אני רוצה לקנות את הטלפון הבא באת aliexpress:
https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 276.7kyHGq
אני חושב שמדובר בטלפון מצויין במחיר טוב.בחרתי בגרסה זו בגלל ה 3D touch שלא קיים בשאר הגרסאות המעט זולות יותר.
אני מוטרד מהעובדה שהמוכרן כותב, ובעצם כאלו הם כל הטלפונים אצל aliexpress, שהטלפון מיועד לשוק הסיני והוא מחליף את הרום לרום גלובלי. לשיאומי לטלפון זה אכן יש רום גלובלי רשמי. האם הטלפון שאקבל יעבוד היטב או שיהיה מלא בבאגים ושטויות בגלל הרום שהיצרן שם בו. זה טלפון לאשתי ולא תמיד יש לה סבלנות להיות טולרנטית לגמגומים או באגים.
מה קורה בד"כ עם המכס בישראל- נתפס...לא נתפס וכו...
אשמח לתובנות מאנשים שקנו סלולרים דומים באתר זה.
קניית xiaomi mi5s באתר aliexpress
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שמדובר בטלפון מצויין, ה ROM הגלובלי עובד מעולה.
אבל! וזה אבל גדול! זה לא טלפון לאישה לא "טולרנטית" לנשים קונים או iPHONE או SAMSUNG או LG
ושלא יקומו עלי כל הפמינסטיות! ה Mi5s ושאר חבריו הסינים פשוט דורשים המון התעסקות מסביב (אנדרויד, קסטומיזציה, וכדומה...)
אבל! וזה אבל גדול! זה לא טלפון לאישה לא "טולרנטית" לנשים קונים או iPHONE או SAMSUNG או LG
ושלא יקומו עלי כל הפמינסטיות! ה Mi5s ושאר חבריו הסינים פשוט דורשים המון התעסקות מסביב (אנדרויד, קסטומיזציה, וכדומה...)
·kaplaey2 כתב:אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שמדובר בטלפון מצויין, ה ROM הגלובלי עובד מעולה.
ושלא יקומו עלי כל הפמינסטיות! ה Mi5s ושאר חבריו הסינים פשוט דורשים המון התעסקות מסביב (אנדרויד, קסטומיזציה, וכדומה...)...
תודה!
המוכרן מציע את הטלפון עם רום גלובלי. אתה אומר שהרום הגלובלי עובד מצויין. אז למה שתהיה התעסקות?