שלום לכולם,
מעוניין לרכוש בקרוב מסך חדש לסלון ולא כל כך סגור על המסך המתאים עבורי.
קצת נתונים תומכים:
מרחק צפייה - כמעט 3 מ'
שימוש: בעיקר צפייה בכבלים, הרבה ספורט, סרטים, רצוי ממשק SMART נוח, XBOX.
תקציב: עד 7000 ש"ח (במידה ובאמת תהיה הצדקה . . . ).
ראיתי את המסך הבא: SAMSUNG 55 KS8500 וכמובן התלהבתי, אבל באמת יש הצדקה להשקיע סכום גדול יחסית בהתאם לצרכים שלי ?
ראיתי גם את סדרה 7 (7350) של SAMSUNG והיא לא רעה בכלל, כמו גם מסכי 4K טובים של LG.
חייב לציין שיש לי קצת העדפה לבחירת מסך קעור.
בשורה התחתונה, האם יש הצדקה להשקיע ולרכוש דגם מאוד מתקדם (KS8500) או להסתפק בדגמים פחות טובים,ואם כן על מה הייתם ממליצים ? בנוסף, האם 55 אינץ' מספיק עבור מרחק הצפייה ?
אודה לעצתכם הטובה.
בחירת מסך לסלון - זקוק לעצה טובה
בלי להיכנס לפרטים מי יותר טובה ומי פחות (הרי ברור שסדרה 8 טובה יותר מסדרה 7 בכל הפרמטרים) יש שני דברים שאני חייב את צומת לבך לראשונה.
1) לדעתי 55 יהיה לא מספיק ל3 מטר. זה יהיה בסדר, אבל בשביל להינות ממש לפחות 60 ומעלה.
2) לקנות טלוויזיה קעורה בגודל 55 זה פשוט דבר שלא עושים! אישית לא הייתי קונה קעורה בכל גודל כי אני חושב שאין לזה שום הצדקה או אסתתיקה כשהיא תלויה על הקיר (במידה וכן)
אם היית אומר לי שאתה רוצה 75 אינץ קעורה הייתי זורם איתך, אבל לא 55.
לכן בתקציב שלך הייתי מעלה.
אם אהבת את סדרה 7 יש לך את הku7000 בתקציב שלך שהיא 60 אינץ. יש אותה לתצוגה מלא אז אתה יכול לראות אותה.
או על הדרך אתה יכול לעלות ל65 עם התקציב הזה לשני מסכים ( יש יותר אבל לא כדאי להתעסק בהם)
1. זה הlg 617
2. פיליפס 6121
בהצלחה
1) לדעתי 55 יהיה לא מספיק ל3 מטר. זה יהיה בסדר, אבל בשביל להינות ממש לפחות 60 ומעלה.
2) לקנות טלוויזיה קעורה בגודל 55 זה פשוט דבר שלא עושים! אישית לא הייתי קונה קעורה בכל גודל כי אני חושב שאין לזה שום הצדקה או אסתתיקה כשהיא תלויה על הקיר (במידה וכן)
אם אהבת את סדרה 7 יש לך את הku7000 בתקציב שלך שהיא 60 אינץ. יש אותה לתצוגה מלא אז אתה יכול לראות אותה.
או על הדרך אתה יכול לעלות ל65 עם התקציב הזה לשני מסכים ( יש יותר אבל לא כדאי להתעסק בהם)
1. זה הlg 617
2. פיליפס 6121
בהצלחה
תודה על התשובה המפורטת - בהחלט אקח את המלצותיך בחשבון.roy007 כתב:בלי להיכנס לפרטים מי יותר טובה ומי פחות (הרי ברור שסדרה 8 טובה יותר מסדרה 7 בכל הפרמטרים) יש שני דברים שאני חייב את צומת לבך לראשונה.
1. זה הlg 617
2. פיליפס 6121
בהצלחה...
ראית עכשיו שיש מבצעים במחסני חשמל על מסכי LG:
58" LG LED 58UH630Y
60" LG Slim LED Smart TV 60UH651Y 4K
5500 ש"ח ו- 6000 ש"ח בהתאמה.
מה דעתך ?