המלצה מתלבט בין שתי הרסיברים האלו .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

Pioneer SC-LX501 Elite 7.2 זה רסיבר אחד

Onkyo TX-RZ900 7.2 זה השני

מה אני מחפש ? רסיבר שייתן לי שקט כמה שנים טובות.לשדרג מול הרסיבר לאט לאט את הרמקולים הקיימים שמשרתים אותי כבר שמונה שנים. אני אוהב סאונד מפורט וחם אני חושב ששניהם לא פראיירים ואני לא מבין גדול אבל ממה שקראתי אני מבין ששניהם שחקנים חזקים בשוק. נכון להיום אני עם רסיבר פיוניר vsx823k לא עפתי ממנו מבחינת הסאונד והאיכות לא שאני משווה לסדרות הבחירות של פיוניר,אבל עדיין קניתי אותו בזמנו לפי נייר ומספרים וואט וכל השטויות האלו ילד מתלהב קצת יצאתי רוצה לשמוע מניסיון שלכם לפני הקניה תודה

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

Up

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

שני רסיברים חזקים ביותר. ואתה כבר לא ילד, יש לך מושג מה אתה אוהב ומה אתה מחפש אז כל מה שנותר לך זה להקשיב להם. אבל שאלה לי, למה הקפיצה מרסיבר של 400$ לרסיבר של 1000? זה קצת לא הגיוני. אילו רמקולים יש לך, מה המקור, מה הסגנון...בעיקרון אם אתה רוצה לשפר, הרמקולים הם המקום הראשון לרוב ופחות הרסיבר.

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני יענה לך אחי.כן אתה צודק לא הגיוני וקיצוני נכון אבל עיקר הבעיה שלי כרגע זה שהמסך שלי תומך hdmi2.0a והרסיבר hdmi 1.4b אותו סיפור גם לגבי ההצפנה של הhdcp של הרסיבר שהיא לא מעודכנת לhdcp2.2. בקרוב אני עובר לצאת לדירה יותר גדולה המערכת תצא מחדר קטן לסלון גדול, ובנוסף אני חפש להינות מכל העולמות של ה4k במלואו hdr ו60fps המקורות הם כרגע סוני 4 פרו,אקס בוקס וואן אס (שגם תומך 4k וhdr) ובהזמנה מיניקס החדש שגם תומך בהכל. אני מחפש להינות מdts hd,dolby true had,בעתיד גם מאתמוס,וdts x זהו בגדול אחי אמרתי עם כבר משקיעים וקונים, לקנות משהו שייתן לי שקט לכמה שנים טובות ושיהיה מספק מכל הבחינות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”