חבר שלי עם מסך Samsung smart כלשהו,
צופה בתכנים ישירות דרך אפליקציית IPTV שהוריד מהחנות, תוך שימוש בקובץ M3U.
אני מעוניין במסך Samsung smart לחדר הילדים, וגם שם לבצע את אותו השימוש.
השאלה שלי האם מסך Samsung דרך ייבוא פרללי, שאינו תומך עברית, אמור לתמוך בכל האפליקציות בחנות (במקרה שלי רלוונטי לי אפליקציה של IPTV ).
בעיקרון זו האפליקציה שאני אמור להשתמש בה:
https://play.google.com/store/apps/deta ... iptv.video
האם ייתכן שוני בתמיכה באפליקציה זו או אחרת, בתוך אותו דגם, רק מאזור שונה ?
למישהו יש מושג ?
מסך Samsung - ייבוא פרללי - שימוש באפליקציות
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
זה לא לסרטים.se1 כתב:קרה את הביקורות בלינק של האפליקציה שנתת,
ותבין שהיא מוגבלת מאד, לא משדרת HD, ולא חינמית
כדי להזרים סרטים מהרשת בצורה מיטבית וחינמית כמו בקודי
אתה תזדקק לסטריימר שיתחבר למסך הסמסונג....
אני עובד עם הרחבה IPTV בקודי שנותנת לי את כל שידורי הוט ו- YES, כולל כל ערות ספורט מקומי שאתם יכולים לשחוב עליו ף ועוד אלפי ערוצי HD מהעולם.
ההרחבה למעשה משתתמשת בקובץ M3U ששילמתי על מנת להורידו ולהשתמש בו, ולמעשה איתה אני לא מוגבל בכלום, ורואה כל שידור וערוץ אפשרי, מהארץ ובעולם.
אצל חבר במסך סמסונג הוא מפנה את האפליקציה לקובץ הזה, וזה עובד מצויין ובאיכות טובה מאוד, ללא שום רכיב אחר, ללא קודי וללא מחשב, אלא ישירות מהאפליקציה שבמסך. זה עובד לו מצויין.
ראיתי שכתבו שלא נתמך 10801P, אבל רק יכול להגיד שאיכות הערוצים והספורט שאני צופה בה היא מצויינת, בטח ביחס למחיר שאני משלם.
פשוט רוצה לוודא אין מגבלה לגבי מה שהזכרתי. בינתיים כתתבי מייל לתמיכה של היישום בחנות.
...
אוקי. לא מכיר את זה ספציפית ולא שמתי לב שהקובץ נמצא. אצלך בקודי.
אני משתמש בקודי ״אבקסיס״ חינמי שמותקן אצלי בטלוויזיה (גם במחשב ובסטרימרים)
ויש עליו מאות רבות של תחנות טלויזיות מכל העולם כולל ערוצי ספורט וכנראה שיש בה גם קובץ דומה.
הבעיה, שהתחנות לא עולות תמיד או נתקעות כשיש בהם עומס, אחרת הייתי מזמן מתנתק מהכבלים.
האם הקובץ הספציפי ששילמת עליו נותן את כל ערוצי הספורט בארץ ותמיד או כמו שתיארתי אצלי ?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אני משתמש בקודי ״אבקסיס״ חינמי שמותקן אצלי בטלוויזיה (גם במחשב ובסטרימרים)
ויש עליו מאות רבות של תחנות טלויזיות מכל העולם כולל ערוצי ספורט וכנראה שיש בה גם קובץ דומה.
הבעיה, שהתחנות לא עולות תמיד או נתקעות כשיש בהם עומס, אחרת הייתי מזמן מתנתק מהכבלים.
האם הקובץ הספציפי ששילמת עליו נותן את כל ערוצי הספורט בארץ ותמיד או כמו שתיארתי אצלי ?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.