ראוטר חדש
את האמת שאני לא יודע כל כך מאיפה להתחיל, לא חשבתי שיש כל כך הרבה מה לדעת בנושאים האלו..
בגדול השאלה שלי היא כזאת, אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי(לא כל כך מבין מה ההבדל בין ספק לתשתית) ואני חווה אצלהם הרבה בעיות באינטרט בזמן האחרון, אמנם המהירויות הורדה שאני מקבל מהם הם טובות( קרוב ל40 מגה באלחוטי, שזה גם שחבילה שיש לי אצלהם) אבל יש לי הרבה תקיעות באינטרנט(כמו לאגים כאלה) ובהרבה שימושים שאני עושה באינטרנט זה ממש מורגש ומונע ממני את מה שאני צריך(chromecast,סרטונים בפייסבוק שלא עולים וכו'). אחרי שיחות עם בזק אני צריך לקבל מהם את הראוטר dlink 256 ac ועשו לי "טובה" שהם נותנים לו אותו למרות שיש לי חבילה רק עד 40 מגה. אז בקיצור מה אני צריך לעשות ברגע שאקבל אותו, יש הגדרות מסוימות שצריך להגדיר? יש דברים מומלצים שכדאי לרכוש בנוסף אליו? לשפוך לי קצת ידע בעיניינים אלו יוכל לעזור, אם יש מדריכים למשתמש הממש מתחיל זה מעולה.. תודה רבה וחג שמח
בגדול השאלה שלי היא כזאת, אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי(לא כל כך מבין מה ההבדל בין ספק לתשתית) ואני חווה אצלהם הרבה בעיות באינטרט בזמן האחרון, אמנם המהירויות הורדה שאני מקבל מהם הם טובות( קרוב ל40 מגה באלחוטי, שזה גם שחבילה שיש לי אצלהם) אבל יש לי הרבה תקיעות באינטרנט(כמו לאגים כאלה) ובהרבה שימושים שאני עושה באינטרנט זה ממש מורגש ומונע ממני את מה שאני צריך(chromecast,סרטונים בפייסבוק שלא עולים וכו'). אחרי שיחות עם בזק אני צריך לקבל מהם את הראוטר dlink 256 ac ועשו לי "טובה" שהם נותנים לו אותו למרות שיש לי חבילה רק עד 40 מגה. אז בקיצור מה אני צריך לעשות ברגע שאקבל אותו, יש הגדרות מסוימות שצריך להגדיר? יש דברים מומלצים שכדאי לרכוש בנוסף אליו? לשפוך לי קצת ידע בעיניינים אלו יוכל לעזור, אם יש מדריכים למשתמש הממש מתחיל זה מעולה.. תודה רבה וחג שמח
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@roiroi12
·הייתי מציע לך קודם כל להשתמש בהגדרות סטנדרטיות ולראות כיצד הראוטר מתפקד בסביבת העבודה שלך. במידה ותתקל בבעיות אז תוכל לחפש פתרונות מתאימים.
כמו שמישהו פעם אמר - "בעיות לא צריך לחפש - הן מגיעות לבד"
·הייתי מציע לך קודם כל להשתמש בהגדרות סטנדרטיות ולראות כיצד הראוטר מתפקד בסביבת העבודה שלך. במידה ותתקל בבעיות אז תוכל לחפש פתרונות מתאימים.
כמו שמישהו פעם אמר - "בעיות לא צריך לחפש - הן מגיעות לבד"
טוב אין ספק שאתה צודק, היום הוא הגיע לי, ניתן לו כמה ימים לראות איך הוא מתפקד..
בכל מקרה האם יש פה מדריכים לאנשים המתחילים?
ודרך אגב, מבזק הבטיחו לי שיביאו לי את הראוטר D-Link 256 AC, ובמקום זה הביאו לי את זה(אצרף תמונה).. האם יש הבדל וכדאי לדרוש מהם את ה-dlink?
בכל מקרה האם יש פה מדריכים לאנשים המתחילים?
ודרך אגב, מבזק הבטיחו לי שיביאו לי את הראוטר D-Link 256 AC, ובמקום זה הביאו לי את זה(אצרף תמונה).. האם יש הבדל וכדאי לדרוש מהם את ה-dlink?
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@roiroi12
·אני לא מכיר את הדגם הזה בדיוק אלא דגמים קודמים של VTECH ולא ממש אוהב אותם.
למרות מה שאמרתי - ייתכן שהוא יעבוד בסדר לצרכיך. אם הוא יעשה לך יותר מדי בעיות שלא תוכל לפתור בקלות, ייתכן שניתן להפוך אותו למודם ולקנות נתב איכותי, או נתב משולב מודם.
בהצלחה
·אני לא מכיר את הדגם הזה בדיוק אלא דגמים קודמים של VTECH ולא ממש אוהב אותם.
למרות מה שאמרתי - ייתכן שהוא יעבוד בסדר לצרכיך. אם הוא יעשה לך יותר מדי בעיות שלא תוכל לפתור בקלות, ייתכן שניתן להפוך אותו למודם ולקנות נתב איכותי, או נתב משולב מודם.
בהצלחה
הויטק דווקא סבבה של ראוטר ביחס לדלינקים של בזק
אבל אישית היתי מציע לך להפוך את הראוטר של בזק למודם
ולקנות ראוטר פרטי איכותי שינהל את כל הרשת בבית
350-400 שח אתה מביא אחלה של ראוטר עדיף אם תמיכה
לקושחות צד שלישי
לי אישית יש tplink wr1043nd v2 אם קושחת lede שזה המשך
פיתוח של openwrt כי משום מה כל המפתחים של openwrt ברחו
ל lede project
עובד יציב כמו סלע לא ניתוקים לא קריסות כיסוי אלחוטי מעולה בכל הבית
תענוג של קושחה לאומת קושחה המקורית של tplink
אבל אישית היתי מציע לך להפוך את הראוטר של בזק למודם