כמה צרות עם התוכנה הזו... כבר תכננתי לעזוב אותה, אבל הEPG משאיר אותי...
בכל מקרה, אולי במקרה מישהו נתקל בבעיה ויש לו פתרון:
ויסטה 32 ביט,
בהתחלה הכל עבד מעולה, עד שהוספתי עוד כמה ספריות לצפיית וידאו.
כמה מהן באופן עקבי היו מרסקות את המדיה סנטר, אז נעזרתי בגוגל בכדי למצוא פתרון.
הגעתי אל אתר שטען שהסרה של nero והתקנה של הגרסה החדשה יותר תפתור את הבעיה.
הסרתי nero והתוצאה הישירה היתה:
1. אין לי יותר thumbnails של סרטים בשיטוט בmy computer.
2. vista media center לא מזהה יותר סרטי DIVX / XVID.
לא ממש הבנתי איך זה קשור להסרה של nero (לא ידעתי שהshowtime כ"כ שתלטן), אבל התקנתי את הגרסה החדשה. כמובן שזה לא עזר והבעיה נותרה בעינה.
הייתי בטוח שפשוט צריך להסיר קודקים ולהתקין מחדש.
כמובן שזה לא פתר את הבעיה.
מאז ניסיתי כל קומבינציה של קודקים שאני מכיר, כמובן כל פעם אחרי הסרה מוחלטת של הכל.
ניסיתי להסיר nero ואת הקודקים, ואז להתקין רק את הקודקים - גם זה לא עזר.
חיפשתי דרך להסיר את הקודקים ישירות מהמערכת (קיים סיכוי לא רע שנותרו שאריות שלא הוסרו) - בXP עושים את זה דרך הdevice manager. בvista זה לא מופיע שם, וחיפוש בגוגל ובעזרה של מיקרוסופט לא עזר בהסרתם. הצלחתי להגיע לרשימה שלהם (דרך הabout של windows media player) אבל שום דבר מעבר לזה.
ממש אין לי כוח ובטח שלא זמן להסיר ויסטה ולהתקין מחדש, אודה לכם מאוד לפתרון הבעיה....
ויסטה מדיה סנטר - כבר לא מנגן סרטים
אותה בעיה ב-Media Center 2005
שלום
נתקלתי באותה הבעיה בגרסת ה-XP של המדיה סנטר, אשר הפסיק יום בהיר לראות את כל הסרטים שברשותי.
פשוט כל הקבצים נעלמו מהמדיה סנטר והוא מציג "no video found" כאשר למעשה יש לי קרוב
ל-100 סרטים בתקיות שונות.
מה שמטריף אותי הוא שזה קרה יום בהיר אחד ללא שום הסבר, עד אותו יום הכל עבד.
התחלתי לחפש מידע שיכול לפתור אתה הבעיה והיחידים שמצאתי שסובלים מאותה הבעיה הם משתמשי Xbox 360 שמתחברים לMCE אבל אצלהם העניין קצת שונה, קבצי AVI כן מוצגים.
מצאתי בנט הסברים על מחיקת נחילים של REGISTRY שקשורים למדיה סנטר + תוכנה שמנקה הגדרות שונות של המדיה סנטר, אך כל זה ללא הועיל, הקבצים שנעלמו לא חזרו.
הדבר היחיד שנשאר לי לעשות ושאותו אני מאוד לא רוצה, זה REPAIR למערכת החלונות.
אם מצאת משהו שיכול לעזור, אנא צור קשר.
נתקלתי באותה הבעיה בגרסת ה-XP של המדיה סנטר, אשר הפסיק יום בהיר לראות את כל הסרטים שברשותי.
פשוט כל הקבצים נעלמו מהמדיה סנטר והוא מציג "no video found" כאשר למעשה יש לי קרוב
ל-100 סרטים בתקיות שונות.
מה שמטריף אותי הוא שזה קרה יום בהיר אחד ללא שום הסבר, עד אותו יום הכל עבד.
התחלתי לחפש מידע שיכול לפתור אתה הבעיה והיחידים שמצאתי שסובלים מאותה הבעיה הם משתמשי Xbox 360 שמתחברים לMCE אבל אצלהם העניין קצת שונה, קבצי AVI כן מוצגים.
מצאתי בנט הסברים על מחיקת נחילים של REGISTRY שקשורים למדיה סנטר + תוכנה שמנקה הגדרות שונות של המדיה סנטר, אך כל זה ללא הועיל, הקבצים שנעלמו לא חזרו.
הדבר היחיד שנשאר לי לעשות ושאותו אני מאוד לא רוצה, זה REPAIR למערכת החלונות.
אם מצאת משהו שיכול לעזור, אנא צור קשר.