ובעדכוני גרסא מה שבכל אופן לא יקבל ביטוי סתצוגה בחנות. אבל הכל נגע ל65 אינץ' ולא מוצא כמעט כלום לגבי ה70. אז אם מישהו שיש לו או שראה את הטלוויזיה יגיב מאוד אודה וגם נהייתי סקרן לגבי ה7505- אותו מחיר, 5 אינץ' פחות, ואיכות??

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

@76Maxim
·
יש לי הייסנס 75K700

ממליץ בחום

יש שירשור ענק על הייסנס פה...