שרשור תגובות: פיצוח סיסמאות בזמן שיא עם 8 כרטיסי NVIDIA GTX 1080
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אם אני לא טועה השימוש בכרטיסי מסך נובע מהיכולת הגבוהה שלהם בעיבוד מקבילי.
גם מחשבי על בונים עם הרבה כרטיסי מסך ואני מניח שהסיבה דומה.
כרטיסי מסך של nVidia ושפת ה-CUDA שלה הם כלי חזק בלא מעט מחקרים מדעיים.
גם מחשבי על בונים עם הרבה כרטיסי מסך ואני מניח שהסיבה דומה.
כרטיסי מסך של nVidia ושפת ה-CUDA שלה הם כלי חזק בלא מעט מחקרים מדעיים.
אז נראה שאשתי צודקת בכך שכל הססמאות שלה הן 123456 או תאריך הלידה של הבת שלנו.. היא אמרה שמשרוצה לפרוץ יצליח בכל מקרה, אז למה להקשות על החיים עם ססמאות מסובכות..?
אנשים לא מודעים ליכולת החישוב העצומה שיש לכרטיסי מסך, בעיקר עם התמיכה ב CUDA של NVIDIA. אני למשל עובד עם תוכנת MATHEMATICA ו MATLAB שלשניהן יש תמיכה בחישוב מבוסס CUDA, ומבדיקה שערכתי בהשוואה לחישוב עי i5-4770k זה מקצר את זמן ההרצה פי 4 ויותר!
הנה עוד דוגמה לשימוש יעיל ב CUDA:
https://www.hometheater.co.il/vt271360.html
אנשים לא מודעים ליכולת החישוב העצומה שיש לכרטיסי מסך, בעיקר עם התמיכה ב CUDA של NVIDIA. אני למשל עובד עם תוכנת MATHEMATICA ו MATLAB שלשניהן יש תמיכה בחישוב מבוסס CUDA, ומבדיקה שערכתי בהשוואה לחישוב עי i5-4770k זה מקצר את זמן ההרצה פי 4 ויותר!
https://www.hometheater.co.il/vt271360.html
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
·Sexter כתב:אז נראה שאשתי צודקת בכך שכל הססמאות שלה הן 123456 או תאריך הלידה של הבת שלנו.. היא אמרה שמשרוצה לפרוץ יצליח בכל מקרה, אז למה להקשות על החיים עם ססמאות מסובכות..?
https://www.hometheater.co.il/vt271360.html...
יש הבדל ע-צ-ו-ם בין להריץ חישובים מקבילים על קובץ לוקאלי לבין לנסות לפרוץ לגימייל או אתר אחר שמכבד את עצמו.
אם אני אעשה לך STOP כל 3 נסיונות למשך 10 דקות, קח גם 100 כרטיסים ואתה לעולם לא תצליח לפרוץ.
בנוגע לססמאות לוקאליות, גם כאן אפשר להערים קשיים. אפשר ליצור ססמאות של 128 ביט ולשמור אותן בקיפס. אם יש מישהו שיש לו יכולות פריצה לאלגוריתמים צבאיים הם אך ורק הצבא והממשלה כך שאפשר ללכת לישון בשקט.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
9xcalibur9 צודק. בנוסף, כשבוחרים סיסמה, רצוי לקחת סיסמה ארוכה המשלבת גם מספרים, גם אותיות (גדולות וקטנות), וגם תו מסויים, ככה כמות הצירופים האפשרית כ"כ גדולה שגם אם יריצו ניסיון פריצה Brute-force attack שכזה, עדיין הזמן שיקח למצוא את הסיסמה הנכונה יהיה ארוך.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
·גישה לא בריאה לחיים. ובאותה גישה, למה שלא תשאיר את כל החלונות והדלתות בבית לא נעולות? וברכב?Sexter כתב:אז נראה שאשתי צודקת בכך שכל הססמאות שלה הן 123456 או תאריך הלידה של הבת שלנו.. היא אמרה שמשרוצה לפרוץ יצליח בכל מקרה, אז למה להקשות על החיים עם ססמאות מסובכות..?
...
·9xcalibur9 כתב:·......
יש הבדל ע-צ-ו-ם בין להריץ חישובים מקבילים על קובץ לוקאלי לבין לנסות לפרוץ לגימייל או אתר אחר שמכבד את עצמו.
אם אני אעשה לך STOP כל 3 נסיונות למשך 10 דקות, קח גם 100 כרטיסים ואתה לעולם לא תצליח לפרוץ.
בנוגע לססמאות לוקאליות, גם כאן אפשר להערים קשיים. אפשר ליצור ססמאות של 128 ביט ולשמור אותן בקיפס. אם יש מישהו שיש לו יכולות פריצה לאלגוריתמים צבאיים הם אך ורק הצבא והממשלה כך שאפשר ללכת לישון בשקט....
כל זאת מבלי להזכיר two-steps verification, שמומלץ לכולם להפעיל כשאפשר (קרי במיילים השונים וב Dropbox)