צריך עזרה ב-איזה מפצל\מתאם עובר את ההגנה של YES?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
KING2016 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

שליחה

סוג המכשיר:כרטיס טלויזיה חיצוני
דגם המוצר:avermedia capture hd 2
קישור לדף הבית של המוצר (ניתן להביא קישור גם מאתר זאפ):http://www.avermedia.com/fr/gaming/p..._capture_hd_ii
כמה זמן יש לך את המוצר, והאם הוא באחריות עדיין:יש לי את המוצר שבועיים והוא עדיין באחריות
תיאור התקלה:אני חברתי את הכרטיס טלויזיה החיצוני הזה ל YES בהתחלה ויש הגנה שאני מחבר גם בחיבור כומפנט וגם בחיבור HDMI לכן עברתי להוט ואין את הבעיה הזאת הכרטיס מחובר ל HDMI בהוט.הבעיה שזה עולה הרבה כסף בעוד שיש להורים שלי יס בבית.אשמח לעזרה איך לעקוף את ההגנה של YES.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

KING2016 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

בבקשה חברים עזרה ממכם :)

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395

שליחה

לא ניתן לפצח ההגנה של יס יש ערבי ביד 2 שטוען לפיצוח דרך אינטרנט לא מאמין בכך

storm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה

tomer_1968 כתב:לא ניתן לפצח ההגנה של יס יש ערבי ביד 2 שטוען לפיצוח דרך אינטרנט לא מאמין בכך
...
יש לך לינק לבחור ביד 2?

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395

שליחה

היה פרסום בעבר על חבורה של אנשים שהפיצו שידור פיראטי באינטרנט ונתפסו חבל להתעסק בזה חוץ מזה שאחותי עקצו אותה ב1500 שקל הביאו לה מכשיר שרואים כל הערוצים ברגע שהאדם עזב הבית נעלמו כל הערוצים ולא היה ניתן לאתר האיש הנוכל

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

@KING2016
אתה בטוח שמדובר בהגנת HDCP? כי ההגנה הזו נכונה לשימוש ב-HDMI ולא אמורה להוות בעיה בשימוש באנלוג קומפוננט.
אתה מקבל איזו שהיא הודעה?
כמו כן, בשרשור מפרטים מומלצים בפורום חומרה, תוכל למצוא דוגמה למפצל HDMI, שעל פי הטענה אמור להתגבר על הגנת ה-HDCP. מחירו כמה עשרות ש"ח
לגבי הוט, השידורים אצלם עדיין לא מוצפנים, כך שגם בחיבור HDMI אין כרגע כל בעיה.

KING2016 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Lee כתב:@KING2016
אתה בטוח שמדובר בהגנת HDCP? כי ההגנה הזו נכונה לשימוש ב-HDMI ולא אמורה להוות בעיה בשימוש באנלוג קומפוננט.
אתה מקבל איזו שהיא הודעה?
כמו כן, בשרשור מפרטים מומלצים בפורום חומרה, תוכל למצוא דוגמה למפצל HDMI, שעל פי הטענה אמור להתגבר על הגנת ה-HDCP. מחירו כמה עשרות ש"ח
לגבי הוט, השידורים אצלם עדיין לא מוצפנים, כך שגם בחיבור HDMI אין כרגע כל בעיה.
...
תודה על התגובה אח יקר
בקשר לשאלתך
אני שאני מחבר בכומפנט אני מקבל שגיאה שאי אםפשר להקליט מ ה VOD
אני מחבר מהמקליט כחול אדום לבן לממיר של יס ומ ה OUT של המקליט לטלויזיה ולזה עדיין לא עובד למה?
הכוונה עדיין יש הגנה ולא מבין למה
אני מחבר מהכרטיס טלויזיה החיצוני ל ממיר של יס ועדיין בעיה.
למשל בהוט אין את ההגנה הזאת מנסיון
כמו כן,הזמנתי את המוצר הזה
https://i.imgur.com/R3VV9xY.png
לפני כמה ימים הוא אמור לפתור את הבעיה
:)
נערך לאחרונה על ידי KING2016 ב 07/04/2017 20:39, נערך 4 פעמים בסך הכל.

KING2016 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שאלה

שליחה

ואיפה רואים את השרשור שאמרת?

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: שאלה

שליחה

KING2016 כתב:ואיפה רואים את השרשור שאמרת?
...
פורומי HTPC ומחשוב/פורום חומרה PC + סטרימרים/מדריך החומרה הגדול (נעוץ). בתחתית המאמר תמצא דוגמה למפצל HDMI כזה. אגב, לא יודע אם מבחינתך זה משנה, אבל המפצל שהזמנת תומך בתקן HDMI 1.3, המיושן יחסית.
ומשהו נוסף, כבל קומפוננט בד"כ אדום, ירוק, כחול. כתבת שאתה מחבר כחול, אדום, לבן- אז תבדוק אם אתה באמת מחבר את הכבלים הנכונים.

KING2016 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: שאלה

שליחה

Lee כתב:
...
...
פורומי HTPC ומחשוב/פורום חומרה PC + סטרימרים/מדריך החומרה הגדול (נעוץ). בתחתית המאמר תמצא דוגמה למפצל HDMI כזה. אגב, לא יודע אם מבחינתך זה משנה, אבל המפצל שהזמנת תומך בתקן HDMI 1.3, המיושן יחסית.
ומשהו נוסף, כבל קומפוננט בד"כ אדום, ירוק, כחול. כתבת שאתה מחבר כחול, אדום, לבן- אז תבדוק אם אתה באמת מחבר את הכבלים הנכונים.
...
חברתי עכשיו כחול אדום ירוק=כומפנט ורשום לי הגנת העתקה זה חסימה שאני מחבר כבל כומפנט ישירות מהמקליט לממיר וכבל OUT ל HDMI לטלויזיה

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תנסה לחבר את הממיר להתקן הלכידה ואת ההתקן למחשב, בלי להוציא HDMI למסך, ותראה אם עדיין מתקבלת הודעת הגנת הקלטה. שוב, זה מוזר, כי HDCP עובד רק על HDMI (דיגיטל) ולא על קומפוננט (אנלוג).

אגב, בדקת בהגדרות הממיר שמוגדר להוציא סיגנל דרך קומפוננט? מן הסתם, הממיר לא יכול להוציא HDMI וקומפוננט במקביל, ויתכן שכרגע הוא מוגדר להוציא HDMI בלבד.

KING2016 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Lee כתב:תנסה לחבר את הממיר להתקן הלכידה ואת ההתקן למחשב, בלי להוציא HDMI למסך, ותראה אם עדיין מתקבלת הודעת הגנת הקלטה. שוב, זה מוזר, כי HDCP עובד רק על HDMI (דיגיטל) ולא על קומפוננט (אנלוג).

אגב, בדקת בהגדרות הממיר שמוגדר להוציא סיגנל דרך קומפוננט? מן הסתם, הממיר לא יכול להוציא HDMI וקומפוננט במקביל, ויתכן שכרגע הוא מוגדר להוציא HDMI בלבד.
...
·הבעיה שאני עושה את הבדיקה הזאת בסלון כי אין לי ממיר בחדר.ולגבי הגדרות פשוט להיכנס להגדרות שלי יס נכון ואיפה לשנות שמה?
טוב לאחר בדיקה קטנה:
נכנסתי להגדרות של יס ושמה לסינגל ומופיע כול מיני תדרים כאלו שאני בוחר אחד זה משנה את התמונה לשחור.אשמח אם תוכל ממש לכוון אותי.
תודה מראש.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”