איפה לשאול :מקשי גלילה של מחשב נייד (הודעה מועברת מחומרה PC + סטרימרים)?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·היי מרטין ,MartinHSabag כתב:היי janet,
לא חושב שהבנתי. תוכלי להסביר בדיוק מה את מנסה לעשות ומה לא עובד?...
צודק .
הסרה אות "ל" במילה הראשונה :לפעמים
(יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכתיבה).
העיניין הוא שהעמוד רץ לסופו ,ברגע שנוגעת במקש "חץ למטה"
ואז גם על החץ "למעלה" אין לי שליטה.
גם מקשים "PgUp" ו-"PgDn" ,לא עוזרים (העמוד שוב רץ לסופו).
הבעיה היא בחומרה ,או במודם/נתב ?
האם הייתי ברורה יותר ?
תודה מראש וחג שמח !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא קורה תמיד.eran405 כתב:@janet
·
זה קורה תמיד, בכל עמוד שאת גולשת אליו? ניסית דפדפנים שונים? מה לגבי תוכנות אחרות כמו word או notepad עם מסמך של כמה עמודים, זה גם רץ לסוף אוטומטית?...
כשזה קורה , אז זה קורה בכל עמוד שאני גולשת אליו,ובכל הדפדפנים (פיירפוקס,כרום ,אקספלורר ) .
לגבי תוכנות אחרות כמו word או notepad לא קרה לי .
תודה
נ.ב. אם זה חשוב לך ,אנסה לצלם וידיאו ,כשזה קורה .
@janet
·
זה יכול להיות חומרה (לדוגמא בעיה בעכבר שכל הזמן משדר "גלול למטה"), או משהו בתוכנה - אולי איזה נוזקה או משהו. למיטב הבנתי זה משהו במחשב (בניגוד לראוטר, מודם וכו').
אם את יכולה תנסי לנתק את העכבר ומקלדת פעם הבאה שזה קורה לך, אם זה עדיין ממשיך כשהם מנותקים זה כנראה לא חומרה.
לגבי תוכנה, אם עדיין לא עשית זאת, תנסי להריץ סריקה של אנטיוירוס חזק (אם אין לך את יכולה להוריד את החינם של malwarebytes).
·
זה יכול להיות חומרה (לדוגמא בעיה בעכבר שכל הזמן משדר "גלול למטה"), או משהו בתוכנה - אולי איזה נוזקה או משהו. למיטב הבנתי זה משהו במחשב (בניגוד לראוטר, מודם וכו').
אם את יכולה תנסי לנתק את העכבר ומקלדת פעם הבאה שזה קורה לך, אם זה עדיין ממשיך כשהם מנותקים זה כנראה לא חומרה.
לגבי תוכנה, אם עדיין לא עשית זאת, תנסי להריץ סריקה של אנטיוירוס חזק (אם אין לך את יכולה להוריד את החינם של malwarebytes).
למה שהעמוד יהיה מתוכנן ככה ?זה אבסורד בעיניי..MartinHSabag כתב:לא בטוח שיש בכלל בעיה אלא ככה העמוד תוכנן להתנהג.
תוכלי לצלם וידיאו של זה?...
לא רואה איך שולחים פה וידיו ,אבל שולחת קישור שצריך להוריד את הוידאו כי לא מחזיקים שם הרבה:
http://dropjar.com/#1u1n811p
הצלחתי לצלם וידאו קצר של התופעה .eran405 כתב:@janet
·
לגבי תוכנה, אם עדיין לא עשית זאת, תנסי להריץ סריקה של אנטיוירוס חזק (אם אין לך את יכולה להוריד את החינם של malwarebytes)....
איך לנתק את העכבר והמקלדת במחשב נייד (יש משטח כעכבר).
יש לי malwarebytes ולא פתר את הבעיה.
יש לי גם אנטיוירוס AVIRA וגם הוא לא פתר את הבעיה.
@janet
·
לגבי ניתוק מקלדת/עכבר חשבתי על מחשב נייח, במחשב נייד באמת אין אופציה כזאת.
מהסרטון לפחות אני לא ממש מבין כלום.
אם זה באמת בעיית חומרה, אז הבעיה תופיעה בכל התוכנות באופן רנדומלי (דפדפנים שונים, עמודים שונים, וורד, אקסל וכו'). אם את נתקלת בבעיה אך ורק בדפדפן מסוים ורק ב-youtube לא נראה לי שזה בעית חומרה. הרעיון היחיד שיש לי זה תנסי דפדפנים שונים (אם עדיין לא ניסית).
·
אם זה באמת בעיית חומרה, אז הבעיה תופיעה בכל התוכנות באופן רנדומלי (דפדפנים שונים, עמודים שונים, וורד, אקסל וכו'). אם את נתקלת בבעיה אך ורק בדפדפן מסוים ורק ב-youtube לא נראה לי שזה בעית חומרה. הרעיון היחיד שיש לי זה תנסי דפדפנים שונים (אם עדיין לא ניסית).
·תודה ארן יקרeran405 כתב:@janet
·
אם זה באמת בעיית חומרה, אז הבעיה תופיעה בכל התוכנות באופן רנדומלי (דפדפנים שונים, עמודים שונים, וורד, אקסל וכו'). אם את נתקלת בבעיה אך ורק בדפדפן מסוים ורק ב-youtube לא נראה לי שזה בעית חומרה. הרעיון היחיד שיש לי זה תנסי דפדפנים שונים (אם עדיין לא ניסית)....
הנה מה קורה עם הסמן (גם הפעם קישור ) ,אולי ברור יותר מה הבעיה.
דרך אגב , ניסיתי ב3 דפדפנים שונים וכשזה קורה (כי לא תמיד קורה ואתה צודק שזה לא חומרה ).
נ.ב.שואלת כחדשה יחסית כאן,האם אפשר ואיך,להוסיף וידאו (הפשרות להוסיף קובץ ,היא רק לתמונה )?
http://dropjar.com/#1j0wrcyy