יבא 2 מחשב נייד דרך USSHOPS חוויה גרועה ואיטית - זהירות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Ali111 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

יבוא שני מחשבים ניידם מארה"ב. ומשלוח דך USSHOPS יוצא בסוף לא משתלם + עבודה קשה
מאז הגעת המוצר למחסני USHOPS בארה"ב עברו 23 ימים. ועדיין המוצרים לא הגיעו אלי.\
(במשלוח מהיר באוויר)

תמיד המחיר שאני נדרש לשלם מפתיע למעלה.

זה גם בגלל עיגול המשקל כלפי מעלה + אריזה אבל אני תמיד מופתע שזה יוצא פי 2 ממשקל המוצר עצמו נטו.

המחשבים שוקלים פחות מ 1.5 ק"ג - סה"כ 3 ק"ג ללא האריזה.
יוצא לשלם על 5.5 ק"ג. 78$

+ ביטוח 25.85$

+ 6$ איחוד חבילות

שחרור פרטני מהמכנס תוספת 70$

המחירים ש USSHOPS נקובים בדולר - כולל המעמ בישראל

אבל אפשר לשלם רק בשקלים לפי שער גבוה במיוחד שהם קובעים.
לטענם זה שער פייפאל או משהו כזה.

אז כחו בחשבון להוסיף כ 2-3 אחוז על המחיר שיש להם באתר. כולל על המעמ.

אח"כ בארץ דרשו תוספת 130 ש"ח איחסון

+ 20 ש"ח תוספת מס. (לא ברור למה )

והחבילה עוד לא הגיע.

בארץ דרשו שאקבל אישור משרד התקשורת - תגובה איטית של משרד התקשורת .+ תגובות אטיות ואפטיות של שרות הלקחות שלהם גמרה שהתליך לקח יותר זמן מהדרש..

צפיה מחברה פרטית שתפעל יותר טוב מדואר ישראל / משרד התקשורת. אבל זה לא כך היה במקרה שלי.
חוץ מזה שדואר ישראל השתפרו בזמן האחרון.

רשומון יבוא שאפשר להזדכות על המעמ - אם רוצים צריך לשנות יבוא מסחרי ואישור מכון התקנים.
מה שיגרום לתהליך להיות עוד יותר יקר וארוך.

Zahi_Ushops
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 72
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

@Ali111
היי,

קראתי את התגובה שלך והייתי שמח לבדוק את הנושא מול מחלקת שירות הלקוחות שלנו ולהבין את תמונת המצב.

שלח לי בבקשה בהודעה פרטית את מספר החבילה והטלפון שלך ואראה כיצד אוכל לסייע.

תודה,

צחי

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #3 

לא מבין את הטענה שלך על מחיר המשלוח.
ידעת שמשלמים משלוח על פי משקל נפחי או משקל בפועל, הגבוה מביניהם? משקל המחשב הנייד עצמו אין בו כדי להעיד דבר ביחס לדרך אריזתו ולמשקל של המחשב ארוז כמו גם למשקל הנפחי של המחשב הארוז. היית מעדיף לקבל מחשבים שבורים שנפגעו מאחר ולא נארזו?
לגבי שאר הטענות שלך באמת לא מעודד

Ali111 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

לגבי חישוב המשלוח והאריזה -

אני כותב בשביל שאנשים יוכלו לעשות חישוב יותר נכון כאשר הם יש להם אופציה לשלוח ישירות או דרך חברות בניים כדוגמת USSHOPS או DEAL TAS והאחרים.
הזמנתי כבר מעל 30 חבילות דרך BUY2USA, עשרות חבילות דרך אמזון ואחרים.

אז המסקנות שלי
1
בבדר"כ יהיה הפרש משמעותי מאוד בין משקל במפרט של המוצר לבין המשקל של חברת השילוח
לכן אם המחיר של משלוח ישיר נראה דומה יש להעדיף משלוח ישיר - גם אם הוא נראה איטי יותר או מעט יקר יותר.
בנוסף למשלוח ישיר יש יתרון בזה שעלות המשלוח לא נחשבת כחלק מעלות המוצר, ואין מיסים בתוך ארה"ב. כך שיש יותר מוצרים שאפשר לרכוש ללא מס.

משלוח בגדים בדר"כ מגיע בשקית - המשקל הנפחי תלוי מאוד בחברת השילוח. והיו לי מקרים הזויים עם BUY2USA. מאז לא שולח דרכם בגדים. העדיפו חנויות ששולחות ישירות לישראל.

2
אריזה של מחשבים ניידים יכולה להיות מאוד משמעותית.+ בנוסף חברת השילוח מעגלת את המשקל למעלה. בדר"כ המשלח יכניס את מחשב לאריזה נוספת ולא יעילה. לכן שרות של אריזה מחדש במקרה כזה כמעט תמיד יעזור.

מחשב ששוקל 1.5 ק"ג לפני אריזה מחדש - יכול להיות מחויב ב 7 ק"ג. אחרי אריזה מחדש -- 3 ק"ג

ב DEAL TAS השרות הזה ללא תשלום וב BUY2USA השרות בתשלום ולכן לפעמים קשה החליט אם להפעיל אותו
ב ב DEAL TAS עיגול קלפי מעלה בקפיצות של 100 גרם לעומת 500 גרם ב USSHOPS.

3 מיסים - במוצרים שלא פטורים ממס.

אמזון בתוכנית ה GLOBAL שהלם מציעים לשלם ללקוח לשלם את המס מראש ובמקרה שבפועל המס גבוה יותר זה יהיה על חשבונם. אם המס בפועל נמוך יותר. תקבל החזר. בנוסף במקרה שאתה מזמין מאמזון ויש בעיה. בדר"כ ישלחו לך מוצרא חלופי ללא תשלום.

ב BUY2USA נדרשתי לשלם מעמ לפי שער דולר גבוה אמוד. בנוסף נדרשתי לשלם תוספת מעמ גם בארץ
ובנוסף גם תוספת איחסון בארץ.
זה למרות שהם כותבים באתר שלהם כאחת הסיבות לבחור בהם שאין הפתעות ותוספות בארץ..

4. שקיפות
לדעתי המחיר ב BUY2USA לא שקוף.
מחירים נקובים בדולרים אבל אין אפשרות לשלם בדולר אלא בשקלים לפי שער גבוה שהם קובעים.
גם את המעמ הם גובים לפי שער הדולר הגבוה הזה. אני לא ייודע אם זה הסכום שהם משלמים בפועל למעמ.

5. חבילות בשווי מעל 1000$

השרות שקבלתי איטי, ולא טוב - והוא חלק משמעותי בזמן הרב שלוקח לקבל את החבילה - כרגע מעל 23 ימים.

גובים תוספת 70$ + כמה דולרים לכל ק"ג (הופתעתי אבל זה כתוב באיזה שהוא מקום באתר שלהם)

הבעיה העקרית מבחינתי. חוסר אכפתיות לא עוזרים לקבל אישורים, דירשה לתוספת ללא הסבר מובן.

אם צריך אישור משרד התקשורת - אז אחרי שתפנו למשרד התקשורת לוקח שבוע לקבל אישור . לפני זה צריך פרטים כמו מספר המשלוח שם עמיל המכנס ועוד שלוקח זמן לקבל USSHOPS, אחרי תקבלו אישור תעבירו ל USHOPS הם כנראה יעבירו לעמיל המכס שלהם. התהליך לוקח הרבה זמן.

שרות הלקוחת ב BUY2USA גם לא הבין ששלחתי את כל האישורים וביקשו ממני אישור נוסף של מכון התקננים שלא מדרש בפעול.

יתכן שמקרים כאלו עדיף לנסות שרות של UPS / DHL / FEDEX גם שם יש תוספות מחיר אבל לפחות זה מגיע מהר.

המחירים של UPS ודומיו לשחרור פרטניי לפעמים נמוכים יותר השרות מהיר יותר. לא גובים תוספת על כל ק"ג.

בנוסף BUY2USA משתמשים בשרות חבילות / שליחים של דואר ישראל לאחר שחרור מהמכנס וזה איטי יותר משרות של UPS.DHL.FEDEX

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”