הגדרת SONOFF על מוצר BROADLINK RM-PRO
אכן נרכש הדגם עם ה RF.
אבל אני לא יודע איך מבצעים את ההגדרה.
אשמח לעזרה בנושא.
אשמח לעזרה בנושא.
נערך לאחרונה על ידי TipTip0n ב 06/03/2017 15:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
נראה לי שאני עושה הכל טוב
אני מעביר את ה SONOFF למצב PAIR.. והירוק מהבהב..
לאחר מכן אני בוחר באפליקציה הוספת נורה ומנסה לעשות PAIR מול אחד המוצרים בסינית שיש שם..
אך המוצר לא מזוהה.
לאחר מכן אני בוחר באפליקציה הוספת נורה ומנסה לעשות PAIR מול אחד המוצרים בסינית שיש שם..
אך המוצר לא מזוהה.
ניהול כל המנורות בבית דרך אפליקציה אחת
היי,
אני מעוניין לנהל את כל המנורות דרך אפליקציה אחת. ולכן שימוש כל המוצרים האחרים בבית מתבצע דרך ה BROADLINK. אז למה שהמנורות האלו לא יצטרפו גם כן, ראיתי באינטרנט בסרטוני יוטיוב שזה כן אפשרי, רק לא מראים איך הם עושים זאת.
בתהליך הראשוני - חיברתי את ה SONOFF אל ה WIFI בבית דרך האפליקציה שלהם שנקראת EWeLink, ולאחר מכן כשהמוצר מזוהה ב WIFI הביתי שלי, אני מנסה לתקשר אותו עם הBROADLINK אך ללא הצלחה.
אני מעוניין לנהל את כל המנורות דרך אפליקציה אחת. ולכן שימוש כל המוצרים האחרים בבית מתבצע דרך ה BROADLINK. אז למה שהמנורות האלו לא יצטרפו גם כן, ראיתי באינטרנט בסרטוני יוטיוב שזה כן אפשרי, רק לא מראים איך הם עושים זאת.
בתהליך הראשוני - חיברתי את ה SONOFF אל ה WIFI בבית דרך האפליקציה שלהם שנקראת EWeLink, ולאחר מכן כשהמוצר מזוהה ב WIFI הביתי שלי, אני מנסה לתקשר אותו עם הBROADLINK אך ללא הצלחה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
אם אתה בוחר ב User-Defined
ואז Shot in order
ואז +
ואז save
ואז לוחץ על האיקון שנוצר ואז Learn signle ולוחץ על השלט של SONOFF , הוא לא מזהה אותו כלל?
לאן בעצם מחובר לך אSONOFF ?
ואז Shot in order
ואז +
ואז save
ואז לוחץ על האיקון שנוצר ואז Learn signle ולוחץ על השלט של SONOFF , הוא לא מזהה אותו כלל?
לאן בעצם מחובר לך אSONOFF ?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.