הוספת לווין 5E בנוסף ל13E
·יש לך מושג בערך כמה זה יעלה לי?גיל37 כתב:אם יש לך צלחת בקוטר של 1 מטר לפחות, אתה יכול להוסיף עוד לוויינים.
אתה תצטרך מולטיפיד (קומבינה) שמחזיק את העיניות (LNB) ודייסיק וכמובן להביא מישהו שיש לו ציוד מתאים ויכול להרכיב ולכוון את הלוויין שאתה רוצה לקלוט....
יש לי כבר 13E
מולטיפיד עולה סביבות 100 שקל, עיינית בין 50 ל-100 תלוי לכמה ממירים אתה צריך וצריך להוסיף כבלי RG6 עם מחברי F בקצה וזה כבל שנמכר לפי מטר. דייסיק עולה גם כן כמה עשרות שקלים.RanDavid כתב:·יש לך מושג בערך כמה זה יעלה לי?......
יש לי כבר 13E...
להערכתי חלקים יעלו סביב 300 שקל, להביא מישהו שירכיב ויכוון לך יכול לעלות 400-700 שקל.
השאלה מה יש בלוויין הזה ששווה את ההשקעה והאם אתה הולך להשתמש בשיתופים כדי לפתוח ערוצים ששווה להתאמץ בשבילם.
·זה כבר יוצא כמו עוד צלחת עם לווין , יש לי שיתוף על viasat ויש שם הרבה כדורגל אבל זה לא שווה את הכסף.גיל37 כתב:מולטיפיד עולה סביבות 100 שקל, עיינית בין 50 ל-100 תלוי לכמה ממירים אתה צריך וצריך להוסיף כבלי RG6 עם מחברי F בקצה וזה כבל שנמכר לפי מטר. דייסיק עולה גם כן כמה עשרות שקלים.......
להערכתי חלקים יעלו סביב 300 שקל, להביא מישהו שירכיב ויכוון לך יכול לעלות 400-700 שקל.
השאלה מה יש בלוויין הזה ששווה את ההשקעה והאם אתה הולך להשתמש בשיתופים כדי לפתוח ערוצים ששווה להתאמץ בשבילם....
בכל מקרה יש לי מספיק כדורגל בהוטבירד אבל חשבתי אולי להוסיף.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
המחיר להוספת לווין נוסף באותה צלחת אינו גבוה יש לעשות סקר מחירים מראש בנוסף אם זה בבית קרקע או בקיר פנימי ניתן לבצע התקנה עצמית הכיוון הפוך מהמקובל בכיוון הלווין ובכיוון הזוית השאלה אם זה אפשרי מבחינת איכות הקליטה של הלווין אילו תדרים ואלומה מדובר
·יש לך מושג מה התווך מחירים?tomer_1968 כתב:המחיר להוספת לווין נוסף באותה צלחת אינו גבוה יש לעשות סקר מחירים מראש בנוסף אם זה בבית קרקע או בקיר פנימי ניתן לבצע התקנה עצמית הכיוון הפוך מהמקובל בכיוון הלווין ובכיוון הזוית השאלה אם זה אפשרי מבחינת איכות הקליטה של הלווין אילו תדרים ואלומה מדובר...
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מחיר מירבי 350 שקל אם יש לך גישה לצלחת ניתן בהתקנה עצמית
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אפשר לחשבות שאתה הלך ליקנות מרצדס . שואל כמה זה עולה . מאה ש"ח לכאן. מאה ש"ח לשם זה הכול
רק הטכנאי קרמר