מגבר Sherwood r903 - כדאי?
אני שוקל לקנות את המגבר הזה, בעיקר מתאים לי שהגובה שלו חצי מהמקובל ובכל זאת לפי המפרט שלו נראה שלא חסר בו כלום.
כדאי? ובכלל, איך שרווד במגברים?
רק מעט מאד מקומות מוכרים את המגבר הזה, ולא הצלחתי להבין אם זה בגלל שהוא חדש מדי, ישן מדי, הוא לא טוב, או שסתם היבואן קצת עצלן?
תודה.
כדאי? ובכלל, איך שרווד במגברים?
רק מעט מאד מקומות מוכרים את המגבר הזה, ולא הצלחתי להבין אם זה בגלל שהוא חדש מדי, ישן מדי, הוא לא טוב, או שסתם היבואן קצת עצלן?
תודה.
אני מדבר על רסיבר בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (דרך אגב הרסיבר הזה עולה טיפה יותר) ושיהיה דק יחסית. כלומר עד 10 ס"מ פלוס מינוס.
היחידים שמצאתי זה הרסיבר הזה של שרווד, ורסיבר אחר pioneer 301 שנראה אחלה אבל מסתבר שאותו כבר לא מוכרים.
הרוע אני מאמין הוא בסאונד: מגבר דיגיטלי ברמה סיסית.
בעקרון יש לו כל מה רסיבר בסיסי צריך - כניסות/יציאות, מעבדים, ואפילו SPDIF.
ממה נובעת מגבלת הגובה ? גובה המדף? יש DVD?
אם מגבלת גובה היא כ"כ משמעותית, שלא נותנת לך מרווח פעולה, וזהו הרסיבר היחיד שמצאת, שווה קודם לשמוע אותו, אם תמצא אותו זמין בחנויות.
בעקרון יש לו כל מה רסיבר בסיסי צריך - כניסות/יציאות, מעבדים, ואפילו SPDIF.
ממה נובעת מגבלת הגובה ? גובה המדף? יש DVD?
אם מגבלת גובה היא כ"כ משמעותית, שלא נותנת לך מרווח פעולה, וזהו הרסיבר היחיד שמצאת, שווה קודם לשמוע אותו, אם תמצא אותו זמין בחנויות.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
עכשיו הרשתי לעצמי לבדוק את פנסוניק, דבר שנמנעתי לעשות קודם. אז יש איזה משהו ממש זול SA-XR25. לא התעמקתי במה שהוא שווה, כנראה שלא הרבה במחיר של 1500 ש"ח.
יש להם עוד משהו קצת פחות דק ואולי עדיין מתאים לי SA-XR55. לא התעמקתי בתכונות שלו, נראה לי בעייתי לקנות משהו מיבואן שאפילו לא יודע לבנות אתר באינטרנט... מה אתה אומר?
יש להם עוד משהו קצת פחות דק ואולי עדיין מתאים לי SA-XR55. לא התעמקתי בתכונות שלו, נראה לי בעייתי לקנות משהו מיבואן שאפילו לא יודע לבנות אתר באינטרנט... מה אתה אומר?
תראה, ב-2000 ש"ח תוכל מצוא רסיברים מצויינים חדשים, בעלי הגברה רגילה, לא דיגיטלית, כגון מרנץ, הרמן, דנון, סוני, אונקיו, פיוניר, ימהה.
ה"חסרון" היחיד שלהם הוא בגובה, שהוא הרבה יותר גבוה ממה שהקצבת.
אבל עוד פעם, אם זהו המכשיר היחיד שמתאים לך מבחינה גאומטרית, שמע אותו מול ה"רגילים" שציינתי.
ה"חסרון" היחיד שלהם הוא בגובה, שהוא הרבה יותר גבוה ממה שהקצבת.
אבל עוד פעם, אם זהו המכשיר היחיד שמתאים לך מבחינה גאומטרית, שמע אותו מול ה"רגילים" שציינתי.
הבעיה היא לא בהגברה, אלא בחברה.
רוב הכסף הולך לתשלום תמלוגים ליצרני צ'יפים של מעבדי סאונד (הרסיבר הוא קולנוע ביתי). הכסף שנשאר להגברה הוא מועט (כן, אני יודע שTRIPATH עולה 5$ ליחידה).
עוד לא שמעתי על רכיבי הגברה דיגיטליים זולים ואמינים.
אם בן אדם מחפש רק מגבר דק בלי קולנוע ושאר הירקות, אפשר גם לקנות TAMP ב-300 שקל ולסגור עניין .
רוב הכסף הולך לתשלום תמלוגים ליצרני צ'יפים של מעבדי סאונד (הרסיבר הוא קולנוע ביתי). הכסף שנשאר להגברה הוא מועט (כן, אני יודע שTRIPATH עולה 5$ ליחידה).
עוד לא שמעתי על רכיבי הגברה דיגיטליים זולים ואמינים.
אם בן אדם מחפש רק מגבר דק בלי קולנוע ושאר הירקות, אפשר גם לקנות TAMP ב-300 שקל ולסגור עניין .