איזה ps+ לפלייסטשן 4 פרו עדיף? אמריקאי או אירופאי?
מה החשבון הראשי שאתה משתמש בו, אמריקאי, או בריטי?
בגדול זה עובד ככה: אתה יכול לפתוח חשבון על כל מדינה, ישראל, אמריקה, בריטניה, לא משנה, אם אתה משחק עם דיסקים, כל דיסק שתכניס יעבוד על כל חשבון.
הבעיה מתחילה אם אתה רוצה לקנות DLC. לדוגמא יש לך דיסק שקנית באמריקה ואתה משחק בו על החשבון הבריטי שלך, אם תרצה לקנות לו DLC מהחנות הבריטית, תוכל לקנות אבל הוא לא יעבוד על המשחק. אתה חייב לקנות DLC מאותו איזור של המשחק.
לגבי PS+ זה לא משנה מאיפה אתה קונה אותו, אין שום הבדל בשירות מלבד המחיר שלו. כל עוד החשבון שקנית בו את הפלוס מוגדר על המכשיר שלך כ Primary, כל יוזר אחר על המכשיר יכול לשחק בו. כנל לגבי משחקים, אם קנית משחק בחשבון האמריקאי שמוגדר Primary אתה תוכל לשחק בו גם דרך החשבון הבריטי אם הוא נמצא על המכשיר.
לי אישית יש חשבון אמריקאי, את כל התוכן שלי אני קונה מהחנות האמריקאית, כי הכי זול שם. פעם אם היה לך כרטיס אמריקן אקספרס יכלת להוסיף עליו כתובת אמריקאית ולקנות ישירות עם האשראי מהחנות, אבל חסמו את זה והוסיפו הגבלות IP על זה גם. אין לי כרטיס אשראי אמריקאי אז אני פשוט קונה PSN Card באמזון מדי פעם ומוסיף כסף לחשבון דרך קוד.
בגדול זה עובד ככה: אתה יכול לפתוח חשבון על כל מדינה, ישראל, אמריקה, בריטניה, לא משנה, אם אתה משחק עם דיסקים, כל דיסק שתכניס יעבוד על כל חשבון.
הבעיה מתחילה אם אתה רוצה לקנות DLC. לדוגמא יש לך דיסק שקנית באמריקה ואתה משחק בו על החשבון הבריטי שלך, אם תרצה לקנות לו DLC מהחנות הבריטית, תוכל לקנות אבל הוא לא יעבוד על המשחק. אתה חייב לקנות DLC מאותו איזור של המשחק.
לגבי PS+ זה לא משנה מאיפה אתה קונה אותו, אין שום הבדל בשירות מלבד המחיר שלו. כל עוד החשבון שקנית בו את הפלוס מוגדר על המכשיר שלך כ Primary, כל יוזר אחר על המכשיר יכול לשחק בו. כנל לגבי משחקים, אם קנית משחק בחשבון האמריקאי שמוגדר Primary אתה תוכל לשחק בו גם דרך החשבון הבריטי אם הוא נמצא על המכשיר.
לי אישית יש חשבון אמריקאי, את כל התוכן שלי אני קונה מהחנות האמריקאית, כי הכי זול שם. פעם אם היה לך כרטיס אמריקן אקספרס יכלת להוסיף עליו כתובת אמריקאית ולקנות ישירות עם האשראי מהחנות, אבל חסמו את זה והוסיפו הגבלות IP על זה גם. אין לי כרטיס אשראי אמריקאי אז אני פשוט קונה PSN Card באמזון מדי פעם ומוסיף כסף לחשבון דרך קוד.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
זו התשובה לנושא.Zachn כתב:
...
לא היית צריך בכלל לסבך בהתחלה עם ה DLC, כי אין קשר בין השניים.
·תודה ,gal-cohen כתב:זו התשובה לנושא.......
לא היית צריך בכלל לסבך בהתחלה עם ה DLC, כי אין קשר בין השניים....
זה אומר שאפשר אם קניתי את המשחק BF1 אמריקאי ויש לי פלוס בריטי אני יוכל לקנות DLC מהבריטי בשביל המשחק BF1 שקניתי מאמריקאי ?
·תודה רבה , הסבר מושקע מאוד .Zachn כתב:מה החשבון הראשי שאתה משתמש בו, אמריקאי, או בריטי?
לי אישית יש חשבון אמריקאי, את כל התוכן שלי אני קונה מהחנות האמריקאית, כי הכי זול שם. פעם אם היה לך כרטיס אמריקן אקספרס יכלת להוסיף עליו כתובת אמריקאית ולקנות ישירות עם האשראי מהחנות, אבל חסמו את זה והוסיפו הגבלות IP על זה גם. אין לי כרטיס אשראי אמריקאי אז אני פשוט קונה PSN Card באמזון מדי פעם ומוסיף כסף לחשבון דרך קוד....
מאיפה כדאי לקנות את PS PLUS ?
מצאתי כמה מפה :
מצאתי אחד אמריקאי : 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/PS4/PS Vita :
http://www.cdkeys.com/playstation-ne...a-digital-code
49 דולר,
ואחד בריטי : PlayStation Plus - 12 Month Subscription (UK)
http://www.cdkeys.com/playstation-ne...ubscription-uk
44 דולר ,
מה יותר טוב ? ושניהם זה לPS4 למשך שנה ?
תודה .
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לא, זה לא מה שזה אומר.MikMak כתב:·תודה ,......
זה אומר שאפשר אם קניתי את המשחק BF1 אמריקאי ויש לי פלוס בריטי אני יוכל לקנות DLC מהבריטי בשביל המשחק BF1 שקניתי מאמריקאי ?...
זה אומר שאין קשר בין הפלוס, לבין הכללים של ה DLC שהסברתי לך עליהם.
משחק בריטי/ישראלי = DLC בריטי/ישראלי
משחק אמריקאי = DLC אמריקאי
·תודה ,gal-cohen כתב:לא, זה לא מה שזה אומר.......
זה אומר שאין קשר בין הפלוס, לבין הכללים של ה DLC שהסברתי לך עליהם.
משחק בריטי/ישראלי = DLC בריטי/ישראלי
משחק אמריקאי = DLC אמריקאי...
ולגבי הקנייה מאיפה מומלץ ואיזה אחד ?
הכי טוב מאמזון, שם המחיר גם יהיה זהה למחיר האמיתי של הכרטיס ולא גבוה ב 5-10 דולר כמו שבכל האתרים החיצוניים.MikMak כתב:·מאיפה ?.........
התהליך פשוט, תיצור חשבון באמזון האמריקאי, תכניס את הכרטיס אשראי שלך שם, אבל שים כתובת אמריקאית ב Billing Address, זה יכול להיות סתם כתובת של חבר או בן משפחה, אפילו מקום ציבורי, לא משנה ככ.
תבצע קניה של $10 PSN Card ובהתחלה יהיה איזה חצי שעה שתצטרך לחכות לאישור, בדרך כלל זה עובר בלי בעיה (עשיתי את זה בעצמי) וברגע שאתה מאושר אתה יכול לקנות שוב כרטיסים כמה שאתה רוצה והאישור מיידי.
·אתה מתכוון לזה בבריטי :gal-cohen כתב:מצאתי ב cdkeys אירופאי זול, סביב 40 ומשהו דולר....
http://www.cdkeys.com/playstation-netwo ... ription-uk
? יוצא 44 דולר .
·באמזון אמריקה יוצא לי 60 דולר ממש יקר , אלה אם יש לך לינק לאיזה מבצע אשמח לקבל .Zachn כתב:הכי טוב מאמזון, שם המחיר גם יהיה זהה למחיר האמיתי של הכרטיס ולא גבוה ב 5-10 דולר כמו שבכל האתרים החיצוניים.......
התהליך פשוט, תיצור חשבון באמזון האמריקאי, תכניס את הכרטיס אשראי שלך שם, אבל שים כתובת אמריקאית ב Billing Address, זה יכול להיות סתם כתובת של חבר או בן משפחה, אפילו מקום ציבורי, לא משנה ככ.
תבצע קניה של $10 PSN Card ובהתחלה יהיה איזה חצי שעה שתצטרך לחכות לאישור, בדרך כלל זה עובר בלי בעיה (עשיתי את זה בעצמי) וברגע שאתה מאושר אתה יכול לקנות שוב כרטיסים כמה שאתה רוצה והאישור מיידי....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

43.99 דולר.Zachn כתב:חחח 60 דולר ממש יקר, זה המחיר, והכי זול שתמצא. בהצלחה למצוא זול יותר
אגב אני אישית לא סומך על זול יותר, מעדיף לשים עוד כמה שקלים ולדעת שלא יהיו בעיות, אבל לשיקולך...
לא צריך לשים עוד כמה שקלים, ואין שום בעיות.
אתה מוזמן לנסות גם כן, אני כבר עובד עם האתר הזה כמה וכמה שנים טובות.
@MIKMAK
אכן כן
http://www.cdkeys.com/playstation-netwo ... ription-uk
·תודה רבה.gal-cohen כתב:43.99 דולר.......
לא צריך לשים עוד כמה שקלים, ואין שום בעיות.
אתה מוזמן לנסות גם כן, אני כבר עובד עם האתר הזה כמה וכמה שנים טובות.
@MIKMAK
אכן כן
http://www.cdkeys.com/playstation-netwo ... ription-uk...
ולא תהיה בעיה לשחק עם BF1 שקניתי מהמשתמש אמריקאי על הפלוס הבריטי ?