בעיה שעלתה לאחר שימוש ב שלט של aeotech wallmote

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
thechorba פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום,

קבלתי את השלט הנ"ל.
http://aeotec.com/z-wave-wireless-switch

לצערי אין עדין תמיכה בשלט בVEAR EDGE, בהתייעצות עם התמיכה של החברה המחיצו לי להשתמש ביינתים ב Group Associations עד שתהיה תמיכה מVEAR.

להלן לינק שקבלתי מהחברה :
https://aeotec.freshdesk.com/support/so ... -vera-ui7-

באמצעות המדריך הצלחתי להשתמש בשלט, הבעיה היחידה היא שאני לא רואה את כל ה DEVICES שלי בחלונית של ה
Associations.
לדוגמא במטבח יש לי כמה יחידות תאורה של FIBARO 2*1.5 ואני יכול לשוט רק על אחת מהם- השאר פשוט לא מופיעים ולכן לא ניתן לבחור בהם.
יש למישהו מושג איך לפתור זאת?

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2567
שם מלא: Grappa
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 390 פעמים

שליחה #2 

@thechorba
·
מתאר לעצמי שהבעיה מופיע רק במודולים עם כמה הפעלות
אתה צריך להשתמש ב multi channel association ל מודולים שיש להם יותר מפיקוד אחד כמו לממסר פיברו כפול.
קח בחשבון שיש באג בvera שלא מאפשר למחוק הגדרות multi channel association והדרך היחידה למחוק אותם זה ע״י inclusion / exclusion מחדש.

http://www.vesternet.com/knowledgebase/technical/kb-86

thechorba פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Grappa כתב:@thechorba
·
מתאר לעצמי שהבעיה מופיע רק במודולים עם כמה הפעלות
אתה צריך להשתמש ב multi channel association ל מודולים שיש להם יותר מפיקוד אחד כמו לממסר פיברו כפול.
קח בחשבון שיש באג בvera שלא מאפשר למחוק הגדרות multi channel association והדרך היחידה למחוק אותם זה ע״י inclusion / exclusion מחדש.

http://www.vesternet.com/knowledgebase/technical/kb-zv

זה גם מה שאני תארתי לעצמי.
השאלה איך משתמשים בזה?
בלינק ששלחת יש רק הסבר לנושא אבל אין דרכי פעולה או שאני מפספס משהו?
...

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

@thechorba
·
לא מצאתי הרבה הסברים מפורטים אבל לאחר כמה נסיונות וטעיות הצלחתי להגיע למשהוא עובד, בכל פעם שטעיתי הייתי נדרש לבצע inclusion / exclusion מחדש למודול השולט שבמקרה שלך זה השלט.
מה שאני זוכר ומקווה שלא שכחתי משהוא
בתפריט הגדרת ה association ליד כל מודול יש חלון (מסגרת אדומה בתמונה) שם אתה אמור להכניס את מספר התת מודול לדוגמא הממסר הראשון במודול ממסר כפול יהיה 1 והממסר השני יהיה 2 (שוב - מקווה שאני זוכר נכון את המספרים)

[left]

*The text boxes are only valid with devices that support multi-channel association. Type the endpoint(s) you want to be part of the association, separated by commas if there is more than one.[/left]

מקווה שזה עוזר
בהצלחה

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@thechorba
·

במחשבה שניה אולי כדאי לך לנסות להכניס את הערכים הבאים (במידה והם לא) תחת תפריט Advanced של המודול.
ממליץ לשמור את הערכים הקודמים בצד למקרה ו...
device_type = urn:schemas-micasaverde-com:device:SceneController:1
device_file = D_SceneController1.xml
device_json = D_CentralSceneController1.json

לאחר אתה נדרש לאתחל
Z-Wave Settings
Advanced
Reload Engine

יש מצב שזה ייגרום לשלט לעבוד בצורה תקינה ולא תזדקק ל multi-channel association

thechorba פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

Grappa כתב:@thechorba
·
לא מצאתי הרבה הסברים מפורטים אבל לאחר כמה נסיונות וטעיות הצלחתי להגיע למשהוא עובד, בכל פעם שטעיתי הייתי נדרש לבצע inclusion / exclusion מחדש למודול השולט שבמקרה שלך זה השלט.
מה שאני זוכר ומקווה שלא שכחתי משהוא
בתפריט הגדרת ה association ליד כל מודול יש חלון (מסגרת אדומה בתמונה) שם אתה אמור להכניס את מספר התת מודול לדוגמא הממסר הראשון במודול ממסר כפול יהיה 1 והממסר השני יהיה 2 (שוב - מקווה שאני זוכר נכון את המספרים)

[left]

*The text boxes are only valid with devices that support multi-channel association. Type the endpoint(s) you want to be part of the association, separated by commas if there is more than one.[/left]

מקווה שזה עוזר
בהצלחה
...
· מה אני צריך לרשום אם אני רוצה שהוא יפעיל את שתי היציאות? כלומר גם את מספר 1 וגם את מספר 2 .
1,2? או בצורה אחרת

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

@thechorba
·