yamaha rx-v481

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
peleg17 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי 4 רמקולים מסוג pure acoustics ht770.
אני מתעניין בקניית רסיבר חדש וחשבתי על yamaha rx-v481.
1.רציתי לדעת האם הרסיבר ישפר את איכות השמע לעומת רסיבר ישן מתחילת שנות ה2000.
2.האם במחיר של הרסיבר הזה יש אלטרנטיבות יותר מומלצות,בכל מקרה הקנייה תערך בגרמניה בmedia markt.
3.האם לרסיברים כאלה יש אפשרות להעביר תמונה לטלוויזיה לדוגמה מהקונסולה,והשמעת מוזיקה ממקור אחר כמו המחשב?
תודה רבה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

peleg17 כתב:יש לי 4 רמקולים מסוג pure acoustics ht770.
אני מתעניין בקניית רסיבר חדש וחשבתי על yamaha rx-v481.
1.רציתי לדעת האם הרסיבר ישפר את איכות השמע לעומת רסיבר ישן מתחילת שנות ה2000.
2.האם במחיר של הרסיבר הזה יש אלטרנטיבות יותר מומלצות,בכל מקרה הקנייה תערך בגרמניה בmedia markt.
3.האם לרסיברים כאלה יש אפשרות להעביר תמונה לטלוויזיה לדוגמה מהקונסולה,והשמעת מוזיקה ממקור אחר כמו המחשב?
תודה רבה.
...
·1: אתה צריך לדבר דגמים, איזה רסביר בדיוק יש לך? שנתון לא אומר הרבה.
2: כמה הוא עולה לך "במדיה מרקט" ולא משם, למה לא להזמין מאמזון גרמניה במקום לקחת איתך רסיבר במטוס. זה יכול לצאת זול יותר ובטח שזה פשוט יותר ואתה עדיין מקבל אחריות מאמזון, מה שלא יהיה לך עם תקנה אותו ב"מדיה מרקט".
3: עדיף לך להחליף קודם את הרמקולים, הם החלק החשוב יותר בהפקת הסאונד ובמקרה שלך חוליה חלשה.

peleg17 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

BUGY כתב:
...
...
·1: אתה צריך לדבר דגמים, איזה רסביר בדיוק יש לך? שנתון לא אומר הרבה.
2: כמה הוא עולה לך "במדיה מרקט" ולא משם, למה לא להזמין מאמזון גרמניה במקום לקחת איתך רסיבר במטוס. זה יכול לצאת זול יותר ובטח שזה פשוט יותר ואתה עדיין מקבל אחריות מאמזון, מה שלא יהיה לך עם תקנה אותו ב"מדיה מרקט".
3: עדיף לך להחליף קודם את הרמקולים, הם החלק החשוב יותר בהפקת הסאונד ובמקרה שלך חוליה חלשה.
...
1. proaudio av1070.
2. האפשרות של אמזון גרמניה נשמעת טובה ,בקנייה במדיה מרקט המחיר גבוהה רק ב10 יורו אבל יש את העניין של החזר מעמ.
3. הרסיבר הקודם נהרס ובגלל זה אני קונה רסיבר חדש בהזדמנות אחרת אחליף גם את הרמקולים ,בינתיים זה ההתחלה של השדרוג. בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת- אם לדוגמה ארצה לשחק בקונסולה שהhdmi שלה יעבור מהרסיבר לטלוויזיה, אוכל לשמוע מוזיקה מהמחשב שגם מחובר לרסיבר בhdmi? או שיש אפשרות לחבר את המחשב גם בhdmi בשביל סרטים וגם בaux רק בשביל מוזיקה?
תודה רבה על העזרה!

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #4 

לא תוכל לעשות את זה, הרסיבר מעביר קול ותמונה, בשביל לעבור לשמוע מהמחשב תצטרך לעבור ליציאת HDMI אחרת ובזה בעצם תאבד את התמונה מהקונסולה.

מה שאתה כן יכול לעשות, אם יש לך טלויזיה שתומכת ב ARC זה לחבר את הרסיבר ישירות לכניסת HDMI ARC בטלויזיה ואז כשתשחק בקונסולה הרסיבר ינגן את הסאונד אפילו שהקונסולה לא מחוברת אליו (הגדרה יחסית פשוטה), ואם תרצה לשמוע מוזיקה ולא לשמוע את הסאונד מהקונסולה, תוך כדי משחק תוכל לעבור ליציאת HDMI אחרת ברסיבר שאליה מחובר המחשב ולשמוע מוזיקה משם. אז בעצם תראה את הקונסולה על המסך ותשמע מוזיקה דרך הרסיבר מהמחשב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”