מכשיר DUAL SIM חדש - עדיפות ACTIVE ACTIVE (או לוותר?)
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה לעוזרים מראש.
אני אמור להתחיל להרבות לטוס בזמן הקרוב. באופן רגיל אני קונה סים מקומי, אבל אני עדיין צריך שהסים הישראלי יהיה זמין.
האפשרות אחת היא כמובן טלפון "פשוט" שישאר לישראלי בחו"ל - אבל אני לא ממש רוצה להסתובב עם שני טלפונים, להטעין בנפרד וחשוב לא פחות "להשתיק" את הישראלי בכל עת.
מה שחשבתי זה לרכוש מכשיר DUAL SIM. להבנתי רק ACTIVE ACTIVE רלבנטי - כי אחרת בזמן שאגלוש בטלפון המקומי, הישראלי לא יקבל שיחות/SMS וזה לא כוונת המשורר.
ממה שאני רואה המבחר לא רב בתחום הזה.
אפשרות אחרת שעלתה בראשי זה בכלל לעבוד דרך SIP - כלומר שהטלפון הישראלי יגיע לי דרך האינטרנט לטלפון שלי (לעשות איזה מספר קווי וירטואלי ישראלי)
מבחינת תקציב - אני מעדיף לא לעבור את סביב ה300 דולר/יורו. למרות שאם יש משהו "מדהים" במחיר טוב יותר - נשקול בחיוב.
אני אמור להתחיל להרבות לטוס בזמן הקרוב. באופן רגיל אני קונה סים מקומי, אבל אני עדיין צריך שהסים הישראלי יהיה זמין.
האפשרות אחת היא כמובן טלפון "פשוט" שישאר לישראלי בחו"ל - אבל אני לא ממש רוצה להסתובב עם שני טלפונים, להטעין בנפרד וחשוב לא פחות "להשתיק" את הישראלי בכל עת.
מה שחשבתי זה לרכוש מכשיר DUAL SIM. להבנתי רק ACTIVE ACTIVE רלבנטי - כי אחרת בזמן שאגלוש בטלפון המקומי, הישראלי לא יקבל שיחות/SMS וזה לא כוונת המשורר.
ממה שאני רואה המבחר לא רב בתחום הזה.
אפשרות אחרת שעלתה בראשי זה בכלל לעבוד דרך SIP - כלומר שהטלפון הישראלי יגיע לי דרך האינטרנט לטלפון שלי (לעשות איזה מספר קווי וירטואלי ישראלי)
מבחינת תקציב - אני מעדיף לא לעבור את סביב ה300 דולר/יורו. למרות שאם יש משהו "מדהים" במחיר טוב יותר - נשקול בחיוב.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
למיטב ידיעתי כמעט ואין מכשירים שהם דואל אקטיב- זה מצריך שני מודמים.
ב- lenovo k910 היה כזה ולמיטב ידיעתי וחיפושי אני לא מצאתי מכשירים חדישים יותר עם יכולת כזו.
רובם אם לא כולם כיום דואל stand by
אשמח אם תשתף אם יש לך ממצאים אחרים ומכשירי דואל סים דואל אקטיב מדגמים חדשים ועדכניים
ב- lenovo k910 היה כזה ולמיטב ידיעתי וחיפושי אני לא מצאתי מכשירים חדישים יותר עם יכולת כזו.
רובם אם לא כולם כיום דואל stand by
אשמח אם תשתף אם יש לך ממצאים אחרים ומכשירי דואל סים דואל אקטיב מדגמים חדשים ועדכניים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הערת אגב: אם אתה משתמש בסים של קופיקס בחו"ל, אתה יכול לעשות עקוב אחרי ואז אין צורך שהסים הקבוע שלך יהיה בטלפון כשאתה בחו"ל כי עדיין תהיה זמין לשיחות טלפון (לא ל-SMS-ים... מישהו עדיין משתמש במדיום הארכאי הזה למעט קבלת פרסומות?..)..
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
איתי, נשמע לי מוזר מה שאתה אומר.
חיבור ה DATA הוא אכן בודד, אבל לדעתי לטובת שיחות 2 ה sim פעילים בו זמנית. כך היה שאני השתמשתי בשני סימים בעבר.
חיבור ה DATA הוא אכן בודד, אבל לדעתי לטובת שיחות 2 ה sim פעילים בו זמנית. כך היה שאני השתמשתי בשני סימים בעבר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ברור לי שאם אשתמש בסים מישראל זה הפתרון.
הצרה היא בדיוק SMS - למשל של הדואר.
למרות שעלה לי הרעיון פשוט להשתמש בIFTTT - ושישלח לי למייל/דומה כל הודעה בזמן שאני בחו"ל (ואז פשוט להשאיר פה מכשיר שיודע לעשות זאת).
הצרה היא בדיוק SMS - למשל של הדואר.
למרות שעלה לי הרעיון פשוט להשתמש בIFTTT - ושישלח לי למייל/דומה כל הודעה בזמן שאני בחו"ל (ואז פשוט להשאיר פה מכשיר שיודע לעשות זאת).
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כנראה שרוב החברות הורידו את האפשרות הזו. כלומר - השאירו 2 סימים, אבל רק PASSIVE ACTIVE.
יש מצב שזה יספק במקרה שלי כי אני לא אקבל כ"כ הרבה שיחות.
תודה בינתיים. אני מבין שאין פתרונות ממש.
יש מצב שזה יספק במקרה שלי כי אני לא אקבל כ"כ הרבה שיחות.
תודה בינתיים. אני מבין שאין פתרונות ממש.
·Itay_Pollak כתב:להבנתי רק ACTIVE ACTIVE רלבנטי - כי אחרת בזמן שאגלוש בטלפון המקומי, הישראלי לא יקבל שיחות/SMS וזה לא כוונת המשורר....
Dual standby מאפשר קבלת שיחות בתנאי שהקו שהשני אינו בשיחה באותה העת.
שליחת וקבלת SMS מתאפשרת בכל עת מכל קו, לפי החלטתך ברגע משלוח ההודעה.
גלישה בקו אחד אינה מבטלת קבלת הודעות\שיחות\SMS בקו שני.
בהצלחה!
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K