צריך עזרה ב-איזה מפצל\מתאם עובר את ההגנה של YES?
-
KING2016
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
סוג המכשיר:כרטיס טלויזיה חיצוני
דגם המוצר:avermedia capture hd 2
קישור לדף הבית של המוצר (ניתן להביא קישור גם מאתר זאפ):http://www.avermedia.com/fr/gaming/p..._capture_hd_ii
כמה זמן יש לך את המוצר, והאם הוא באחריות עדיין:יש לי את המוצר שבועיים והוא עדיין באחריות
תיאור התקלה:אני חברתי את הכרטיס טלויזיה החיצוני הזה ל YES בהתחלה ויש הגנה שאני מחבר גם בחיבור כומפנט וגם בחיבור HDMI לכן עברתי להוט ואין את הבעיה הזאת הכרטיס מחובר ל HDMI בהוט.הבעיה שזה עולה הרבה כסף בעוד שיש להורים שלי יס בבית.אשמח לעזרה איך לעקוף את ההגנה של YES.
דגם המוצר:avermedia capture hd 2
קישור לדף הבית של המוצר (ניתן להביא קישור גם מאתר זאפ):http://www.avermedia.com/fr/gaming/p..._capture_hd_ii
כמה זמן יש לך את המוצר, והאם הוא באחריות עדיין:יש לי את המוצר שבועיים והוא עדיין באחריות
תיאור התקלה:אני חברתי את הכרטיס טלויזיה החיצוני הזה ל YES בהתחלה ויש הגנה שאני מחבר גם בחיבור כומפנט וגם בחיבור HDMI לכן עברתי להוט ואין את הבעיה הזאת הכרטיס מחובר ל HDMI בהוט.הבעיה שזה עולה הרבה כסף בעוד שיש להורים שלי יס בבית.אשמח לעזרה איך לעקוף את ההגנה של YES.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
KING2016
-
- חבר שרק התחיל

בבקשה חברים עזרה ממכם 
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
לא ניתן לפצח ההגנה של יס יש ערבי ביד 2 שטוען לפיצוח דרך אינטרנט לא מאמין בכך
- storm
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
יש לך לינק לבחור ביד 2?tomer_1968 כתב:לא ניתן לפצח ההגנה של יס יש ערבי ביד 2 שטוען לפיצוח דרך אינטרנט לא מאמין בכך...
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
היה פרסום בעבר על חבורה של אנשים שהפיצו שידור פיראטי באינטרנט ונתפסו חבל להתעסק בזה חוץ מזה שאחותי עקצו אותה ב1500 שקל הביאו לה מכשיר שרואים כל הערוצים ברגע שהאדם עזב הבית נעלמו כל הערוצים ולא היה ניתן לאתר האיש הנוכל
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
@KING2016
אתה בטוח שמדובר בהגנת HDCP? כי ההגנה הזו נכונה לשימוש ב-HDMI ולא אמורה להוות בעיה בשימוש באנלוג קומפוננט.
אתה מקבל איזו שהיא הודעה?
כמו כן, בשרשור מפרטים מומלצים בפורום חומרה, תוכל למצוא דוגמה למפצל HDMI, שעל פי הטענה אמור להתגבר על הגנת ה-HDCP. מחירו כמה עשרות ש"ח
לגבי הוט, השידורים אצלם עדיין לא מוצפנים, כך שגם בחיבור HDMI אין כרגע כל בעיה.
אתה בטוח שמדובר בהגנת HDCP? כי ההגנה הזו נכונה לשימוש ב-HDMI ולא אמורה להוות בעיה בשימוש באנלוג קומפוננט.
כמו כן, בשרשור מפרטים מומלצים בפורום חומרה, תוכל למצוא דוגמה למפצל HDMI, שעל פי הטענה אמור להתגבר על הגנת ה-HDCP. מחירו כמה עשרות ש"ח
לגבי הוט, השידורים אצלם עדיין לא מוצפנים, כך שגם בחיבור HDMI אין כרגע כל בעיה.
-
KING2016
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובה אח יקרLee כתב:@KING2016
לגבי הוט, השידורים אצלם עדיין לא מוצפנים, כך שגם בחיבור HDMI אין כרגע כל בעיה....
בקשר לשאלתך
אני שאני מחבר בכומפנט אני מקבל שגיאה שאי אםפשר להקליט מ ה VOD
אני מחבר מהמקליט כחול אדום לבן לממיר של יס ומ ה OUT של המקליט לטלויזיה ולזה עדיין לא עובד למה?
הכוונה עדיין יש הגנה ולא מבין למה
אני מחבר מהכרטיס טלויזיה החיצוני ל ממיר של יס ועדיין בעיה.
למשל בהוט אין את ההגנה הזאת מנסיון
כמו כן,הזמנתי את המוצר הזה
https://i.imgur.com/R3VV9xY.png
לפני כמה ימים הוא אמור לפתור את הבעיה
נערך לאחרונה על ידי KING2016 ב 07/04/2017 20:39, נערך 4 פעמים בסך הכל.
-
KING2016
-
- חבר שרק התחיל

- Lee
-
- חבר מביא חבר

Re: שאלה
פורומי HTPC ומחשוב/פורום חומרה PC + סטרימרים/מדריך החומרה הגדול (נעוץ). בתחתית המאמר תמצא דוגמה למפצל HDMI כזה. אגב, לא יודע אם מבחינתך זה משנה, אבל המפצל שהזמנת תומך בתקן HDMI 1.3, המיושן יחסית.KING2016 כתב:ואיפה רואים את השרשור שאמרת?...
ומשהו נוסף, כבל קומפוננט בד"כ אדום, ירוק, כחול. כתבת שאתה מחבר כחול, אדום, לבן- אז תבדוק אם אתה באמת מחבר את הכבלים הנכונים.
-
KING2016
-
- חבר שרק התחיל

Re: שאלה
חברתי עכשיו כחול אדום ירוק=כומפנט ורשום לי הגנת העתקה זה חסימה שאני מחבר כבל כומפנט ישירות מהמקליט לממיר וכבל OUT ל HDMI לטלויזיהLee כתב:פורומי HTPC ומחשוב/פורום חומרה PC + סטרימרים/מדריך החומרה הגדול (נעוץ). בתחתית המאמר תמצא דוגמה למפצל HDMI כזה. אגב, לא יודע אם מבחינתך זה משנה, אבל המפצל שהזמנת תומך בתקן HDMI 1.3, המיושן יחסית.......
ומשהו נוסף, כבל קומפוננט בד"כ אדום, ירוק, כחול. כתבת שאתה מחבר כחול, אדום, לבן- אז תבדוק אם אתה באמת מחבר את הכבלים הנכונים....
- Lee
-
- חבר מביא חבר

תנסה לחבר את הממיר להתקן הלכידה ואת ההתקן למחשב, בלי להוציא HDMI למסך, ותראה אם עדיין מתקבלת הודעת הגנת הקלטה. שוב, זה מוזר, כי HDCP עובד רק על HDMI (דיגיטל) ולא על קומפוננט (אנלוג).
אגב, בדקת בהגדרות הממיר שמוגדר להוציא סיגנל דרך קומפוננט? מן הסתם, הממיר לא יכול להוציא HDMI וקומפוננט במקביל, ויתכן שכרגע הוא מוגדר להוציא HDMI בלבד.
אגב, בדקת בהגדרות הממיר שמוגדר להוציא סיגנל דרך קומפוננט? מן הסתם, הממיר לא יכול להוציא HDMI וקומפוננט במקביל, ויתכן שכרגע הוא מוגדר להוציא HDMI בלבד.
-
KING2016
-
- חבר שרק התחיל

·הבעיה שאני עושה את הבדיקה הזאת בסלון כי אין לי ממיר בחדר.ולגבי הגדרות פשוט להיכנס להגדרות שלי יס נכון ואיפה לשנות שמה?Lee כתב:תנסה לחבר את הממיר להתקן הלכידה ואת ההתקן למחשב, בלי להוציא HDMI למסך, ותראה אם עדיין מתקבלת הודעת הגנת הקלטה. שוב, זה מוזר, כי HDCP עובד רק על HDMI (דיגיטל) ולא על קומפוננט (אנלוג).
אגב, בדקת בהגדרות הממיר שמוגדר להוציא סיגנל דרך קומפוננט? מן הסתם, הממיר לא יכול להוציא HDMI וקומפוננט במקביל, ויתכן שכרגע הוא מוגדר להוציא HDMI בלבד....
טוב לאחר בדיקה קטנה:
נכנסתי להגדרות של יס ושמה לסינגל ומופיע כול מיני תדרים כאלו שאני בוחר אחד זה משנה את התמונה לשחור.אשמח אם תוכל ממש לכוון אותי.
תודה מראש.