בחירת נתב משולב ראוטר בתשתית בזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
RotemLevi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

היי!

יש לי תשתית של בזק(ספק של בזק בינלאומי ואינטרנט של בזק), כרגע יש לי את הראוטר 6850 של DLINK בתקן N.
בזמן האחרון אני חווה ניתוקים ואיכות הקליטה באינטרנט האלחוטי לא מספיק טובה.
רציתי לשדרג לנתב החדש של בזק מתוצרת DLINK בתקן AC אך אין אפשרות להשיג אותו כרגע(קימיים רק מחודשים), אפשר להשיג את הנתב שלהם מתוצרת VTECH בתקן AC.
אתם ממליצים לי לשדרג מהנתב הנוכחי שיש לי לנתב של VTECH?

תודה (:

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

ניתוקים בתשתית וביצועים באלחוטי זה שני דברים שונים לגמרי.

ראשית לגבי הניתוקים בתשתית אתה צריך לדבר עם התמיכה הטכנית שיפתרו את הבעיה. יש סיכוי שישלחו אותך לבזק סטור להחליף מודם/ראוטר לפני שהם שולחים טכנאי.לגבי ה-vtech, אני לא חובב גדול שלהם. אין לי ניסיון עם הדגם AC שלהם אבל באופן כללי ההתרשמות הכללית שלי ש-dlink ובטח ה-6850 ציוד הרבה יותר טוב.

לגבי האלחוטי, שם לב שבזק לא באמת חייבת לתת כיסוי מסוים או ביצועים מסוימים באלחוטי ובאופן כללי גם המודם/ראוטרים הכי טובים שהם נותנים לא מציאה באלחוטי.הפתרון הוא לקנות ראוטר פרטי ולהפוך את הציוד של בזק למודם בלבד (מצב bridge).

לגבי ראוטרים (ללא מודם) יש הרבה אופציות במחירים ואופציות שונות - זה מאד תלוי בצרכים שלך. לדוגמא נתבים בעלי אלחוטי חזק יחסית מוזכרים בפוסט השני כאן: https://www.hometheater.co.il/vt267799.html . אם אתה רוצה משהו יותר זול אתה יכול לשקול לדוגמא את ה-C7.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”