שלום לכולם!
היום התחדשתי בLCD טושיבה WL55,
27 אינצ'. שתשמש אותי בעיקר כמסך למחשב (בגלל זה לא בחרתי ב32", אני יושב די קרוב למסך) ולצפייה בטלוויזיה (הוט) בינתיים (בהמשך יבוא גם DVD, בינתיים אני משתמש בכונן במחשב).
עכשיו שאלה- אני רוצה לחבר את אות הוידאו של הכבלים דרך הרסיבר, ואת המחשב ישירות בRGB. הרסיבר שלי (ימהה RX-V457) מסוגל לקבל אותו מקומפוזיט\קומפננט\S-VIDEO ולהוציא קומפוזיט וSVIDEO. הבעיה היא שבטלוויזיה אין כניסת SVIDEO אלא רק קומפוזיט וקומפננט, שזה מוזר לכשעצמו...
אז אני חייב לשלוח למגבר קומפוזיט, עכשיו, האם כדאי לי להכניס למגבר קומפננט ולהוציא קומפזיט, או לחבר את כולם בקומפוזיט ולסגור עניין?
התחדשתי בLCD- עכשיו שאלה
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לא ברור לי למה אתה אומר שאין יציאת קומפוננט ב-RX-V457.
בתמונה הזו נראה כאילו יש לו אחלה יציאת קומפוננט (בריבוע של Component Video תחת Monitor Out) אלא אם כן לך יש מכשיר שונה.....
בתמונה הזו נראה כאילו יש לו אחלה יציאת קומפוננט (בריבוע של Component Video תחת Monitor Out) אלא אם כן לך יש מכשיר שונה.....
-
kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
הקדמת אותי בעריכה...... צודק, לא שמתי לב 
אז אני משנה את השאלה:
האם כדאי לחבר את הממיר בקומפוזיט ולהוציא קומפננט לטלוויזיה? זה ייתן לי משהו? על כמה שאני יודע הרסיבר הזה לא עושה UPSCALING (אבל כבר פישלתי פעם אחת....)
הציוד פשוט מאופסן לרגל שיפוצים
אז אני משנה את השאלה:
האם כדאי לחבר את הממיר בקומפוזיט ולהוציא קומפננט לטלוויזיה? זה ייתן לי משהו? על כמה שאני יודע הרסיבר הזה לא עושה UPSCALING (אבל כבר פישלתי פעם אחת....)
הציוד פשוט מאופסן לרגל שיפוצים