מה ההבדלים בין סאב ב1000 שקלים לסאב של 3000
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש לי סאב של 12 " שעלה לי 1000 שקלים.רציתי לדעת מה יהיה ההבדל בקולנוע ביתי מסאב של 3000 שקלים?
אני לא כל כך צריך סאב למוסיקה.
אני שומע בווליום גבוה אז איזה סאב עד 3000 שקלים גג יתאים לי?
אני שומע בווליום גבוה אז איזה סאב עד 3000 שקלים גג יתאים לי?
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

איזה סאב עד 3000 שקלים גג ישדרג לי את החוויה?
כיום יש לי ווסטרה 12" והסלון הוא בערך 4*4
כיום יש לי ווסטרה 12" והסלון הוא בערך 4*4
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

@yonyz
·
מה ההבדל בניהם?
ראיתי שהקליפש זול יותר באמזון
·
מה ההבדל בניהם?
ראיתי שהקליפש זול יותר באמזון
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@yonyz
לדעתי עדיף ללכת על svs, סב מצויין שנותן עבודה מצויינת, ולא סתם "בומים" מיותרים, להפך מאוד מדוייקים ופאנצ'י.
לדעתי עדיף ללכת על svs, סב מצויין שנותן עבודה מצויינת, ולא סתם "בומים" מיותרים, להפך מאוד מדוייקים ופאנצ'י.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@claudia5
כנס לפיוצ'ר, ותתחדש....
כנס לפיוצ'ר, ותתחדש....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
ולי בזמנו הוא עלה רק 700 שקליםclaudia5 כתב:יש לי סאב של 12 " שעלה לי 1000 שקלים.רציתי לדעת מה יהיה ההבדל בקולנוע ביתי מסאב של 3000 שקלים?
אני שומע בווליום גבוה אז איזה סאב עד 3000 שקלים גג יתאים לי?...
החיסרון היחיד שלו הוא שהוא יורד עד כ 38HZ, למי שרואה את זה כחיסרון.
הוא עוצמתי מאוד כפי שאתה יודע, ולכן אם תרצה סאב טוב שיחליף אותו, אני מציע שתאזין לכמה סאבים שיורדים נמוך ממנו משמעותית, כמו ה SVS שהציעו לך למשל.
לי אישית התחום הנמוך יותר לא ממש מפריע לי, ולכן רק כשהוא ימות אני אחליף אותו, ניסיתי להרוג אותו הרבה פעמים - ללא הצלחה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

אני ממש לא יכול לשמוע עם סב שיורד עד 38HZ
מבחינתי זהו פיספוס גדול ודיי רציני,לפחות ממה שאני רגיל בסטטפ שלי.
"החור" בין 17hz ל 38hz, גורם לאבד תווך של 20hz, זה נחשב המון יחסית לערוץ ה LFE וחבל! אני ממש לא מבין את העניין שאנשים קונים סב ומצליחים לפספס את התווך הזה בשביל עוד כמה שקלים.
סב נותן עבודה בנמוכים בתווך תדרים קטן בייחס לרמקולים שנעים בדרך כלל בין 40hz- ל16-17khz.
מבחינתי ערוץ ה LFE הוא חובה, וצריך לדאוג לקבל את מלוא הערוץ על ידי רכישת הסב שכמובן יורד כמה שיותר נמוך
אין מצב שאני מוותר על על תווך התדרים המטורף הזה.
מבחינתי זהו פיספוס גדול ודיי רציני,לפחות ממה שאני רגיל בסטטפ שלי.
"החור" בין 17hz ל 38hz, גורם לאבד תווך של 20hz, זה נחשב המון יחסית לערוץ ה LFE וחבל! אני ממש לא מבין את העניין שאנשים קונים סב ומצליחים לפספס את התווך הזה בשביל עוד כמה שקלים.
סב נותן עבודה בנמוכים בתווך תדרים קטן בייחס לרמקולים שנעים בדרך כלל בין 40hz- ל16-17khz.
מבחינתי ערוץ ה LFE הוא חובה, וצריך לדאוג לקבל את מלוא הערוץ על ידי רכישת הסב שכמובן יורד כמה שיותר נמוך
אין מצב שאני מוותר על על תווך התדרים המטורף הזה.
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 16/03/2017 21:23, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
@mulder
פספסת פה את הקטע הפיצול אישיותי שהוא רשם פסיכולוגית שטוב לו עם מה שיש לו אבל הוא מנסה להרוג אותו מזה זמן ללא הצלחה...
בשנייה שהוא יתקלקל הוא בוודאות יוחלף ואז תבוא התובנה - פאקינג, איך לא עשיתי את זה קודם.
גילוי נאות - אני אוכל את זה אישית ב:
רסיבר שלי - למה קניתי את ה- 2050 ולא את ה- 3050 שיש לו כיול עם זווית לרמקולים (ברור לי שזה שטויות ואין כאלה הבדלים תהומיים)
סאב - למה SB2000 אם נכנס בנישה SB13-ULTRA (פה זה כבר לא שטויות)
טלוויזיה - למה חשבתי ש OLED 55 יספיק לי במקום OLED 65 (הכי לא שטויות וזה הדבר הבא שיוחלף / ישודרג)
פספסת פה את הקטע הפיצול אישיותי שהוא רשם פסיכולוגית שטוב לו עם מה שיש לו אבל הוא מנסה להרוג אותו מזה זמן ללא הצלחה...
בשנייה שהוא יתקלקל הוא בוודאות יוחלף ואז תבוא התובנה - פאקינג, איך לא עשיתי את זה קודם.
גילוי נאות - אני אוכל את זה אישית ב:
רסיבר שלי - למה קניתי את ה- 2050 ולא את ה- 3050 שיש לו כיול עם זווית לרמקולים (ברור לי שזה שטויות ואין כאלה הבדלים תהומיים)
סאב - למה SB2000 אם נכנס בנישה SB13-ULTRA (פה זה כבר לא שטויות)
טלוויזיה - למה חשבתי ש OLED 55 יספיק לי במקום OLED 65 (הכי לא שטויות וזה הדבר הבא שיוחלף / ישודרג)
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
זה לא השרשור שלי אבל עונה לכל מי שמנסה לעזור לי ולא לקלאודיה
1. אתה לא תשמע 17HZ.
2. אתה תשמע אולי מ 20HZ ואילך, בהנחה ויש לך שמיעה טובה מאוד.
3. השמיעה שלי נפגעה בעבר, ולכן בתחום הנמוך ביותר סביב ה 20-30HZ אני יותר מרגיש מאשר שומע.
4. תחום של בין 35HZ ל 1KHZ מבחינתי זה בסדר גמור, ואם יום אחד יהיה סאב שיורד נמוך יותר אז זה יהיה קצת יותר מבסדר גמור.
מצחיק אבל יש לי פשוט שגעונות אחרים נכון להיום, סאב הוא לא אחד מהם. (וכותב מילים אלו אחד שנמדדו 142DB ברכבו)
1. אתה לא תשמע 17HZ.
2. אתה תשמע אולי מ 20HZ ואילך, בהנחה ויש לך שמיעה טובה מאוד.
3. השמיעה שלי נפגעה בעבר, ולכן בתחום הנמוך ביותר סביב ה 20-30HZ אני יותר מרגיש מאשר שומע.
4. תחום של בין 35HZ ל 1KHZ מבחינתי זה בסדר גמור, ואם יום אחד יהיה סאב שיורד נמוך יותר אז זה יהיה קצת יותר מבסדר גמור.
מצחיק אבל יש לי פשוט שגעונות אחרים נכון להיום, סאב הוא לא אחד מהם. (וכותב מילים אלו אחד שנמדדו 142DB ברכבו)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
ואחרי שאתה רושם דבר כזה, אתה מצפה שנוותר לך ונחזיר את מה שגנבנו ?!מצחיק אבל יש לי פשוט שגעונות אחרים נכון להיום, סאב הוא לא אחד מהם....
אני גם רוצה להכניס לי תחביב חדש של אופני הרים - מתקשקש עם זה עדיין. ואולי לחזור לתחביב של מכוניות RC על דלק...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@gal-cohen
·ברור מאיליו ש17 18 19 20 ואפילו 21hz, לא שומעים או אפשר להגדרי אתזה תדרים תחושתיים,
·ברור מאיליו ש17 18 19 20 ואפילו 21hz, לא שומעים או אפשר להגדרי אתזה תדרים תחושתיים,
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
שמחים תמיד לעזורgal-cohen כתב:זה לא השרשור שלי אבל עונה לכל מי שמנסה לעזור לי ולא לקלאודיה![]()
...
בכל מקרה נראה לי שקלאודיה דווקא קיבלה תשובות לשאלה שלה ואף מעבר. אפילו נעלמה קצת, בטח אצה רצה לקנות.