מחפש המלצה ל IR RECEIVER שיעבוד עם קודי ב LE עי Harmony One

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #1 

שלום

כמו שהכותרת אומרת. יש לי HTPC שמרית קודי על LE 8.0 ויש לי שלט HARMINY ONE.

אני רוצה רק מקלט IR טוב שתומך באופן מלא ב קודי LE ושכל הפקודות שלו קיימות במאגר של לוג'יטק.

מה מומלץ מנסיון (שיכלול כל הפקודות החשובות לרבות גישה ישירה לכל אות במקלדת וגם BACKSPACE ו ESCAPE).

תודה

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

תבדוק את Flirc

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

1. מה זה LE ?
2. איזה רסיבר כזה יתאים לשליטה דרך קודי לווינדוס 10 ? אני רוצה מקלט טוב ולא כמו הישן שתמיד הייתי צריך להתמש בעוד תוכנות חיצוניות כדי שיפעיל את הקודי

תודה רבה

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

@bixente
·
LibreElec זה המחליף של OpenElec (מערכת הפעלה להרצת קודי בלבד).

בדקתי, ה Flirc נשמע מעניין וגם לא יקר (זה מאפשר להשתמש בכל שלט כדי לשלוט בקודי או בכל מחשב אחר עם כניסת USB אז יעבוד גם בקודי בסביבת ווינדוס).

אם זה אכן יעבוד טוב, אני אשקול לרכוש עוד כמה עבור נגנים אחרים מבוססי מיני מחשב שיש לי בבית...

תודה

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

קודם כל תודה על התשובה
דבר שני - יש לי מחשב נייח ויש את הרסיבר הפופולרי כמו זה של ה PVR שהיה מגיע עם הכרטיסי טלוויזיה או לרכוש בנפרד עם שלט של MCE. איתו תמיד נאלצתי להגדיר כפתורים במקלדת או להשתמש בתוכנה חיצונית שתתרגם לחיצות על השלט על מנת שאוכל להפעיל דרכו את הקודי. בקיצור סיבוך אחד גדול ומסורבל.
האם ב FLIRC הדבר שונה ? או שזה נשאר אותו דבר ?

וכמה אמור לעלות ה FLIRC?
תודה רבה

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

ה FLIRC בהזמנה עד הבית מאמזון יוצא 100 שח. זה דונגל USB שמסוגל להעביר לכל מחשב כל פקודה של עכבר או מקלדת לרבות פקודות מולטימדיה.

אתה קודם מכניס אותו לכל מחשב PC שמריץ ווינדוס שיש לך. מוריד את התוכנה מהאתר שלהם. מעדכן הקושחה שלו. ואז לוקח כל שלט אינפרא אדום שאתה רוצה ומתכנת אותו עי התוכנה. אתה בוחר פגודת מקלדת או עכבר, ומקליט את פקודת השלט שלך שתפעיל את הפקודה הנבחרת...

הוא מסוגל ללמוד עד 512 פקודות שונות, שזה מספיק בהחלט. אתה יכול לרכוש מספר כאלו אם יש לך כמה מחשבי מולטמדיה באותו החדר. לכל אחד תלמד פקודי שלט שונה.

זה מה שהבנתי מהאתר שלהם וסרטוני הדגמה. כשזה יגיע אני אבדוק איך הוא באמת. יש להם דגמים יותר מתקדמים שמסוגלים גם ללמוד פקודות RF ממקלדות ועכברים אלחוטיים שונים.

bixente
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

תודה על המידע. לגבי הדונגל - אם הוא בלוטות' לא צריך שלט שגם הוא בלוטות' ? ואם זה IR זה אומר שאני צריך אותו בקו ישיר מול השלט לא?
סורי על כל השאלות פשוט מנסה לקבל כמה שיותר מידע

תודה רבה

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

זה לא בלוטוט. זה אינפרא אדום בלבד. צריך שהדונגל יהיה חשוף אבל לא חייב להיות מול. הוא קולט כם מהחזרים מהקירות או חפצים.

morant
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
שם מלא: morant
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #9 

אני משתמש בזה:
http://www.ebay.com/itm/USB-Media-IR-Wi ... 41b58f2ec6

מחובר ל-RPi2 עובד עם הרמוני 650 בלי בעיה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”