שלום
אני מנסה להתקין לחבר מוגבל טכנולוגית קודי עם אבקסיס על מכשיר אנדרואיד של חברה סינית -nexbox מדגם a95x. הכל עובד והצלחתי להתקין עם הויזרד בלי בעיה(כל הכבוד למי שבנה את זה זה ממש מדהים!). הבעיה היא שהוידאו רץ בצורה מרצדת ב720 ו1080. ניסיתי להוריד את האמת החומרה וזה רק החמיר את הבעיה.
יכול להיות שהמכשיר לא מספיק חזק להריץ וידאו בhd? יכול להיות שהסקין כבד מידיי למכשיר הזה?
יש לכם הצעות? אני רוצה לתת לו משהו שעובד טוב ושלא אצטרך להתעסק איתו יותר מידיי (כמו שאמרתי מוגבל טכנולוגית).
תודה רבה
קודי abeksis על אנדרואיד רץ לאט
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אין קשר לאבקסיס. תוכל בקלות להחליף את הסקין לברירת המחדל ותראה את אותה בעיה.
במקרה לי יש את אותו מכשיר, אבל בלי אבקסיס. בנוסף גם קניתי והתקנתי שני מכשירים לחברים (מוגבלים טכנולוגית גם כן), אחד עם אבקסיס והשני בלי, וגם עובד מצויין. המכשיר מספיק חזק כדי להריץ HD ו- FHD בלי בעיות.
לא הבנתי מה הכוונה הוידאו מרצד. האם תדר התמונה נמוך (למשל 24 תמונות בשניה במקום 60)? האם יש JUDDER (קפיצות בפריימים, מעבר לא חלק ודילוג על פריימים כל כמה שניות)?
האם בנגן וידאו אחר (למשל MXplayer) אין את הבעיות האלה?
תצטרך לספק לנו יותר אינפורמציה כדי שנוכל להבין מה הבעיה.
במקרה לי יש את אותו מכשיר, אבל בלי אבקסיס. בנוסף גם קניתי והתקנתי שני מכשירים לחברים (מוגבלים טכנולוגית גם כן), אחד עם אבקסיס והשני בלי, וגם עובד מצויין. המכשיר מספיק חזק כדי להריץ HD ו- FHD בלי בעיות.
לא הבנתי מה הכוונה הוידאו מרצד. האם תדר התמונה נמוך (למשל 24 תמונות בשניה במקום 60)? האם יש JUDDER (קפיצות בפריימים, מעבר לא חלק ודילוג על פריימים כל כמה שניות)?
האם בנגן וידאו אחר (למשל MXplayer) אין את הבעיות האלה?
תצטרך לספק לנו יותר אינפורמציה כדי שנוכל להבין מה הבעיה.
אני מניח שהייתי קורא לזה תדר נמוך, הוידאו לא "חלק" כמו שאני רגיל.
טוב אני לא יודע מה להגיד. הורדתי אנטוטו הרצתי אנטוטו, חיברתי הארדיסק נייד לבדוק את המצב בניגון מקובץ ופתאום הכל בסדר ועןבד חלק. גם בקודי.
לא מבין מה קרה פה אבל העיקר שעובד... תודה!
טוב אני לא יודע מה להגיד. הורדתי אנטוטו הרצתי אנטוטו, חיברתי הארדיסק נייד לבדוק את המצב בניגון מקובץ ופתאום הכל בסדר ועןבד חלק. גם בקודי.
לא מבין מה קרה פה אבל העיקר שעובד... תודה!
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
נס פורים