שלום,
אני צריך משקפים רזרביות לילדה הקטנה שלי. כאלו ששוכבות במגירה למקרה חירום כי אם יישברו לה המשקפיים יעברו מספר ימים עד שיתאימו לה חדשות בארץ.
מישהו שמבין מאוד! בעדשות אמר לי ש Zenni Optical סבירים. מדובר בחנות מוכרת בעולם, נראה לי שהם שולחים הכל מסין - אין לי מושג, רק ניחוש.
יש אפשרות לנהל מספר מרשמים באותו חשבון וגם להעלות מספר תמונות לצרכי סימולציה של המשקפיים לדיוקן שמעלים.
זוג משקפיים שהיא בחרה ב Zenni Optical עולה 120 ש"ח כולל משלוח (19$ משקפיים + 10$ משלוח).
לפני קניה, אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שקנה אצלם.
(כמובן, גם המלצות על חנויות אחרות)
-
gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
- HT-Assaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1242
היה כבר שרשור עליהם.
https://www.hometheater.co.il/vt179534.html
בדיוק הזמנתי חדשות לפני שבוע. משקפיים רגילות ומשקפי שמש אופטיות ב-100$ שניהם. (המחיר בגלל עדשות דקות למספר בינוני).
אני עם מסגרת שלהם כבר כמה שנים, אפילו שעשיתי עדשות חדשות בארץ, כי המספר השתנה, אמרתי שיכניסו למסגרת של זני.
כמה עצות, תסתכל על הביקורות פר מסגרת, חלק מהמסגרות בעיותיות ואנשים רושמים פידבקים. אבל חלק כמו שאני קניתי מצויינות.
עוד עצה. אם אתה משאיר את המשקפיים בסל קניות ולא קונה, אחרי איזה שבועיים שולחים לך קופון של 10% תמריץ לבצע את הקנייה
חסך לי את הדמי משלוח.
בדיוק הזמנתי חדשות לפני שבוע. משקפיים רגילות ומשקפי שמש אופטיות ב-100$ שניהם. (המחיר בגלל עדשות דקות למספר בינוני).
אני עם מסגרת שלהם כבר כמה שנים, אפילו שעשיתי עדשות חדשות בארץ, כי המספר השתנה, אמרתי שיכניסו למסגרת של זני.
כמה עצות, תסתכל על הביקורות פר מסגרת, חלק מהמסגרות בעיותיות ואנשים רושמים פידבקים. אבל חלק כמו שאני קניתי מצויינות.
עוד עצה. אם אתה משאיר את המשקפיים בסל קניות ולא קונה, אחרי איזה שבועיים שולחים לך קופון של 10% תמריץ לבצע את הקנייה
חסך לי את הדמי משלוח.
-
gilg7
-
- חבר מביא חבר

תודה על התשובה, אסתפק בחוות דעת שלך ואקנה מהם.HT-Assaf כתב:היה כבר שרשור עליהם.
חסך לי את הדמי משלוח....
לגבי הקופון 10%: ברור שהשתמשתי באחד כזה
זה חוסך לי רק 1.90$ כי המשקפיים עולות 19$ וההנחה לא ניתנת על המשלוח.
סה"כ מחיר אחרי קופון: 27.1$ כולל משלוח במקום 29$ , אבל סימנתי "ללא" כל מיני תוספות שהייתי לוקח לזוג משקפיים ראשי, כי מדובר בזוג רזרבי.
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
למשקפיים רגילות מצויין.
מישהו שאני מכיר הזמין מולטי פוקל. בארץ היו לו מולטי פוקל שקראו להם אופיס, לסביבה הקרובה בעיקר.
הוא ניסה להזמין משקפיים זהות לפי המרשם, יצא אחר לחלוטין. יותר טוב מהמקור לטווח קצר וטווח ארוך, אך לא היה כל כך את טווח הביניים.
כנראה משקפיים כאלה צריך להגדיר בצורה אחרת.
מישהו שאני מכיר הזמין מולטי פוקל. בארץ היו לו מולטי פוקל שקראו להם אופיס, לסביבה הקרובה בעיקר.
הוא ניסה להזמין משקפיים זהות לפי המרשם, יצא אחר לחלוטין. יותר טוב מהמקור לטווח קצר וטווח ארוך, אך לא היה כל כך את טווח הביניים.
כנראה משקפיים כאלה צריך להגדיר בצורה אחרת.
- ben-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 307
אנחנו קונים שם שנים (אני, אשתי, שתי הבנות). במקרה שלי מדובר על מולטיפוקל.
זני מומלצת מאד
זני מומלצת מאד
-
gilg7
-
- חבר מביא חבר

לקחתי מהמרשם SPH ו PD ורשמתי ב Zenni. משקפיים רגילות לחלוטין.Nemesis כתב:למשקפיים רגילות מצויין.
כנראה משקפיים כאלה צריך להגדיר בצורה אחרת....