שרשור תגובות: Xiaomi Mi 5S - לא מהפיכה אך נותן תמורה לכסף. בדקנו

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #1 

למאמר: Xiaomi Mi 5S - לא מהפיכה אך נותן תמורה לכסף. בדקנו

תמונה

ה Xiaomi Mi 5S הוא אחד הטלפונים הזולים ביותר בנמצא עם מעבד ה- Snapdragon 821, אותו מעבד כמו ב- LG G6 שעולה כפול ממנו. אז מה הפלא שגם חצי שנה לאחר השקתו הוא עדיין פופולארי? בדקנו

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #2 

נראה יפה מאוד. לא יאמן לאיזו רמה גבוהה הגיעו המכשירים הזולים.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

אני משתמש ב MI5 כשנה.
רוב ההבדל בין ה5 ל5S מסתכם במעבד מעט יותר חזק וגב מתכתי במקום גב קרמי. נדמה לי שלS גם יש מצלמה ראשית יותר טובה. ל5S חיסרון אחד גדול: הוא לא מצויד בזכוכית גורילה 4 ולכן מאד נוטה להשרט.

לגבי ה5 - אני מאד אוהב אותו: מהיר, גודל מצוין עבורי, סוללה שמחזיקה בין יומיים לשלושה - תלוי בשימוש.

לא הייתי ממליץ לשדרג מה5 ל5S אבל כמכשיר מתקדם בעלות של כ300 דולר מדובר באמת במכשיר מנצח.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

hwgeek
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

תודה על הסקירה.
איך המכשיר בהשוואה לLENOVO ZUK Z2? הוא עולה רק מחצית מהMi5s (פחות מ160$) וגם בעל מיפרט ברמה דומה 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820.

נ.ב: מי זוכר את הימים בהם מכשיר סיני היה חיקוי עלוב ונחות ממכשיר מותג? כיום הם עומדים ראש בראש עם מיטב המותגים ותופסים 3 מקומות בTOP5 ברשימת היצרנים הכי גדולים(סמסונג/אפל/חוואוואי/אופפו/VIVO.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

על פי שמועות ב16 באפריל אמור לצאת ה MI6 עם Snapdragon 835 SoC 6GB RAM

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

hwgeek,
מספיק להשוות את הנתונים הטכנים ורואים כי ה- Lenovo ZUK Z2 נמצא בנחיתות מסויימת מבחינת חומרה, אם זה מעבד מעט חלש יותר (ה- Snapdragon 820) ומסך מעט קטן יותר (אך בתמורה מקבלים PPI גבוה יותר). כמובן שהמחיר זול יותר וייתכן שזה מה שיכריע סופית.

אני חייב לציין לרעה את התמיכה של היצרן בעדכון גרסאות MIUI, הוא אומנם מציע באתר קישור להורדת ה- MIUI לכל מכשיר, אך כל מכשיר מגיע עם גרסה אחרת של MIUI וההוראות באתר היצרן להתקנה לא עובדות - ומסתבר כי זה תופעה ידועה, כי בפורום היצרן, קיים שרשור בן 400 עמודים לכל מכשיר אשר עוסק בהתקנת ה- MIUI על כל מכשיר, כאשר התהליך מעט שונה עבור כל אחד והוא ממש לא ל- Newbies.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ה5 הגיע עם MALWARE מותקן ישר מהיצרן, ודרש FLASH לא טריוויאלי.

hwgeek
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

ziv_r כתב:hwgeek,
מספיק להשוות את הנתונים הטכנים ורואים כי ה- Lenovo ZUK Z2 נמצא בנחיתות מסויימת מבחינת חומרה, אם זה מעבד מעט חלש יותר (ה- Snapdragon 820) ומסך מעט קטן יותר (אך בתמורה מקבלים PPI גבוה יותר). כמובן שהמחיר זול יותר וייתכן שזה מה שיכריע סופית.

אני חייב לציין לרעה את התמיכה של היצרן בעדכון גרסאות MIUI, הוא אומנם מציע באתר קישור להורדת ה- MIUI לכל מכשיר, אך כל מכשיר מגיע עם גרסה אחרת של MIUI וההוראות באתר היצרן להתקנה לא עובדות - ומסתבר כי זה תופעה ידועה, כי בפורום היצרן, קיים שרשור בן 400 עמודים לכל מכשיר אשר עוסק בהתקנת ה- MIUI על כל מכשיר, כאשר התהליך מעט שונה עבור כל אחד והוא ממש לא ל- Newbies.
...
אכן מכיר את עניין צריבת הרום הרישמי של MIUI מקרוב, צריבה לא פשוטה במצב EDL ולא מתאים לאנשים לא מנוסים מהתחום.
כל מכשירי השיומי שנימכרים בחו"ל ולא מוצהרים כGLOBAL הם מכשירים עם רופ משופצר של החנויות ולא הרום הרישמי מMIUI.
לכן אני ממליץ למי שלא מבין בזה להוסיף כסף לגירסת הGLOBAL או ליקנות בארץ, יש מכשירים שהם בייבוא מקביל שלא עולים בהרבה ממחיר הזמנה מסין+ מיסים+ המתנה עד 3 חודשים.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #9 

היי,
האם מישהו נתקל בבעיות עם קורא טביעת האצבע?
כמעט שלא פותח את המכשיר.
קיבלתי המלצה להגדיר 3 טביעות אצבע - לא פתר/שיפר את העניין.
אני פשוט רוצה לדעת אם באמת הקורא לא משהו או שיש מצב שמשהו לא תקין.
תודה רבה.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

משתמש בטלפון כבר כמעט חודשיים בלי בעיות עם קורא האצבעות.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #11 

אז יש מצב שמשהו לא תקין

turbine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #12 

@shaby
·
איזו גרסה מותקנת עליו ?
אם זו לא הגלובאלית הרשמית , הטביעת אצבע אינה עובדת כראוי

בכללי המכשיר הזה עם ה מ ו ן באגים.. למי שהדברים הקטנים מפריעים לו.. שיתרחק מהמכשיר
חוץ מזה - לרוב האוכלוסיה נראה לי שזו באמת תמורה טובה

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

turbine,
אם כבר, סביר יותר להניח כי לתוכנה יש באגים, כמו לכל תוכנה. מעבר לזה, הוא רץ על MIUI וכמובן רצוי תמיד לעדכן לגרסה היציבה האחרונה. פורום אירופה של Xiaomi לא מציג יותר מידי בעיות כפי שאתה מתאר. אני אישית עם 8.0.3.0 ללא תלונות על חוסר יציבות וכל עוד העדכון לא מגיע ב- OTA (והוא מגיע מידי פעם), אני לא טורח לעדכן.

turbine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #14 

8.0.3.0 היא לא גירסה אירופאית .. היא גירסה גלובאלית יציבה.
לפני שיצאה הגלובאלית היציבה, הייתי על אירופאית ושם למשל הטביעת אצבע הייתה קטסטרופה.
אבל גם ב 8.0.3.0 יש המון באגים..
העיקרי ביניהם הוא שלא תמיד מופיעים שמות אנשי הקשר שמתקשרים, אופן התפעול של הטלפון לוקה בחסר.. אני אסביר :
למשל יש לך התראה חדש במסך ההתראות ואתה רוצה להעיף אותה.. התוכנה לא מעבדת טוב את זיהוי הטאץ' , ואם לא עשית את זה מדוייק בלי לסטות למעלה או למעלה, הוא לא יקלוט את ההזזה של האצבע, ועוד המון באגים קטנים נוספים...
אני עידכנתי ( טעות ) ל 8.2.1.0 ומאז הצרות רק גדלו.. ( דיליי בין אודיו ווידאו, בעיות BLUETOOTH ועוד )
החומרה היא חומרה טובה, אבל זה לא רלוונטי כל עוד אין תוכנה מספיק בשלה.. הטלפון לא שווה הרבה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”