מה עושים אם מוצר שהוזמן מאי ביי לא הגיע ולא ניתן לפתוח RESOLUTION?
שלום
לפני חודש ושבוע הזמנתי דרך אי ביי סט של 3 משקפי תלת ממד SAMSUMG בעלות של 350 שח מחנות סינית שמפרסמת שם. תאריך ההגעה המשוער המרבי לפי אי בי היה ב 12 למרץ. היום כבר ה 15 וכלום לא הגיע (גם לא נשלח מייל מהמוכר).
כאשר אני מנסה לפתוח קריאה באי ביי, זה רושם לי Your item may still be on its way ושתאריך ההגעה הוא 12 למרץ. זה גם רושם שאם עד אז זה לא יגיע אז יש ליצור קשר עם המוכר. אבל כאשר אני לוחץ על יצירת קשר זה נתקע באותו לופ. שוב אני בוחר באפשרות פריט לא הגיע, וזה שואל אותי איזה פריט מהרשימה, ולאחר בחירה של הפריט זה שוב רושם לי.. Your item may still be on its way וכך אני כבר שעה מול המחשב..
התשלום נעשה בעזרת PAYPAL. האם זה באג במערכת של אי ביי? השאלה היא מה לעשות עכשיו. לתת לזה עוד כמה ימים, נניח עד סופש? לפנות ל PAYPAL בבקשה לביטול עסקה (זה בכלל אפשרי מול EBAY??), או לפנות לשירות של אי ביי. הבעיה היא שלאחר תקופה מסוימת (לא זוכר כמה) גם ביטול עסקה ב PAYPAL כבר לא יהיה אפשרי (40 יום?).
למוצר אין מספר מעקב (המשלוח היה חינם דרך דואר).
האם הלכו ה 350 שח..?
Your item may still be on its way
The estimated delivery date for this item is Mar 12, 2017.
What happens if you don't receive the item soon?
If you don't receive the item by the delivery date, just request a refund or more information from the seller. We're here to help if you and the seller can't resolve the problem.
לפני חודש ושבוע הזמנתי דרך אי ביי סט של 3 משקפי תלת ממד SAMSUMG בעלות של 350 שח מחנות סינית שמפרסמת שם. תאריך ההגעה המשוער המרבי לפי אי בי היה ב 12 למרץ. היום כבר ה 15 וכלום לא הגיע (גם לא נשלח מייל מהמוכר).
כאשר אני מנסה לפתוח קריאה באי ביי, זה רושם לי Your item may still be on its way ושתאריך ההגעה הוא 12 למרץ. זה גם רושם שאם עד אז זה לא יגיע אז יש ליצור קשר עם המוכר. אבל כאשר אני לוחץ על יצירת קשר זה נתקע באותו לופ. שוב אני בוחר באפשרות פריט לא הגיע, וזה שואל אותי איזה פריט מהרשימה, ולאחר בחירה של הפריט זה שוב רושם לי.. Your item may still be on its way וכך אני כבר שעה מול המחשב..
התשלום נעשה בעזרת PAYPAL. האם זה באג במערכת של אי ביי? השאלה היא מה לעשות עכשיו. לתת לזה עוד כמה ימים, נניח עד סופש? לפנות ל PAYPAL בבקשה לביטול עסקה (זה בכלל אפשרי מול EBAY??), או לפנות לשירות של אי ביי. הבעיה היא שלאחר תקופה מסוימת (לא זוכר כמה) גם ביטול עסקה ב PAYPAL כבר לא יהיה אפשרי (40 יום?).
למוצר אין מספר מעקב (המשלוח היה חינם דרך דואר).
האם הלכו ה 350 שח..?
Your item may still be on its way
The estimated delivery date for this item is Mar 12, 2017.
What happens if you don't receive the item soon?
If you don't receive the item by the delivery date, just request a refund or more information from the seller. We're here to help if you and the seller can't resolve the problem.
נערך לאחרונה על ידי Sexter ב 15/03/2017 9:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תפנה דרך פייפאל (היום זה כבר 180 יום) זו הדרך הכי טובה.
בכל אופן יש מספר מעקב? חודש ושבוע זה לא זמן חריג לפריט מסין.
בכל אופן יש מספר מעקב? חודש ושבוע זה לא זמן חריג לפריט מסין.
@olorin
·
אולי לא זמן חריג, אבל זה חרג את היום האחרון ש אי בי העריכו שיגיע ב 3 ימים... השאלה היא על מה מבוססת ההערכה שלהם? אין מספר מעקב מלבד מספר הזמנה של אי ביי. והמערכת שם תקועה בלופ ולא נותנת לי לשלוח הודעה למוכר (כאילו שמבחינת אי ביי ה 12 למרץ עדיין לא הגיע...). אני אמתין עד יום שישי בצהריים ואז אפנה לפייפל.
·
אולי לא זמן חריג, אבל זה חרג את היום האחרון ש אי בי העריכו שיגיע ב 3 ימים... השאלה היא על מה מבוססת ההערכה שלהם? אין מספר מעקב מלבד מספר הזמנה של אי ביי. והמערכת שם תקועה בלופ ולא נותנת לי לשלוח הודעה למוכר (כאילו שמבחינת אי ביי ה 12 למרץ עדיין לא הגיע...). אני אמתין עד יום שישי בצהריים ואז אפנה לפייפל.
אני מקבל פריטים גם אחרי 70 יום.
תחכה.
תחכה.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
בד"כ עיכובים מגיעים מדואר ישראל.
בגלל זה אאת רוב ההזמנות אני עושה מאמזון ולא מאיביי
בגלל זה אאת רוב ההזמנות אני עושה מאמזון ולא מאיביי
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
5 שבועות או יותר להגעת משהו מהמזרח זה דבר די נפוץ אצלי.
לפי eBay אפשר לפתוח פניה עד 30 יום אחרי סוף טווח התאריכים להגעת המשלוח:
http://pages.ebay.com/help/policies/mon ... #timelines
אצל PayPal זה 180 יום מהתשלום:
https://www.paypal.com/il/webapps/mpp/p ... d-security
אני הייתי מחכה חודשיים ואז מתחיל בלדבר עם המוכר בהודעה פשוטה. לא היה לי שום מקרה שהייתי צריך לפתוח dispute, אבל כמעט כל הדברים שקניתי באיביי היו דברים זולים.
לפי eBay אפשר לפתוח פניה עד 30 יום אחרי סוף טווח התאריכים להגעת המשלוח:
http://pages.ebay.com/help/policies/mon ... #timelines
אצל PayPal זה 180 יום מהתשלום:
https://www.paypal.com/il/webapps/mpp/p ... d-security
אני הייתי מחכה חודשיים ואז מתחיל בלדבר עם המוכר בהודעה פשוטה. לא היה לי שום מקרה שהייתי צריך לפתוח dispute, אבל כמעט כל הדברים שקניתי באיביי היו דברים זולים.
·Sexter כתב:למוצר אין מספר מעקב (המשלוח היה חינם דרך דואר).
...
מוכר סיני ששלח לך מוצר ב- 100$ בלי מספר מעקב? האמת נשמע לי הזוי. שווה לפנות למוכר ולבקש לאמת האם אמנם אין לו מספר המעקב. לעיתים המספר לא מועלה לאיביי, אבל קיים אצל המוכר.