מיקום רסיבר, ממיר כבלים ושאר מכשירי האודיו בבית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
asafbh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב
אני לפני בניית בית וברצוני לברר אופציות ומיקום אופטימלי עבור מערכת קולנוע ביתית וממיר כבלים וכו'(היכן שממוקם בדרך כלל בסלון אבל הבנתי שיש אופציות נוספות).
לפי ידיעתי ישנם אנשים מהתחום שאומרים שכדאי לשים את הרסיבר+קופסת רמקולים+ממיר של הכבלים וכו' בארון סגור שבדרך כלל זה ליד הארון חשמל ותקשורת של הבית במקום במזנון של הסלון.
האם הדבר מומלץ? כלומר ישנם אנשים מתחום האודיו שאומרים שבמיקום הטלויזיה בסלון לא צריך להיות שום מכשיר חוץ מהטלויזיה עצמה ומתקבל מראה חלק של הקיר ללא צורך במכשירים האלו שם חוץ מעינית חיצונית.

האם זה מומלץ וכדאי לבצע הכנות מראש בשביל זה?
זה קצת נראה מסובך מבחינת הכנות ולא פשוט ולכן אני שואל אם זה הכיוון היום לביצוע?

אודה לאנשים מהתחום שיכולים לתת מענה מקצועי

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7415
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 505 פעמים

שליחה #2 

רק אם יש לך חדר שבו אתה תעשה את הקולנוע ביתי שלך אז את המגבר והממיר והדי וי די אז אתה שם בתוך ארונית פתוחה בצד אבל אם אתה שם בסלון כמו רובנו כאן אז לא כי המגבר מתחמם ולא כדאי סגור
Sony 1040
Monitor mass

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

גם אני באותו מצב

שליחה #3 

אני בונה בית פרטי במושב וגם שוקל ארון תקשורת (יחסית גדול) האם זה לא מספיק מאוורר עבור רסיבר וכל הממירים של הבית? האם מומלץ את הרסיבר לשים בשידת טלוויזיה בסלון, מבחינת עיצוב זה לא מפריע לי (מבחינת הגנה מהילדים ואבק הארון הרבה יותר טוב)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”