מישהו מכיר את הדגם Sony XD8099? אוכל לקבל קצת מידע?
שלום לכולם,
בחיפושיי אחר טלוויזיה 49' נתקלתי בדגם הבא של סוני: XD8099,
לפי זאפ הוא די חדש, נכנס חודש שעבר.
לא מצאתי פה בפורום מידע עליו, גם לא כל כך בחול, אני גם לא סגור האם זה הדגם המדויק שנמכר בחול,
או שיש הבדלים כמו בסדרות של סמסונג?
אז מישהו יודע כמה פרטים על הטלוויזיה? איזה פאנל? איכות תמונה? דגם מקביל שאוכל לחפש ביקורות?
אני מתלבט בינו לבין KU7000 של סמסונג, ההתלבטות בעיקר בגלל הפאנל כי אני חושש שהוא IPS, ואני קונה את הטלוויזיה לחדר שינה ורוב הזמן צופה בסרטים בחושך. מצד שני מעולם לא בדקתי את שניהם ואולי זה בכלל לא משהו שיפריע לי.
מה אומרים? תודה ענקית.
בחיפושיי אחר טלוויזיה 49' נתקלתי בדגם הבא של סוני: XD8099,
לפי זאפ הוא די חדש, נכנס חודש שעבר.
לא מצאתי פה בפורום מידע עליו, גם לא כל כך בחול, אני גם לא סגור האם זה הדגם המדויק שנמכר בחול,
או שיש הבדלים כמו בסדרות של סמסונג?
אז מישהו יודע כמה פרטים על הטלוויזיה? איזה פאנל? איכות תמונה? דגם מקביל שאוכל לחפש ביקורות?
אני מתלבט בינו לבין KU7000 של סמסונג, ההתלבטות בעיקר בגלל הפאנל כי אני חושש שהוא IPS, ואני קונה את הטלוויזיה לחדר שינה ורוב הזמן צופה בסרטים בחושך. מצד שני מעולם לא בדקתי את שניהם ואולי זה בכלל לא משהו שיפריע לי.
מה אומרים? תודה ענקית.
לפי rting הפאנל של 8099 הוא VA.
למעט לצערי בגודל ״49.
להלן המקור והטבלה שים לב בעמודה של Sony x800D
http://ca.rtings.com/tv/reviews/sony
אבל כפי שכבר כתבתי כמה פעמים
רוב המסכים כיום הם IPS ורוב האנשים לא מבחינים בהבדל בין ״השחורים״.
אלא אם מסיבים את תשומת ליבם
יבואנים ובעלי חנויות לא יתנו לך תשובה לגבי סוג הפאנל במסך אלא מה שנוח להם.
למעט לצערי בגודל ״49.
להלן המקור והטבלה שים לב בעמודה של Sony x800D
http://ca.rtings.com/tv/reviews/sony
אבל כפי שכבר כתבתי כמה פעמים
רוב המסכים כיום הם IPS ורוב האנשים לא מבחינים בהבדל בין ״השחורים״.
אלא אם מסיבים את תשומת ליבם
יבואנים ובעלי חנויות לא יתנו לך תשובה לגבי סוג הפאנל במסך אלא מה שנוח להם.
תודה על התשובה, אז אני מבין שהסדרה 800 שם מקבילה ל8099 פה פחות או יותר?
אני אוהב איכות טובה, אבל אני לא באמת מזהה הבדלים ברורים וספציפיים כאלה שמדובר עליהם פה בפורום.
על איזה דגם היית ממליץ לי ללכת?
samsung ku7000 הצלחתי להשיג ב3100
Sony XD8099 הצלחתי להשיג ב4900, יש מצב אפילו פחות.
אם מסתכלים על התמונה הכוללת, שימוש עיקרי בסרטים באיכות גבוהה וערוצי SD פה ושם. מה עדיף?
אני אוהב איכות טובה, אבל אני לא באמת מזהה הבדלים ברורים וספציפיים כאלה שמדובר עליהם פה בפורום.
על איזה דגם היית ממליץ לי ללכת?
samsung ku7000 הצלחתי להשיג ב3100
Sony XD8099 הצלחתי להשיג ב4900, יש מצב אפילו פחות.
אם מסתכלים על התמונה הכוללת, שימוש עיקרי בסרטים באיכות גבוהה וערוצי SD פה ושם. מה עדיף?
תשובה לשאלה הראשונה-כן.
הפער במחיר די גדול ואני מניח שהסמסונג היא ״50.
בין השתיים, אני יודע מה העדפה שלי - סוני.
יחסוך לך גם לקנות סטרימר כדי להריץ קודי.
אם המחיר הוא הקריטריון העיקרי ולא התרשמת מהבדל בתמונה אז לך על הזול מביניהם.
הפער במחיר די גדול ואני מניח שהסמסונג היא ״50.
בין השתיים, אני יודע מה העדפה שלי - סוני.
יחסוך לך גם לקנות סטרימר כדי להריץ קודי.
אם המחיר הוא הקריטריון העיקרי ולא התרשמת מהבדל בתמונה אז לך על הזול מביניהם.
LG גם בעלת IPS, אֿז מה אני אקבל יותר אצל LG?
ולגבי ה60 הרץ אני חושב שכל הטלוויזיות בטווח הזה עם אותו קצב רענון לא? חוץ מזה שsamsung סובלת מjudder ולפי הביקורות התנועה בסוני מעולה.
אז היתרון של samsung הוא רק בפאנל?
תודה!
ולגבי ה60 הרץ אני חושב שכל הטלוויזיות בטווח הזה עם אותו קצב רענון לא? חוץ מזה שsamsung סובלת מjudder ולפי הביקורות התנועה בסוני מעולה.
אז היתרון של samsung הוא רק בפאנל?
תודה!
sivan120
בסמארט האנדרואידי של מסכי סוני, שלא כמו באחרים
אתה מוריד בחינם מגוגל סטור את האפליקציה של קודי (ועוד רבות אחרות)
מתקין אותה ישירות למסך ויכול להריץ אלפי סרטים, סדרות ותחנות TV
בלי צורך בסטרימר או במחשב שיתחבר למסך כדי להריץ אותם.
בלי צורך בסטרימר או במחשב שיתחבר למסך כדי להריץ אותם.
·se1 כתב:sivan120
בלי צורך בסטרימר או במחשב שיתחבר למסך כדי להריץ אותם....
יש לי סוני עם אנדרויד. לא ההיתי בונה על תכונות הסמארט של סוני. האנדרויד מאד מוגבל ולא מתאים עבור קודי. לא ניתן לקבל PASSTHROUGH ואיכות התמונה דרך אפלקציות הרשת לא זהה לתמונה משידור או כניסות HDMI כי סוני לא מאפשרים שום סוג של עיבוד תמונה כאשר צופים בתכונות הסמארט. לא ממש ברור למה. אם תנסה להפעיל החלקת תמונה מקודי שמותקן בטלביזיה אתה מקבל הודעה שהפונרקציה אינה זמינה.
החלקת תמונה בסוני מעולה אבל רק בדגמי ה 120 הרץ (Motionflow גדול מ 800 לפי ההגדרות שלהם). לסוני בדגמים הזולים יש בעיה של jaggies ו motion blur. עבור תקציב מוגבל עדיך סמסונג או LG. כמובן זו המלצה כללית. חוב לבדוק ביקורות של דגמים מקבילים מחול לפני הרכישה...
תודה רבה על המידע, אתה אומר בעצם שאם אחבר את המחשב אקבל תמונה טובה יותר מאשר להפעיל סרט בקודי? ממה זה נובע?
האם זה רק מנגנון ההחלקה או ממש יכולת העיבוד ואיכות התמונה?
לגבי הביקורות, בrtings רשמו על הסוני שהאיכות צפייה טובה אך לא טובה מדי בעיקר בגלל הIPS, אך החלקת התמונה והupscaling טובים.
לעומת זאת בסמסונג איכות התמונה כנראה תהיה קצת טובה יותר, אבל החלקת התמונה גרועה וסובלים מjudder.
איזו סוני יש לך אם אפשר לשאול? כי באנדרואיד של חבר שיש לו פיליפס, הוא לא נתקל בבעיות שציינת, אם כי יכול להיות שהוא פשוט לא התעמק.
האם זה רק מנגנון ההחלקה או ממש יכולת העיבוד ואיכות התמונה?
לגבי הביקורות, בrtings רשמו על הסוני שהאיכות צפייה טובה אך לא טובה מדי בעיקר בגלל הIPS, אך החלקת התמונה והupscaling טובים.
לעומת זאת בסמסונג איכות התמונה כנראה תהיה קצת טובה יותר, אבל החלקת התמונה גרועה וסובלים מjudder.
איזו סוני יש לך אם אפשר לשאול? כי באנדרואיד של חבר שיש לו פיליפס, הוא לא נתקל בבעיות שציינת, אם כי יכול להיות שהוא פשוט לא התעמק.
בגדול סוני הם עם הטלווזיות הטובות כיום
אני באופן אישי לא סובל את ישפאר ולא ממליץ על השירות שלהם אבל עדיין סוני וסדרת XD8000 שלהם היא משהו ששובר שיאים בעולם מבחינת איכות ביחס למחיר. מדובר בסדרה עם מסכים דקים, איכות מצויינת, שלט עם זיהוי קולי, יכולת גלישה מהטלווזיה בעזרת שלט ps ועוד דברים שאין כיום בשום טלוויזיה אחרת.
קבלו תיקון חשוב !!!
לא כתבתם מהו גודל המסך שאתם מחפשים ואני הטעתי אותכם כנראה.
בדגם 8099 יש לישפאר (לפי האתר שלהם) רק "43
ולפי הטבלה שנתתי למעלה של rting אזי מדובר בפאנל VA ולא IPS כפי שכתבתי למעלה (רק על "49).
ואילו ב 8005 כתוב באתר של ישפאר שיש להם מסך "55 בלבד שגם הוא VA (לפי הטבלה).
כל זה בתנאי שמה שכתוב באתר של ישפאר זה גם מה שקורה במציאות
לא כתבתם מהו גודל המסך שאתם מחפשים ואני הטעתי אותכם כנראה.
בדגם 8099 יש לישפאר (לפי האתר שלהם) רק "43
ולפי הטבלה שנתתי למעלה של rting אזי מדובר בפאנל VA ולא IPS כפי שכתבתי למעלה (רק על "49).
ואילו ב 8005 כתוב באתר של ישפאר שיש להם מסך "55 בלבד שגם הוא VA (לפי הטבלה).
כל זה בתנאי שמה שכתוב באתר של ישפאר זה גם מה שקורה במציאות
liorpog8
שוחחתי לפני זמן עם מישהו בכיר בישפאר כשליויתי חבר שרצה לקנות מסך ושאלתי על נושא הפאנלים
והטבלה הזו של rting. הוא טען שהנתונים שלהם אינם מדויקים.
אם זה קריטי עבורך אתה יכול לשאול בישפאר ולהתעקש לקבל הוכחה.
תראה להם את הטבלה (תבקש את האחראי ולא המוכרן שיגיד לך כל מה שאתה רוצה לשמוע)
או לפנות ל rting בשאלה ספציפית.
אישית הייתי בוחר על פי מראה העיניים שלי ומתבונן במסך באולם התצוגה ממספר זויות.
אם אתה יושב ממש מול המסך ותנאי הצפיה אופטימליים אזי VA יתן תמונה יותר עשירה בגווני ״שחור״.
אני קניתי מסך עם פאנל VA לסלון שלי, שהוא גדול ורחב, אחרי שקראתי על יתרונות ה״שחורים״ אותם מרבים להלל.
היום הייתי בשמחה מחליף אותו לפאנל IPS (כמו של החבר) בגלל העיוותים בתמונה ובעיקר ב״שחורים״
אם צופים במסך מהצד, ולא ממש ממולו.
תוכל להתרשם מזה גם באתר של rting בווידאו הקצר שמופיע בכל ביקורת.
בנושא הסמארט והסטרימר תמיד יופיע כאן מישהו שיהיו לו הערות, לא רוצה להכנס לזה, השאלות שלך היו לעניין.
יש לי שלושה סטרימרים בבית והסמארט האנדרואידי החדש של הסוני ״אוכל״ אותם כשהוא מריץ סרטים בקודי (טפו טפו טפו).
שוחחתי לפני זמן עם מישהו בכיר בישפאר כשליויתי חבר שרצה לקנות מסך ושאלתי על נושא הפאנלים
והטבלה הזו של rting. הוא טען שהנתונים שלהם אינם מדויקים.
אם זה קריטי עבורך אתה יכול לשאול בישפאר ולהתעקש לקבל הוכחה.
תראה להם את הטבלה (תבקש את האחראי ולא המוכרן שיגיד לך כל מה שאתה רוצה לשמוע)
או לפנות ל rting בשאלה ספציפית.
אישית הייתי בוחר על פי מראה העיניים שלי ומתבונן במסך באולם התצוגה ממספר זויות.
אם אתה יושב ממש מול המסך ותנאי הצפיה אופטימליים אזי VA יתן תמונה יותר עשירה בגווני ״שחור״.
אני קניתי מסך עם פאנל VA לסלון שלי, שהוא גדול ורחב, אחרי שקראתי על יתרונות ה״שחורים״ אותם מרבים להלל.
היום הייתי בשמחה מחליף אותו לפאנל IPS (כמו של החבר) בגלל העיוותים בתמונה ובעיקר ב״שחורים״
אם צופים במסך מהצד, ולא ממש ממולו.
תוכל להתרשם מזה גם באתר של rting בווידאו הקצר שמופיע בכל ביקורת.
בנושא הסמארט והסטרימר תמיד יופיע כאן מישהו שיהיו לו הערות, לא רוצה להכנס לזה, השאלות שלך היו לעניין.
יש לי שלושה סטרימרים בבית והסמארט האנדרואידי החדש של הסוני ״אוכל״ אותם כשהוא מריץ סרטים בקודי (טפו טפו טפו).
מודה לך על המידע ועל העזרה!
לצערי הדגם הזה של סוני לא תלוי פיזית עדיין באף תצוגה, ולכן לא יכול לראות אותו בעיניים.
והטלוויזיה מיועדת לחדר שינה וזווית הצפייה היא כמעט תמיד מול הטלוויזיה, ולכן בשל הביקורות פה בעיקר בפורום אני קצת מתבאס לקנות IPS.
אבל אם אני מסתכל על החבילה הכוללת, אני מרגיש שסוני תתן לי יותר מהסמסונג, ולכן כרגע אני בכיוון הזה.
לצערי הדגם הזה של סוני לא תלוי פיזית עדיין באף תצוגה, ולכן לא יכול לראות אותו בעיניים.
והטלוויזיה מיועדת לחדר שינה וזווית הצפייה היא כמעט תמיד מול הטלוויזיה, ולכן בשל הביקורות פה בעיקר בפורום אני קצת מתבאס לקנות IPS.
אבל אם אני מסתכל על החבילה הכוללת, אני מרגיש שסוני תתן לי יותר מהסמסונג, ולכן כרגע אני בכיוון הזה.