ערכתי מספר בדיקות והתנסויות לגבי תוכנה פשוטה ביותר המסוגלת להמיר כל פורמט וידאו ל MKV בדחיסת HEVC ללא שינוי באודיו שיכול להיות פס קול רב ערוצי כגון DTS-MA 7.1 או אפילו אטמוס
אז התוכנה היעילה ביותר והיחידה שבאמת עובדת בלי באגים זו הגרסה האחרונה של DVDFAB (10.0.2.
היא לא חינמית אלא אם כן ממש מתאמצים...
היא עושה הרבה יותר מהמרה. היא גם עוקפת כל מערכת הגנה נגד העתקות ומסוגלת לטפל בקבצי בלו ריי ISO לרבות תלת ממד והמרתם ל SBS ברזולוציה מקורית של 3840X1080 שזה אומר SBS FULL ולא HALF. היא יודעת לטפל מצויין בהסרת CINAVIA ו MACROVISION (באתר החברה יש עדכוני קודים לכותרים חדשים שיוצאים). אין להם עדיין אזכור לגבי כותרי HDR אבל לפי השאלות הרבות בנושא, התשובה שלהם שהעניין נבדק ובטיפול, אני מניח שזה לא יאוחר לבוא... (האמת שלא ברור לי איך היא בכלל חוקית, למרות שהם מצהירים שהיא נועדה לגיבוי של עותקים חוקיים בלבד..)
אפשר לקחת DVD או BD ולסלק ממנו פסי קול, קטעים ותרגומים שלא רוצים ולייצר BD חדש בדחיסת HEVC או כל פורמט אחר, לרבות שינוי פס הקול, לדוגמה מ DTS ל דולבי או ההיפך.
על מנת להוציא ממנה את המקסימום מבחינת מהירות קידוד, כדאי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA עם תמיכה ב CUDA. עם הכרטיס שלי ה GTX 1060 דחיסת קובץ FHD ל HEVC נעשית במהירות ל 170 FPS בממוצע להבדיל מ 30 FPS עי מעבד אינטל i5-4770k בלבד (דחיסה בתוכנה בלבד).
היא מאפשרת לבחור המון סוגי קודקים לרבות אריזה ב MKV ואפילו המרת פסי קול לדוגמה DOLBY TRUE HD 7.1 ל DTS 5.1 (היא מקודדת ל DTS ו דולבי וגם מאפשרת AUDIO COPY שמשפר את הפורמט המקורי כגון אטמוס, אבל היא לא מקודדת מחדש לאף פורמט אודיו HD בגלל מגבלות השריון שלה)
מומלץ מאד
http://www.dvdfab.cn/blu-ray-copy.htm?t ... omebanner1