Chromecast Ultra מהמחשב למסך 4K
-
barbunya2
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Yaacov Perez
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן חברים,
המסך שלי תומך 4K, LG E6.. המחשב הנייד שלי תומך עד 1080.
השאלה שלי היא: אם יש לי סרט ב-4K על המחשב/סרטון מיוטיוב ואני רוצה לשדר אותו דרך הכרומקאסט אולטרה לטלוויזיה, אני אקבל במסך 4K? המחשב לא ישנמך אותי?
עוד דבר, הבנתי משיטוט בפורום שאם אחבר את המחשב שלי שלא תומך ב-4K ב-HDMI למסך שלי שכן תומך ב-4K לא אקבל את הסרט באיכות המדוברת. נכון?
המסך שלי תומך 4K, LG E6.. המחשב הנייד שלי תומך עד 1080.
השאלה שלי היא: אם יש לי סרט ב-4K על המחשב/סרטון מיוטיוב ואני רוצה לשדר אותו דרך הכרומקאסט אולטרה לטלוויזיה, אני אקבל במסך 4K? המחשב לא ישנמך אותי?
עוד דבר, הבנתי משיטוט בפורום שאם אחבר את המחשב שלי שלא תומך ב-4K ב-HDMI למסך שלי שכן תומך ב-4K לא אקבל את הסרט באיכות המדוברת. נכון?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
HDMI 1.4 עקרונית תומך ב-4K. השאלה אם המסך והמחשב תומכים במה שנדרש. אם זה נתמך בשניהם (כלומר, המחשב מסוגל לסחוב את הרזולוציה) אז כנראה שתוגבל ל 3840X2160 30HZ עם 4:0:0 או 4:2:2. שזה סבבה לגמרי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שאמר עופר, כרטיסי מסך מהעשור הנוכחי ככל הנראה יוכלו להוציא 4K @ 30HZ, ואתה צריך 24HZ עבור סרטים\סדרות. הבעיה תהיה עם פיענוח\ניגון התוכן. מרבית המחשבים, גם חדשים היום לא יצליחו להתמודד עם המשימה בהצלחה.
לכן הכי "פשוט", אם קיימת האופציה, יהיה לרכוש כרטיס מסך שתומך ב4K כמו שצריך + פיענוח בחומרה לתכנים האלה.
(או להחליף למחשב שכבר כולל מעבד שתומך בזה, דור 7 של מעבדי ה-Core i3\i5\i7)
לכן הכי "פשוט", אם קיימת האופציה, יהיה לרכוש כרטיס מסך שתומך ב4K כמו שצריך + פיענוח בחומרה לתכנים האלה.
(או להחליף למחשב שכבר כולל מעבד שתומך בזה, דור 7 של מעבדי ה-Core i3\i5\i7)