שלום לכולם,
אני מעוניין לעבור למכונת פולים במקום קפסולות מכיוון שהבנתי שאיכות הקפה המופקת הרבה יותר טובה מקפסולות.מעיון רב כאן בפורום יש המלצות חמות למכונות מתוצרת MELITTA.אשמח להמלצות בתקציב של עד כ 600 יורו לקנייה מאמזון למכונה אשר תהיה בעלת תמורה טובה למחיר שלה,שתהיה אמינה וטובה וקלה לתחזוקה וניקוי.לא משנה לי אם יש בה מקציף חלב או לא מכיוון שיש לי מקציף חלב נפרד.
תודה מראש על ההמלצות:)
עזרה בבחירת מכונת קפה MELITTA
אם יש לך מקציף נפרד שאתה מרוצה ממנו לך על המליטה סולו, ההבדל העיקרי בין מכונות המליטה השונות הוא בהקצפה ובסוגי הקפה שכל מכונה יכולה להכין.
הכנת האספרסו במכונה הזולה ביותר (סולו) וביקרה ביותר (בריסטה) מתבצעת ע"י אותה יחידת חליטה.
הכנת האספרסו במכונה הזולה ביותר (סולו) וביקרה ביותר (בריסטה) מתבצעת ע"י אותה יחידת חליטה.
היי, במידה ואתה מעוניין אך ורק מעוניין,
בדרך אליי מכונת מליטה חדשה בקרטון (עקב תקלה במכונת המליטה סולו שלי ) אמזון שולחים אותה אליי מחר.
החלטתי אולי לעבור ממליטה למכונת קפה אחרת שאני לא יודע עדיין איזה ולמה, או שאולי ארכוש את הבריסטה בסוף.
מוכן למכור אותה במחיר שתעלה לך חדשה דרכם. הרווח שלך הוא שלא תצטרך להתעסק עם הקטע של ההזמנה וכדומה, ההפסד שלך הוא שאת הקרטון אצטרך בכדי לשלוח להם את המכונה הקיימת אצלי. במידה ומעניין אותך, תשלח הודעה.
בדרך אליי מכונת מליטה חדשה בקרטון (עקב תקלה במכונת המליטה סולו שלי ) אמזון שולחים אותה אליי מחר.
החלטתי אולי לעבור ממליטה למכונת קפה אחרת שאני לא יודע עדיין איזה ולמה, או שאולי ארכוש את הבריסטה בסוף.
מוכן למכור אותה במחיר שתעלה לך חדשה דרכם. הרווח שלך הוא שלא תצטרך להתעסק עם הקטע של ההזמנה וכדומה, ההפסד שלך הוא שאת הקרטון אצטרך בכדי לשלוח להם את המכונה הקיימת אצלי. במידה ומעניין אותך, תשלח הודעה.
מתעניין ברכישת מליטה סולו
היי בועז , אשמח אם תיצור עימי קשר בקשר למכונת המליטה שהגיעה (במידה שעדיין רלוונטי)