תצוגה נסגרת בלי סיבה הגיונית
לעיתים כאשר אני חוזר לעמוד הבית של ה WMS על גבי נאמר צפיה בתוכנית טלויזיה, אני רואה את התפריטים למשך מספר שניות ולפתע כל התצוגה נעלמת - כאילו הופעל כיבוי תצוגה.
הדרך היחידה שהתצוגה חוזרת היא אם אני מפעיל קטע וידאו, או שידור טלויזיה (אם הצלחתי בטעות לפגוע על עיוור...).
אצלי מחובר מסך הטלויזיה דרך כבל S-Video.
רעיונות וכיוונים יתקבלו בברכה...
הדרך היחידה שהתצוגה חוזרת היא אם אני מפעיל קטע וידאו, או שידור טלויזיה (אם הצלחתי בטעות לפגוע על עיוור...).
אצלי מחובר מסך הטלויזיה דרך כבל S-Video.
רעיונות וכיוונים יתקבלו בברכה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
נמצא על מקסימום ביצועים.
אם אני לוחץ על מקש ה START בשלט ה IMON המחשב חוזר לעצמו, ואז אין העלמות תצוגה.
זה כאילו שהמחשב נכנס למצב תצוגה כבוי מיד לאחר לחיצה על מצב תפריט.
אני כבר בכיוון של לפרמט, אז אם למישהו יש רעיון הוא יותר מאשר יתקבל בברכה...
אם אני לוחץ על מקש ה START בשלט ה IMON המחשב חוזר לעצמו, ואז אין העלמות תצוגה.
זה כאילו שהמחשב נכנס למצב תצוגה כבוי מיד לאחר לחיצה על מצב תפריט.
אני כבר בכיוון של לפרמט, אז אם למישהו יש רעיון הוא יותר מאשר יתקבל בברכה...
למי שזה יקרה גם,
ישנה בעיה שאולי היא באג בסיסי בויסטה או לחילופין בשילוב מרכיבים שיש אצלי, לאחר מחקר כולל בפורומים בחו"ל מסתבר שהתופעה קורת בסיטואציה הבאה:
המערכת (המחשב) פועל זמן מה ולאחר צפיה נאמר בשידור טלויזיה עוברים לתפריט הראשי - הופ המסך טלויזיה הופך כחול (אין סיגנל), לצאת מהמצב ניתן אך ורק ע"י הפעלת שידור או סרט מחדש.
הסיבה (זו השערה שלי) :
המחשב שנמצא בתוכנית אנרגיה המכוונת לכיבוי מסך לאחר 20 דקות ללא שימוש, "חושב" שאותם 20 דקות עברו למרות שרואים סרט\שידור טלויזיה וברגע שעוברים לתפריט הראשי של המדיה סנטר, הוא חוזר לתפקד "כמחשב פשוט" וכמובן מכבה את התמונה שלנו = "מסך כחול".
הפתרון:
למרות שהכי טבעי היה לשים את הערך של כיבוי המסך למצב "לעולם לא" - זה לא יעזור, הדרך היא לשים את הערך של כיבוי המסך על המקסימום האפשרי - 5 שעות, לאחר מכן לא תיתקלו בבעיה הזו יותר.
מקווה שזה יעזור לאחרים...
ישנה בעיה שאולי היא באג בסיסי בויסטה או לחילופין בשילוב מרכיבים שיש אצלי, לאחר מחקר כולל בפורומים בחו"ל מסתבר שהתופעה קורת בסיטואציה הבאה:
המערכת (המחשב) פועל זמן מה ולאחר צפיה נאמר בשידור טלויזיה עוברים לתפריט הראשי - הופ המסך טלויזיה הופך כחול (אין סיגנל), לצאת מהמצב ניתן אך ורק ע"י הפעלת שידור או סרט מחדש.
הסיבה (זו השערה שלי) :
המחשב שנמצא בתוכנית אנרגיה המכוונת לכיבוי מסך לאחר 20 דקות ללא שימוש, "חושב" שאותם 20 דקות עברו למרות שרואים סרט\שידור טלויזיה וברגע שעוברים לתפריט הראשי של המדיה סנטר, הוא חוזר לתפקד "כמחשב פשוט" וכמובן מכבה את התמונה שלנו = "מסך כחול".
הפתרון:
למרות שהכי טבעי היה לשים את הערך של כיבוי המסך למצב "לעולם לא" - זה לא יעזור, הדרך היא לשים את הערך של כיבוי המסך על המקסימום האפשרי - 5 שעות, לאחר מכן לא תיתקלו בבעיה הזו יותר.
מקווה שזה יעזור לאחרים...