ffdshow בויסטה....
התקנתי את הFDDSHOW וה MEDIA CONTROL כפי שמוסבר באתר http://damienbt.free.fr/ אך כשאני מנסה להריץ קדימה קבצים מסוג AVI הוא לא מריץ לי אותם, וכשאני בודק את הPLUGIN הוא אומר לי שהFDDSHOW מכובה (תוך כדי הרצת הוידאו)... אני גם לא מצליח להעביר כתוביות בדי וי די. בקיצור אני מצליח להשתמש בו רק בקבצי DIVX.
מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? (ממש חשוב לי להריץ קדימה סרטים בפורמט AVI ושאני אוכל להעביר כתוביות בDVD דרך השלט ולא דרך הMENU של הדי וי די)
תודה רבה
רן
מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? (ממש חשוב לי להריץ קדימה סרטים בפורמט AVI ושאני אוכל להעביר כתוביות בDVD דרך השלט ולא דרך הMENU של הדי וי די)
תודה רבה
רן
לדעתי אין כל פתרון בלהדליק את התצוגה,
א. יש לך את המדריך הזה מתורגם פה בפורום שהבאתי.
ב. שים לב לנקודה הכי חשובה - על שני המפענחים לעבוד על מנת שהפונקציה תעבוד, את זה תוכל לדעת כאשר תנגן סרט (במדיה פלייר לא במדיה סנטר) ובשורת המשימות אמורים להיות שני אייקונים, במידה ויש לך רק אחד זו אינדיקציה שאתה לא משתמש במפענח האודיו או הוידאו בהתאמה.
ג. המלצה שלי - נקה את כל המקודדים שמותקנים לך, שים לב שאם יש לך איזו שהיא חבילה מותקנת סיכוי סביר שלא תצליח להגיע לפתרון.
ד. גרסת ה FFDSHOW חייבת להיות תומכת וזה קורה רק מ גרסה 993 ומעלה, נכון לעכשיו יש כבר גרסה 1019 והוא עובד לי מעולה.
ה. אחרי הנ"ל חובה לקנפג נכון את ההגדרות לפי המדריך, כל פיספוס ימנע את ההרצה.
מקווה שזה יעזור לך כי זה עובד נפלא ומשפר את ההנאה ממדיה פלייר\סנטר.
א. יש לך את המדריך הזה מתורגם פה בפורום שהבאתי.
ב. שים לב לנקודה הכי חשובה - על שני המפענחים לעבוד על מנת שהפונקציה תעבוד, את זה תוכל לדעת כאשר תנגן סרט (במדיה פלייר לא במדיה סנטר) ובשורת המשימות אמורים להיות שני אייקונים, במידה ויש לך רק אחד זו אינדיקציה שאתה לא משתמש במפענח האודיו או הוידאו בהתאמה.
ג. המלצה שלי - נקה את כל המקודדים שמותקנים לך, שים לב שאם יש לך איזו שהיא חבילה מותקנת סיכוי סביר שלא תצליח להגיע לפתרון.
ד. גרסת ה FFDSHOW חייבת להיות תומכת וזה קורה רק מ גרסה 993 ומעלה, נכון לעכשיו יש כבר גרסה 1019 והוא עובד לי מעולה.
ה. אחרי הנ"ל חובה לקנפג נכון את ההגדרות לפי המדריך, כל פיספוס ימנע את ההרצה.
מקווה שזה יעזור לך כי זה עובד נפלא ומשפר את ההנאה ממדיה פלייר\סנטר.
תודה, אני ינקה את כל המקודדים.......
אתה יכול בבקשה לתת לי את הלינק שממנו הורדת את הFFDSHOW כי באתר הראשי שלהם יש מלא גרסאות... והאחרונה בכלל מ2002.... או שאני במקום הלא נכון...
דרך אגב, אתה מצליח להחליך כתוביות וערוצי שמע כשאתה רואה DVD דרך הכפתורים בשלט?
תודה
רן
אתה יכול בבקשה לתת לי את הלינק שממנו הורדת את הFFDSHOW כי באתר הראשי שלהם יש מלא גרסאות... והאחרונה בכלל מ2002.... או שאני במקום הלא נכון...
דרך אגב, אתה מצליח להחליך כתוביות וערוצי שמע כשאתה רואה DVD דרך הכפתורים בשלט?
תודה
רן
פרוייקט FFDSHOW ממשיך תחת השם FFDSHOW TRYOUTS על פי הבנתי בגלל שלמפתח המקורי לא היה זמן זה וכל תורמי הקוד למיניהם רצו שתהיה להם אפשרות לנהל בעצמם את הפרוייקט.
להורדת הגרסה האחרונה לחץ כאן
אתר הבית: http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/
להורדת הגרסה האחרונה לחץ כאן
אתר הבית: http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/
תודה על הלינק.... הצלחתי לסדר כמעט את כל העניין..
יש לי רק שאלה אחת: האם אפשר להחליף כתוביות וערוצי שמע במדיה סנטר בעזרת ה-FFDSHOW והMEDIA CONTROL? כי כרגע אני לא מצליח. המדיה סנטר לא מנגן את הדי וי די עם הFFDSHOW VIDEO אלא רק עם הAUDIO. וזה מאוד חשוב לי כי יש לי די וי די ללא MENU ואם אני לא יכול להחליף כתוביות עם השלט אז אין לי דרך לעשות את זה בכלל (או שמישהו מכיר דרך להחליף כתוביות במדיה סנטר ללא השלט...)
אשמח לתשובה...
תודה
רן
יש לי רק שאלה אחת: האם אפשר להחליף כתוביות וערוצי שמע במדיה סנטר בעזרת ה-FFDSHOW והMEDIA CONTROL? כי כרגע אני לא מצליח. המדיה סנטר לא מנגן את הדי וי די עם הFFDSHOW VIDEO אלא רק עם הAUDIO. וזה מאוד חשוב לי כי יש לי די וי די ללא MENU ואם אני לא יכול להחליף כתוביות עם השלט אז אין לי דרך לעשות את זה בכלל (או שמישהו מכיר דרך להחליף כתוביות במדיה סנטר ללא השלט...)
אשמח לתשובה...
תודה
רן
לא ממש הבנתי, האם אתה מדבר ניגון של DVD מקורי (נגיד לשם הדוגמא מספריה)?
אם זו הכוונה לי אין בעיה לשלוט בתפריט וכו'
נסה להתקין את: NVIDIA PureVideo Decoder
אם אתה לא יודע אתה חייב מפענח מיוחד ל DVD "מקורי" על מנת לנגן אותו (למיטב ידעתי).
מקווה שזה יעזור.
אם זו הכוונה לי אין בעיה לשלוט בתפריט וכו'
נסה להתקין את: NVIDIA PureVideo Decoder
אם אתה לא יודע אתה חייב מפענח מיוחד ל DVD "מקורי" על מנת לנגן אותו (למיטב ידעתי).
מקווה שזה יעזור.
כוונתי הייתה שאני צורב סרטים מהבלוקבאסטר אך אני מוריד להם את הMENU ומשאיר רק את הסרט (עם כמה אפשרויות לכתוביות וערוצי שמע). כשאני רוצה לנגן את הסרט במדיה סנטר אין לי אפשרות לבחור כתוביות בעברית או להחליף ל5.1 ערוצים כי אין לדי וי די MENU . רציתי לדעת אם אפשר בעזרת הFFDSHOW וה-MEDIA CONTROL או בעזרת תוכנה אחרת להחליף כתוביות וערוצי שמע דרך השלט של המדיה סנטר.... כי כרגע אני חייב לנגן את הסרט במדיה פלייר שם אפשר לעשות זאת....
תודה
רן
תודה
רן
סתתתםםםםםםםם
אני לא יודע איך אתה עושה את הריפ עצמו אבל אם אתה עושה אותו עם AutoGK ומקנפג נכון את האפשרויות, לא תהיה לך בעיה לבחור דרך ה MEDIA CONTROL מה שתרצה.
שים דגש על נקודה אחת, על שני המפענחים של ה ffdshow לפעול (וידאו + סאונד) על מנת שכל אופציות ה MEDIA CONTROL יעבדו לך.
הדרך לוודא את הנ"ל היא לנגן במדיה פלייר עצמו (לא סנטר) את אותו סרט ולראות שיש לך בשורת המשימות שני אייקונים של ה FF, במידה ויש לך רק אחד, אתה חייב לתקן את ההגדרות שלך לגבי ייחוס הפורמט לפיענוח דרך ה ffdshow.
אם זו הבעיה, המצלתי שתסיר כל מקודד שמותקן לך, תתקין מחדש את ה ffdshow כאשר אתה בוחר את כל האופציות הרלוונטיות על מנת לקשר את כל הפורמטים אליו.
מה שאני הבנתי לגבי ויסטה מדיה סנטר זה שהוא תמיד ישתמש ב DECODER של MICROSOFT שמגיע עם ויסטה, לא משנה איזה קודקים אחרים יש לך במחשב. יש UTILITY שפורסם שמאפשר לך לבחור DECODER אחר, אבל ה DECODER של FFDSHOW לא נכלל באופציות, גם אם הגדרת אותו LIBMPEG2. כלומר אפשר אם רוצים לבחור POWERDVD או NVIDIA DECODER במקום זה של MS, אבל לא FFDSHOW.