Sdarot לא נכנס לעונות
שלום לכולם,
עוד מישהו נתקל בבעיה שהחיפוש לא באמת מוצא מה שאתה מחפש, בעצם רק מחזיר את הדברים האחרונים שעלו לאתר (בדיוק כמו להכניס מחרוזת ריקה לחיפוש)
דבר שני והעיקרי יותר, בעצם לא ניתן להגיע לפרקים בסדרות, התוסף ניכנס לשם הסדרה אך לא עובר לעונה ומשם לפרקים..
אשמח אם למישהו יש תשובה, תודה.
עוד מישהו נתקל בבעיה שהחיפוש לא באמת מוצא מה שאתה מחפש, בעצם רק מחזיר את הדברים האחרונים שעלו לאתר (בדיוק כמו להכניס מחרוזת ריקה לחיפוש)
דבר שני והעיקרי יותר, בעצם לא ניתן להגיע לפרקים בסדרות, התוסף ניכנס לשם הסדרה אך לא עובר לעונה ומשם לפרקים..
אשמח אם למישהו יש תשובה, תודה.
- RiviZommer
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
- RiviZommer
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
תמיד
איציק מעלה קובץ המתקן או מתאים לשינויים שנערכו באתר...בוא נקווה שגם הפעם זה יקרה ..האתר ממש טוב שהוא עובד
@itzikg
·מדובר בחיבור לקיר
בכל אופן אין בעיה לשנות את ה dsn בראוטר? מבחינת אבטחה או לא יודע מה..?
למה אז לא כולם משנים את ה dsn לגוגל? לא כל כך מבין אבל נראה לי מתבקש היה שכולם יעשו זאת באופן קבוע...מה הרעיון
למה לא כולם עושים זאת?
אם זו חפירה אל תענה....
·מדובר בחיבור לקיר
בכל אופן אין בעיה לשנות את ה dsn בראוטר? מבחינת אבטחה או לא יודע מה..?
למה אז לא כולם משנים את ה dsn לגוגל? לא כל כך מבין אבל נראה לי מתבקש היה שכולם יעשו זאת באופן קבוע...מה הרעיון
למה לא כולם עושים זאת?
אם זו חפירה אל תענה....
אני ממש לא שלילי אני אשמח שהאתר יעבוד ויפעל ודרך אגב אני משלם להם מנוי חודשי ותמיד מעודד שעוד אנשים ישלמו להםitzikg כתב:@OpenO
אתה חייב להפסיק להיות כזה שלילי זה כבר בלתי נסבל.
אגב האתר פעיל!...
אחרי שהברהנו את זה ואולי תבין טיפה למה אני לא באמת שלילי.
דבר שני קרו שם באמת כמה דברים בלתי נסבלים. כמו לדוגמא לעדכן אבטחה באתר בלי לעדכן את משתמשי הקודי. נפילות חוזרות ונשנות של האתר. ועוד המון מקרים שידועים.
אז רק מצפה מהם להתנהג כמו שירות שמקבל כסף עבור שירותיו ואם לא נוח להם אז שיפתחו מסלול בתשלום שלא רק מעניק לי שרת יעודי.
ערב טוב.