מסך שחור כל כמה דק' בממיר ה-FiberBox
-
KundasoN123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום רב חברים,
אני משתמש חדש בפורום ואשמח לעזרה או מידע.
לפני כשבוע עברתי לכבלים של חברת HOT חבילת ה- Triple.
בסלון התקינו לי Fiber Box הראשי ובשאר החדרים יש לי Mini Fiber או ממירים HD רגילים.
בכל החדרים הכל עובד תקין - אך בסלון יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הממיר.
כל כמה דק', המסך הופך לשחור ואז התמונה חוזרת. עכשיו כשזה קורה לפעמים יש סאונד ולפעמים אין.
מה לא עשיתי: החלפתי כבל HDMI,החלפתי חיבורי ב-HDMI, חיזקתי את כל החיבורים, דיברתי עם התמיכה הטכנית 30 פעם - והגיע טכנאי ובדק ואמר שזה לא הממיר וזה כנראה בעיה של הפייבר בוקס עם הטלויזיה וזה לא יעזור אם אני אחליף את הממיר.
זה קורה לסירוגין אין ממש זמן מדוויק, אך המסך נהפך לשחור לשניה אחת וחוזר.
לפעמים ברצף 2-3 פעמים לפעמים פעם אחת כל כמה דק'.
האם יצא פה למישהו להיתקל בבעיה הנ"ל ?
מאוד מוזר! שאין לזה פיתרון, הטלויזיה בסלון כמובן יחסית חדשה Philips LCD 42Inch שטוחה וכו'.
אשמח לעזרה במידה וזה קרה למישהו פה.
אני משתמש חדש בפורום ואשמח לעזרה או מידע.
לפני כשבוע עברתי לכבלים של חברת HOT חבילת ה- Triple.
בסלון התקינו לי Fiber Box הראשי ובשאר החדרים יש לי Mini Fiber או ממירים HD רגילים.
בכל החדרים הכל עובד תקין - אך בסלון יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הממיר.
כל כמה דק', המסך הופך לשחור ואז התמונה חוזרת. עכשיו כשזה קורה לפעמים יש סאונד ולפעמים אין.
מה לא עשיתי: החלפתי כבל HDMI,החלפתי חיבורי ב-HDMI, חיזקתי את כל החיבורים, דיברתי עם התמיכה הטכנית 30 פעם - והגיע טכנאי ובדק ואמר שזה לא הממיר וזה כנראה בעיה של הפייבר בוקס עם הטלויזיה וזה לא יעזור אם אני אחליף את הממיר.
זה קורה לסירוגין אין ממש זמן מדוויק, אך המסך נהפך לשחור לשניה אחת וחוזר.
לפעמים ברצף 2-3 פעמים לפעמים פעם אחת כל כמה דק'.
האם יצא פה למישהו להיתקל בבעיה הנ"ל ?
מאוד מוזר! שאין לזה פיתרון, הטלויזיה בסלון כמובן יחסית חדשה Philips LCD 42Inch שטוחה וכו'.
אשמח לעזרה במידה וזה קרה למישהו פה.
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- שם מלא: Israel Garama
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תנסה לשנמך את הרזולוציה ל720
הגדרות>שינוי הגדרות>טלויזיה> רזולוציית hdmi
אם זה פוסק זה לא הממיר
אם זה ממשיך זה או הטלוויזיה או כבל או ממיר. אם שללת את שני הראשונים. אז זה הממיר
הגדרות>שינוי הגדרות>טלויזיה> רזולוציית hdmi
אם זה פוסק זה לא הממיר
אם זה ממשיך זה או הטלוויזיה או כבל או ממיר. אם שללת את שני הראשונים. אז זה הממיר
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

קיימים מקרים חריגים מאוד של מעגל חשמל שכולל את הטלויזיה והממיר וצרכן כבד כמו מנוע תריס או מזגן שבעת כניסת המדחס לפעולה הוא יכול לנתק לרגע את התמונה.
אגב הבעיה המדוברת שהטכנאי תיאר או התכוון לא נכונה בכלל. הבעיה "הרשמית" קורית שאתה מכבה את המסך ומשאיר את הממיר דלוק ואז מדליק את המסך ואז מופיע"אין אות" וגם היא מוזערה כמעט לאפס מעדכוני התוכנה האחרונים.
אגב הבעיה המדוברת שהטכנאי תיאר או התכוון לא נכונה בכלל. הבעיה "הרשמית" קורית שאתה מכבה את המסך ומשאיר את הממיר דלוק ואז מדליק את המסך ואז מופיע"אין אות" וגם היא מוזערה כמעט לאפס מעדכוני התוכנה האחרונים.
זה קורה לי המון!!! כל יום כמעט, החליפו לי פייבר ולא עזר, יש לזה פתרון?Lucaspedro כתב: אגב הבעיה המדוברת שהטכנאי תיאר או התכוון לא נכונה בכלל. הבעיה "הרשמית" קורית שאתה מכבה את המסך ומשאיר את הממיר דלוק ואז מדליק את המסך ואז מופיע"אין אות" וגם היא מוזערה כמעט לאפס מעדכוני התוכנה האחרונים....
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

@mickeyar
·מה הדפוס שזה קורה אצלך? כשאתה חוזר מהעבודה ומדליק תטלוויזיה. או שממש כל פעם שאתה מכבה את המסך בזמן שהפייבר נשאר דלוק ומדליק את המסך מופיע אין אות?
·מה הדפוס שזה קורה אצלך? כשאתה חוזר מהעבודה ומדליק תטלוויזיה. או שממש כל פעם שאתה מכבה את המסך בזמן שהפייבר נשאר דלוק ומדליק את המסך מופיע אין אות?
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

@mickeyar
·ניסית ללא המגבר לראות אם זה קורה?
בלי קשר אם אתה רוצה לכבות את הממיר באופן שדומה להוצאה מהחשמל מבלי בפועל להוציא מהחשמל אתה יכול ללחוץ כיבוי ארוך בשלט כ10 שניות והוא יתכבה
·ניסית ללא המגבר לראות אם זה קורה?
בלי קשר אם אתה רוצה לכבות את הממיר באופן שדומה להוצאה מהחשמל מבלי בפועל להוציא מהחשמל אתה יכול ללחוץ כיבוי ארוך בשלט כ10 שניות והוא יתכבה
-
KundasoN123
-
- חבר שרק התחיל

@Lucaspedro
ניסיתי לשנות את ההגדרות עם הטכנאי לפי מה שציינת, לצערי זה עדיין לא עזר.
מה שעשינו זה תיאמתי מתקין שיבוא להחליף לי את הפייבר למיני פייבר, וזה מה שבוצע אתמול אחרה"צ.
עכשיו אני במעקב לראות האם הבעיה עדיין ממשיכה או שנמצא הפתרון.
אעדכן פה לקראת מוצ"ש שאבדוק את זה במשך כמה שעות של צפיה בסופ"ש.
ניסיתי לשנות את ההגדרות עם הטכנאי לפי מה שציינת, לצערי זה עדיין לא עזר.
מה שעשינו זה תיאמתי מתקין שיבוא להחליף לי את הפייבר למיני פייבר, וזה מה שבוצע אתמול אחרה"צ.
עכשיו אני במעקב לראות האם הבעיה עדיין ממשיכה או שנמצא הפתרון.
אעדכן פה לקראת מוצ"ש שאבדוק את זה במשך כמה שעות של צפיה בסופ"ש.
-
KundasoN123
-
- חבר שרק התחיל

@mickeyar
·כן, הוא משמש כראוטר ( נקודת WiFi )
·כן, הוא משמש כראוטר ( נקודת WiFi )
-
KundasoN123
-
- חבר שרק התחיל

עדכון בנוגע לתקלה.
@Lucaspedro@ mickeyar@ jagheadg
רציית לעדכן אתכם, לאחר שהחליפו לי את הממיר ה- FiberBox ל- MiniFiber הבעיה הסתדרה!
לקחנו את ה- FiberBox לחדר אחר שבו הטלויזיה יותר מתקדמת מבחינת השנת ייצור והכל תקין כמו שעון שוויצרי.
מעל שבוע שאין אפילו פעם אחת מסך שחור.
רציית לעדכן אתכם, לאחר שהחליפו לי את הממיר ה- FiberBox ל- MiniFiber הבעיה הסתדרה!
לקחנו את ה- FiberBox לחדר אחר שבו הטלויזיה יותר מתקדמת מבחינת השנת ייצור והכל תקין כמו שעון שוויצרי.
מעל שבוע שאין אפילו פעם אחת מסך שחור.
Re: עדכון בנוגע לתקלה.
@KundasoN123
אצלי מהפייבר יוצאים כל החיבורים החוטיים לכל המערכות השונות, טלויזיה סטרימר, PS4 ומגבר, אם אני אהפוך כמו שאתה עשית איך אני אקבל את זה מהמיני?
אצלי מהפייבר יוצאים כל החיבורים החוטיים לכל המערכות השונות, טלויזיה סטרימר, PS4 ומגבר, אם אני אהפוך כמו שאתה עשית איך אני אקבל את זה מהמיני?
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
Re: עדכון בנוגע לתקלה.
·KundasoN123 כתב:@Lucaspedro@ mickeyar@ jagheadg
מעל שבוע שאין אפילו פעם אחת מסך שחור....
אין לך FiberBox ראשי?
And the meek shall inherit the earth
...
...
·וואלה אצלי זה קורה כשאני מדליק את המזגן וגם באמצע שימוש אז כנראה באמת בגלל המדחס.. יש פתרון? יש בבית תלת פאזיLucaspedro כתב:קיימים מקרים חריגים מאוד של מעגל חשמל שכולל את הטלויזיה והממיר וצרכן כבד כמו מנוע תריס או מזגן שבעת כניסת המדחס לפעולה הוא יכול לנתק לרגע את התמונה.
אגב הבעיה המדוברת שהטכנאי תיאר או התכוון לא נכונה בכלל. הבעיה "הרשמית" קורית שאתה מכבה את המסך ומשאיר את הממיר דלוק ואז מדליק את המסך ואז מופיע"אין אות" וגם היא מוזערה כמעט לאפס מעדכוני התוכנה האחרונים....
ולפני חודשיים היה במיני פייבר ועכשיו זה עבר למחשב ויש את התקלה דרך המחשב שאני מחבר אותו למסך טלוויזיה ולא דרך המסך הקטן
- Lucaspedro
- חבר פעיל מאוד

@lior96
·אם יש תלת פאזי אז יש תקווה.
חשמלאי צריך פשוט לזהות שהמזגן נמצא על אותה פאזה יחד עם הטלויזיה ולהחליף אותו עם פאזה אחרת עם צרכנים עדינים יותר.
במידה והמזגן עצמו הוא תלת פאזי וחולש על שלושתם.
אולי הוא יציע להגדיל את המאמת ל16 או להעביר לפאזה אחרת פחות עמוסה .
לא מתיימר להיות מהנדס חשמל אבל תתייעץ עם מישהו מקצועי בחשמל. לפעמים זה הכל יכול להפתר מהתעסקות רק בלוח חשמל. ולפעמים לפתוח מעגל ולספח חלק מהצרכנים שעל אותו מעגל למעגל אחר קיים שזה קצת יותר כאב ראש
·אם יש תלת פאזי אז יש תקווה.
חשמלאי צריך פשוט לזהות שהמזגן נמצא על אותה פאזה יחד עם הטלויזיה ולהחליף אותו עם פאזה אחרת עם צרכנים עדינים יותר.
במידה והמזגן עצמו הוא תלת פאזי וחולש על שלושתם.
אולי הוא יציע להגדיל את המאמת ל16 או להעביר לפאזה אחרת פחות עמוסה .
לא מתיימר להיות מהנדס חשמל אבל תתייעץ עם מישהו מקצועי בחשמל. לפעמים זה הכל יכול להפתר מהתעסקות רק בלוח חשמל. ולפעמים לפתוח מעגל ולספח חלק מהצרכנים שעל אותו מעגל למעגל אחר קיים שזה קצת יותר כאב ראש
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
- שם מלא: Aviel Ghermezian
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
קורה גם אצלי לאחרונה.
לרוב ריסטארט או הוצאה והחזרה של הממיר מהחשמל פותרת את הבעיה.
לרוב ריסטארט או הוצאה והחזרה של הממיר מהחשמל פותרת את הבעיה.