נו, גם אני מצטרף לחוג המסכים הדקים וצריך יעוץ
זה קורה גם אצלי, משהו חזק ממני מכריח אותי לקנות מסך דק. לפני שאני הולך לראות (יקרה בפסח) החלטתי לפנות לחברים ולשמוע מה בפיהם.
אז ככה: שימוש- הוט (מג'יק) רוב הזמן.
קצת חומר מה-COWON A2.
ההמשך-כמובן HD
גודל- למרות הסלון הקטן, הגודל יהיה בין 37 ל-42(ziv_r שכנעת אותי באחד מהשרשורים).
התקציב- 15,000. תיתכן תוספת של כ-3500 עד 4000 אם יש מועמד ראוי יותר ממה שאפשר להשיג בתקציב של 15.
אני פונה ללב שלכם... עיזרו לי להחליט את ההחלטה הנכונה, שתפו אותי בהמלצותיכם ובדעותיכם.
אז ככה: שימוש- הוט (מג'יק) רוב הזמן.
קצת חומר מה-COWON A2.
ההמשך-כמובן HD
גודל- למרות הסלון הקטן, הגודל יהיה בין 37 ל-42(ziv_r שכנעת אותי באחד מהשרשורים).
התקציב- 15,000. תיתכן תוספת של כ-3500 עד 4000 אם יש מועמד ראוי יותר ממה שאפשר להשיג בתקציב של 15.
אני פונה ללב שלכם... עיזרו לי להחליט את ההחלטה הנכונה, שתפו אותי בהמלצותיכם ובדעותיכם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אבאל'ה, אני פונה אל הלב שלך... אתה מחפש LCD או פלאזמה?
Silence speaks louder than words
שאלה טובה, קשה לי לענות... אם יש משהו טוב (LCD/פלזמה) בתקציב עד 15,000 - 15,500 שימצא חן בעיני יותר ממשהו ב18,500 זה יהיה מצוין. בגלל זה פניתי לקהל הרחב ביחס להיצע שיש במחירים האלה. אבי (cavi) כמעט שכנע אותי ללכת על הסוני W ולהרחיב במקצת את התקציב (אבי, לא שכחתי אותך, היו לי כמה עניינים אבל אני אתקשר להשלים את הדיבור שלנו), אבל ביומיים האחרונים נראה לי יותר הכיוון של פלזמה לאור קטעי השוואה רבים שראיתי באינטרנט.MetalliJoe כתב:אבאל'ה, אני פונה אל הלב שלך... אתה מחפש LCD או פלזמה...
כנראה שבחירה בפלזמה היא מעין התפשרות על HD (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן ישנם לבטים רבים כי אני מחפש פתרון שלם גם לטלויזיה וגם לHD.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

קטעי השוואה? אתה מתכוון לקטעים בסגנון "אם אתה נושם חמצן, והשמיים מעליך כחולים, אתה חייב לבחור פלאזמה"? אל תקשיב להם.... מדבר איתך בעלים מאד מרוצה של LCD. תראה בעיניים ותשווה.
דגם ספציפי שכדאי לבדוק - למשל ה-42WL68 של טושיבה שעופר בחן לא מזמן.
אגב, לדעתי כל ה-LCD היום הן עם 1366x768, כך שהן HD-Ready, ואין כאן התפשרות.
דגם ספציפי שכדאי לבדוק - למשל ה-42WL68 של טושיבה שעופר בחן לא מזמן.
אגב, לדעתי כל ה-LCD היום הן עם 1366x768, כך שהן HD-Ready, ואין כאן התפשרות.
אני מדבר על קטעי השוואה קצת יותר רציניים אבל בוודאי שהעיניים שלי יקבעו בסופו של דבר.
לגבי המשפט האחרון שלך לא הבנתי. אני מדבר על היתרון של הLCD ב-HD על הפלזמה ועל כך שקניית פלזמה היא בגדר התפשרות (אולי) על עניין ה-HD. תוכל להבהיר את כוונתך?
לגבי המשפט האחרון שלך לא הבנתי. אני מדבר על היתרון של הLCD ב-HD על הפלזמה ועל כך שקניית פלזמה היא בגדר התפשרות (אולי) על עניין ה-HD. תוכל להבהיר את כוונתך?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אה. אוקיי. אז אני לא הבנתי את הכוונה שלך.
forget it.
forget it.
הייתי תמיד חסיד של פלאזמה, והמלצתי תמיד על פלאזמה על פני LCD, אך לאחר הסקירה של הסוני W באתר, הגיע הזמן לשקול את האלטרטיבה. עד עכשיו לדעתי הקלף היחיד של LCD על פני פלאזמה (בתקציב שהוא עד 20K) היה הרזולוציה, ואז כאשר מסכי הפלאזמה HD נפלו למחירים של היום, המלצתי על פלאמזה בכל מצב, אך כעת סוני הצליחו עם המסך הזה להדביק(אולי לא לגמרי אך מספיק קרוב) את הפער באלמנטים אחרים של איכות התמונה(יחס ניגודיות, תמונה יותר אמיתית, זמן תגובה ואיכות תמונה טובה יותר בשידורי טלוויזיה מאשר בעבר+ רזולוצית FULL HD, שלדעתי זה פלוס חשוב מאד, שיתן יותר מרחב תמרון מבחינת שימוש במסך כמסך מחשב, ובכל מקרה LCD עדיף תמיד על פלאזמה בשימוש כמסך מחשב) אם הייתי קונה היום מסך, הייתי הולך כמעט בטוח על הסוני.
כבעל גאה של ה-W של סוני אני בהחלט ממליץ עליה...
היא מתחרה בכל הפלאזמות בשידורי טלוויזיה (ושלא יהרגו אותי פה, אולי מפסידה אך רק במקצת....) , אבל יש לה ערך מוסף שאין כרגע לשום פלאזמה במחיר זה וזה התאימות לעתיד.
ובונסף היא יכולה לשמש גם כמסך מחשב (אני כותב את תגובה זאת במיטתי במרחק 3מטר
).
לסיכום הייתי אומר שאולי היא לא מנצחת במבחן ה- SD אבל האחרות לא יכולות אפילו להתחרות בה בשאר הדברים כך שבסיכום היא המנצחת הגדולה של הקטגוריה (בשבילי כמובן...)
היא מתחרה בכל הפלאזמות בשידורי טלוויזיה (ושלא יהרגו אותי פה, אולי מפסידה אך רק במקצת....) , אבל יש לה ערך מוסף שאין כרגע לשום פלאזמה במחיר זה וזה התאימות לעתיד.
ובונסף היא יכולה לשמש גם כמסך מחשב (אני כותב את תגובה זאת במיטתי במרחק 3מטר
לסיכום הייתי אומר שאולי היא לא מנצחת במבחן ה- SD אבל האחרות לא יכולות אפילו להתחרות בה בשאר הדברים כך שבסיכום היא המנצחת הגדולה של הקטגוריה (בשבילי כמובן...)
נטע,נטע כתב:ל josef_he
גם אני באותה סירה... מה נראה לך עד עכשיו אחרי כל הדיון על הW ???...
נראה לי שאני עדיין לא סגור. בכל מקרה, הליכה לקראת ה-W תצריך תוספת רצינית לתקציב.
אחרי הכל, יש את הפלזמה והטיעון לטובת הפלזמה חזק. יש את הLCD של סוני (שכרגע נראית כאופציה היחידה שנותנת פייט לפלזמה), עם התפשרות מסוימת על שידורי טלויזיה שהם כרגע השימוש העיקרי שלי וזו בעיה.
נעבור לדגמים ספציפיים: PV60 של פנסוניק לעומת 4270 של פיוניר- הגיגים רבותי? דגמים מעניינים אחרים העולים על אלה שהזכרתי?
josef_he
לך לראות את ה-32pf9731d של פיליפס בטופ אודיו הרצליה , למרות שאתה מחפש גודל בין 37-42 , הכי טוב שיש , לטעמי פיליפס בדגמים היקרים יותר סדרה 9 זה הכי טוב שיש בLCD , מחירה ל32 סביב ה-16K אצלהם, קצת מטורף ל-32 אבל באמת הכי טוב שיש,
הצלחתי עם קשרים אישיים להשיגה ב-14900 ,
קישור
http://www.consumer.philips.com/consume ... B_CONSUMER
אם הלכת לראות תספר רשמים ממנה,ואגב דגמים נוספים איכותיים 9531-כ11K ו 9541 כ-12.5K 'T
בהצלחה
לך לראות את ה-32pf9731d של פיליפס בטופ אודיו הרצליה , למרות שאתה מחפש גודל בין 37-42 , הכי טוב שיש , לטעמי פיליפס בדגמים היקרים יותר סדרה 9 זה הכי טוב שיש בLCD , מחירה ל32 סביב ה-16K אצלהם, קצת מטורף ל-32 אבל באמת הכי טוב שיש,
הצלחתי עם קשרים אישיים להשיגה ב-14900 ,
קישור
http://www.consumer.philips.com/consume ... B_CONSUMER
אם הלכת לראות תספר רשמים ממנה,ואגב דגמים נוספים איכותיים 9531-כ11K ו 9541 כ-12.5K 'T
בהצלחה