לאחר קצת תחקור..

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
RoiPower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה

אני מחפש רמקולים לא יודע אם מוגברים או מדפיים (ומגבר) שיספקו אותי לחדר שהוא 16 מטר רבוע בערך.. חדר שינה שלי.

רוצה לחבר אותם למסך שלי dell u2515h שאליו אחבר ממיר ומחשב עם HDMI ואז אני אשמע גם טלוויזיה וגם מחשב.

מה הייתם ממליצים לי לקנות?

מערכת סטריאו
רמקולים מוגברים
אני מבולבל מה האופציה הטובה ביותר בשבילי.

תקציב מקסימום 2000...

איך לחבר? מה לקנות..?

תודה חברים

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

RoiPower כתב:אני מחפש רמקולים לא יודע אם מוגברים או מדפיים (ומגבר) שיספקו אותי לחדר שהוא 16 מטר רבוע בערך.. חדר שינה שלי.

רוצה לחבר אותם למסך שלי dell u2515h שאליו אחבר ממיר ומחשב עם HDMI ואז אני אשמע גם טלוויזיה וגם מחשב.

מה הייתם ממליצים לי לקנות?

מערכת סטריאו
רמקולים מוגברים
אני מבולבל מה האופציה הטובה ביותר בשבילי.

תקציב מקסימום 2000...

איך לחבר? מה לקנות..?

תודה חברים
...
אם אתה מתכוון לצפות בסרטים, סאונד רב ערוצי ( 5.1 מינימום) לא מענין אותך?

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730

שליחה

לדעתי ובתקציב שברשותך רסיבר ק"ב עם כניסות HDMI מיד שניה(גם אם אין בכוונתך להשתמש בק"ב) וזוג רמקולים מיד שניה.

והנה יש לך פה אופציה מעניינת- רסיבר ורמקולים מיד שניה
רסיבר מצויין וזוג רמקולים טוב ולשואלים 8), לא אין לי קשר למוכר.
You pay peanuts, you get monkeys

m-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה

אופציה נחמדה
http://soundforless.co.il/index.php/pro ... ch-r-15pm/

יש המון ביקורות ביוטיוב
·

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

m-g כתב:אופציה נחמדה
http://soundforless.co.il/index.php/pro ... ch-r-15pm/

יש המון ביקורות ביוטיוב
·
...
·אלו הרמקולים שהצעתי לו בשירשור אחר שפתח, אני עדיין חושב שהסט יד שנייה שבלינק שצרפתי קודם לכן עדיף.

RoiPower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

freerider כתב:לדעתי ובתקציב שברשותך רסיבר ק"ב עם כניסות HDMI מיד שניה(גם אם אין בכוונתך להשתמש בק"ב) וזוג רמקולים מיד שניה.

והנה יש לך פה אופציה מעניינת- רסיבר ורמקולים מיד שניה
רסיבר מצויין וזוג רמקולים טוב ולשואלים 8), לא אין לי קשר למוכר.
...
מה ההבדל בין הרסיבר הזה עם רמקולי םלרק הרמקולים לבד? אני לא הכי מבין ופשוט מתעניין :D
איך אני מצטט כמה אנשים אגב?

והרמקולים והרסיבר האלו ממש ישנים לפני איזה 5 שנים?

א םזה ממש שווה אני אקנה אבל למה לקנות רסיבר 7.1?
נערך לאחרונה על ידי RoiPower ב 04/03/2017 17:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

RoiPower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Lee כתב:
...
...
אם אתה מתכוון לצפות בסרטים, סאונד רב ערוצי ( 5.1 מינימום) לא מענין אותך?
...
·מחפש משהו קצת יותר קומפקטי אבל לא אכפת לי...

ואיך המערכת הזאת של סוני? - MHC-ECL99BT
זה נקרא גם מדפיים?

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

RoiPower כתב:
...
...
מה ההבדל בין הרסיבר הזה עם רמקולי םלרק הרמקולים לבד? אני לא הכי מבין ופשוט מתעניין :D
איך אני מצטט כמה אנשים אגב?

והרמקולים והרסיבר האלו ממש ישנים לפני איזה 5 שנים?

א םזה ממש שווה אני אקנה אבל למה לקנות רסיבר 7.1?
...
·לדעתי הסט שבלינק שצרפתי למרות גילו עדיין עדיף על פני רמקול מוגבר ש"דחפו" בו ספק כח, מגבר סטריאו, Dac ומקלט BT.

הרסיבר שבלינק עדיף מכמה סיבות:
1. מיתוג HDMI
2. יותר "כח" לרמקולים
3. תמיד תוכל בעתיד להשתדרג למערכת סראונד
4. בחלק גדול מהמיקרים צוואר הבקבוק בהגברה זהו ספק הכח שבמגבר או הרסיבר, ספק הכח של הרסיבר הנ"ל מתוכנן ל-7 ערוציי הגברה, אתה בפועל תשתמש רק ב-2 כך שספק הכח לא יהיה צוואר הבקבוק ברסיבר.

ותמיד קח בחשבון שכל תשובה שתקבל פה או בכל מקום אחר מבוססת על דעתו ו/או ניסיונו של נותן התשובה, קח הכל בעירבון מוגבל כי בסופו של דבר אתה זה ש"שם את הכסף".

RoiPower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

freerider כתב:
...
...
·לדעתי הסט שבלינק שצרפתי למרות גילו עדיין עדיף על פני רמקול מוגבר ש"דחפו" בו ספק כח, מגבר סטריאו, Dac ומקלט BT.

הרסיבר שבלינק עדיף מכמה סיבות:
1. מיתוג HDMI
2. יותר "כח" לרמקולים
3. תמיד תוכל בעתיד להשתדרג למערכת סראונד
4. בחלק גדול מהמיקרים צוואר הבקבוק בהגברה זהו ספק הכח שבמגבר או הרסיבר, ספק הכח של הרסיבר הנ"ל מתוכנן ל-7 ערוציי הגברה, אתה בפועל תשתמש רק ב-2 כך שספק הכח לא יהיה צוואר הבקבוק ברסיבר.

ותמיד קח בחשבון שכל תשובה שתקבל פה או בכל מקום אחר מבוססת על דעתו ו/או ניסיונו של נותן התשובה, קח הכל בעירבון מוגבל כי בסופו של דבר אתה זה ש"שם את הכסף".

ברור לי.. קודם כל תודה על העזרה אחי
כמה דברים חח
1. אחד מזאת המערכת שציינתי של סוני בתגובה הקודמת שלי..
2. איך אני מצטט כמה אנשים בו זמנית
3.אני רוצה משהו שיתאים גם לטלוויזיה, 2 רמקולים מוגברים או לחלופין המערכת שציינתי או הרמקולים של קלפיש יעשו את העבודה בחדר?
...
·

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

RoiPower כתב:

·
...
...
·בכיף

1. לא מכיר אך עושה רושם של מערכת מיני מתחילת שנות התישעים :lol:
2. אין לי מושג, לא יצא לי לצטט כמה במקביל.
3. הדבר שצריך לעניין אותך בהקשר של המסך למערכת הוא כמה כניסות HDMI יש במסך על מנת שתוכל לחבר את כל המקורות שלך למסך (במיקרה של הרסיבר שבלינק שצרפתי צריך לעניין אותך שיש במסך רק כניסה אחת כי כל המקורות יתחברו לרסיבר בכבלי HDMI ומהרסיבר כבל HDMI אחד יחובר למסך, הרסיבר ימתג לך את המקורות).
והאם קיימת יציאת שמע דיגיטלית(אופטית).

להלן צורת החיבור בין כל אחת מהאופציות:
1. רסיבר כדוגמת זה שבלינק- כל מקורות ה-A/V לרסיבר בכבלי HDMI, חיבור כבל HDMI יחיד למסך לאחת מכניסות ה-HDMI, חיבור הרמקולים עם כבל רמקול לרסיבר.
2. Klipsch R15PM- חיבור כל מקור A/V למסך בעזרת כבלי HDMI (למסך צריכות להיות מספר כניסות HDMI בהתאם למספר המקורות שלך), ואז קיימות מספר אופציות לחיבור השמע, הראשונה לחבר כל מקור ישירות לרמקולים בצורה אנלוגית(ל-Klipsch יש 2 כניסות אנלוגיות, האחת דרך RCA והשניה דרך כניסת aux שניראת כמו שקע אוזניות).
האופציה השניה היא לחבר את המקורות דרך הכניסות הדיגיטליות שברמקול, נאמר ממיר בעזרת כבל אופטי לרמקול ומחשב בעזרת כבל USB או דרך BT לרמקול.
אופציה נוספת היא מקור אחד לכניסה אנלוגית ומקור שני לאחת מהכניסות הדיגיטליות.

RoiPower פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

freerider כתב:
...
...
·בכיף

1. לא מכיר אך עושה רושם של מערכת מיני מתחילת שנות התישעים :lol:
2. אין לי מושג, לא יצא לי לצטט כמה במקביל.
3. הדבר שצריך לעניין אותך בהקשר של המסך למערכת הוא כמה כניסות HDMI יש במסך על מנת שתוכל לחבר את כל המקורות שלך למסך (במיקרה של הרסיבר שבלינק שצרפתי צריך לעניין אותך שיש במסך רק כניסה אחת כי כל המקורות יתחברו לרסיבר בכבלי HDMI ומהרסיבר כבל HDMI אחד יחובר למסך, הרסיבר ימתג לך את המקורות).
והאם קיימת יציאת שמע דיגיטלית(אופטית).

להלן צורת החיבור בין כל אחת מהאופציות:
1. רסיבר כדוגמת זה שבלינק- כל מקורות ה-A/V לרסיבר בכבלי HDMI, חיבור כבל HDMI יחיד למסך לאחת מכניסות ה-HDMI, חיבור הרמקולים עם כבל רמקול לרסיבר.
2. Klipsch R15PM- חיבור כל מקור A/V למסך בעזרת כבלי HDMI (למסך צריכות להיות מספר כניסות HDMI בהתאם למספר המקורות שלך), ואז קיימות מספר אופציות לחיבור השמע, הראשונה לחבר כל מקור ישירות לרמקולים בצורה אנלוגית(ל-Klipsch יש 2 כניסות אנלוגיות, האחת דרך RCA והשניה דרך כניסת aux שניראת כמו שקע אוזניות).
האופציה השניה היא לחבר את המקורות דרך הכניסות הדיגיטליות שברמקול, נאמר ממיר בעזרת כבל אופטי לרמקול ומחשב בעזרת כבל USB או דרך BT לרמקול.
אופציה נוספת היא מקור אחד לכניסה אנלוגית ומקור שני לאחת מהכניסות הדיגיטליות.

אם אני מחבר הכל לHDMI במסך מחשב וממיר לכל כניסה במסך ומהמסך עם כבל אופטי או חיבור USB או חיבור אוזניות לרמקולים זה לא יעבוד?
והאם הרמקולים האלה טובים גם בשביל מוזיקה וגם בשביל קולנוע טלוויזיה וזה? ואתה ממליץ לקנות מגבר ואם כן אני מזמין מאמאזון גרמניה אז מה כדי בסביבות ה-500-700
...
·

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כתבתי לך תשובה בשירשור הראשון שלך, עדיף שתשאל במקום אחד במקום לזגזג בין 2 שירשורים.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”