LCD VS Plasma- מבולבל
שלום פורום יקר!
אני רק רוצה לאמר שקראתי את המאמרים, אך לא הגעתי לתשובה חד משמעית.
אני מעוניין לקנות טלויזיה דקה, כאשר המצב בביתי הוא כזה:
המרחק מהקיר לספה הוא כ 3 מ'.
אנחנו רואים: 70% מהזמן HOT- כרגע ממיר רגיל, אולי מג'יק בעתיד.
30% מהזמן DVD- אני משתמש בנגן DVD DIVX, כאשר אני רואה בו סרטים
באיכות DVDRIP ו סדרות שממורות מ HDTV.
מה כדאי לנו? LCD? פלזמה?
לצערי יש גם מגבלת מחיר, בסביות ה8000 שקל.
תודה
שאלה אחרונה, איך החברה FUJICOM?
אני רק רוצה לאמר שקראתי את המאמרים, אך לא הגעתי לתשובה חד משמעית.
אני מעוניין לקנות טלויזיה דקה, כאשר המצב בביתי הוא כזה:
המרחק מהקיר לספה הוא כ 3 מ'.
אנחנו רואים: 70% מהזמן HOT- כרגע ממיר רגיל, אולי מג'יק בעתיד.
30% מהזמן DVD- אני משתמש בנגן DVD DIVX, כאשר אני רואה בו סרטים
באיכות DVDRIP ו סדרות שממורות מ HDTV.
מה כדאי לנו? LCD? פלזמה?
לצערי יש גם מגבלת מחיר, בסביות ה8000 שקל.
תודה
שאלה אחרונה, איך החברה FUJICOM?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום yuval15 יקר!
תלוי את מי תשאל. הרוב פה יגידו לך שלטלויזיה רגילה, עדיף פלאזמה. מעטים (כולל אותי) יגידו ש-LCD נראה הרבה יותר טוב.
למה שלא תלך לחנות שמתמחה בזה, תבקש לראות כמה מסכים בעלות דומה, ותשווה?
תלוי את מי תשאל. הרוב פה יגידו לך שלטלויזיה רגילה, עדיף פלאזמה. מעטים (כולל אותי) יגידו ש-LCD נראה הרבה יותר טוב.
למה שלא תלך לחנות שמתמחה בזה, תבקש לראות כמה מסכים בעלות דומה, ותשווה?
Silence speaks louder than words
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לא הגעת לתשובה חד משמעית כי אין אחת כזו.
אם רוב מה שאתה רואה זה SDTV, הסיבה העיקרית שלך ללכת על LCD זה רק התקציב (שהוא נמוך מדי בשביל פלאזמה סבירה).
אם רוב מה שאתה רואה זה SDTV, הסיבה העיקרית שלך ללכת על LCD זה רק התקציב (שהוא נמוך מדי בשביל פלאזמה סבירה).
תודה על התגובות
תראו, לצערי, אין התפשרות מתחת לגודל של 42 אינץ', בגלל שההורים רוצים טלויזיה גדולה.
אנחנו אומנם לא משפחה של "וידאופילים", ואני לא יודע עד כמה אני אראה הבדל בין פלזמה של 10K לבין פלזמה של 15K.
האם אין אף פלזמה סבירה במחיר של 8000 שקל? כמה תעלה לי פלזמה סבירה?
צריך לזכור שגם הרוב זה HOT, ואני אישית לא רואה את ה-HD בהוט בשנים הקרובות.
אנחנו אומנם לא משפחה של "וידאופילים", ואני לא יודע עד כמה אני אראה הבדל בין פלזמה של 10K לבין פלזמה של 15K.
האם אין אף פלזמה סבירה במחיר של 8000 שקל? כמה תעלה לי פלזמה סבירה?
צריך לזכור שגם הרוב זה HOT, ואני אישית לא רואה את ה-HD בהוט בשנים הקרובות.
מותר לשאול למה LCD נראה טוב יותר?MetalliJoe כתב:שלום yuval15 יקר!
תלוי את מי תשאל. הרוב פה יגידו לך שלטלויזיה רגילה, עדיף פלזמה מעטים (כולל אותי) יגידו ש-LCD נראה הרבה יותר טוב.
למה שלא תלך לחנות שמתמחה בזה, תבקש לראות כמה מסכים בעלות דומה, ותשווה?...
ברור שאני ייעשה סיבוב בחנויות, אבל עדיין, האם יש סיבה חוץ מהעובדה שראית LCD ופלזמה ולדעתך הLCD נראתה טוב יותר?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

לא, אין סיבה אחרת. רק שבעיני LCD נראית הרבה יותר טוב. ענין שם טעם אישי.yuval15 כתב:מותר לשאול למה LCD נראה טוב יותר?MetalliJoe כתב:שלום yuval15 יקר!
תלוי את מי תשאל. הרוב פה יגידו לך שלטלויזיה רגילה, עדיף פלזמה מעטים (כולל אותי) יגידו ש-LCD נראה הרבה יותר טוב.
למה שלא תלך לחנות שמתמחה בזה, תבקש לראות כמה מסכים בעלות דומה, ותשווה?...
ברור שאני ייעשה סיבוב בחנויות, אבל עדיין, האם יש סיבה חוץ מהעובדה שראית LCD ופלזמה ולדעתך הLCD נראתה טוב יותר?...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

תגיד לי, אם אני מחזיק LCD אז אני מזוכיסט?!?
אם אני מבסוט ממנה עד הגג, וחושב שהיא הרבה יותר טובה מפלאזמה (שלא לדבר על CRT), אז משהו לא בסדר עם העיניים שלי?!?
אם אני מסתכל בפלאזמה ולא קולט איך אתה צופה בטלויזיה שהמסך שלה משקף את כל הסלון שלך כמו מראה, אז אני משלה את עצמי?!?

אם אני מבסוט ממנה עד הגג, וחושב שהיא הרבה יותר טובה מפלאזמה (שלא לדבר על CRT), אז משהו לא בסדר עם העיניים שלי?!?
אם אני מסתכל בפלאזמה ולא קולט איך אתה צופה בטלויזיה שהמסך שלה משקף את כל הסלון שלך כמו מראה, אז אני משלה את עצמי?!?
גם אני חשבתי שרואים יותר טוב בפלזמה מאשר ב lcd אבל אז באה הפיליפס אמבילייט ושינתה את דעתי
חוץ מהמחיר הכואב היא ניראתה מעולה תמונה חלקה ולא גרעינית כמו רוב ה lcd אבל כמו שכתבתי המחיר מאוד כואב למי שמוכן להשקיע 17000 ש"ח עבור מסך 37" .
בינתיים אני נישאר עם הפלזמה שלי ומבסוט nec xr3 .
חוץ מהמחיר הכואב היא ניראתה מעולה תמונה חלקה ולא גרעינית כמו רוב ה lcd אבל כמו שכתבתי המחיר מאוד כואב למי שמוכן להשקיע 17000 ש"ח עבור מסך 37" .
בינתיים אני נישאר עם הפלזמה שלי ומבסוט nec xr3 .
בקשר לשאלתך על FUJICOM
ממליץ ביותר על FUJICOM 3710 "37 MAYBACH אתה יכול לקרוא ביקורת
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... com#269180
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... com#269180
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני הייתי נזהר מ FUJICOM
מוצר מדבקה שנמכר במבצע בסופרים בסגנון
קנה שקדי מרק של אוסם וקבל פלאזמה במבצע.
מה עוד שבתקציב של עד 8k אתה כבר יכול לרכוש את הפנאסוניק pwd8 רבים כאן ממליצים עליה.
נקודת יתרון שיש לפנאסוניק על פני אחרות שלא כל כך מודגשת הנו נושא עיבוד התמונה (מעבר לשאר הפרמטרים).
למרות הצפיה בפורמט 16:9 עבוד התמונה מצליח לצור תחושה שזהו הפורמט המצולם (כמובן שהתשלום הוא בהרחבה בצדי המסך), זאת לעומת דגמים רבים שהמתיחה גסה ומרחיבה גם את מרכז התמונה.
בכל מקרה כנס לאחת החנויות המומלצות ותקבל הסבר מקצועי שיוביל אותך לבחירה הנכונה מבחינתך.
מוצר מדבקה שנמכר במבצע בסופרים בסגנון
קנה שקדי מרק של אוסם וקבל פלאזמה במבצע.
מה עוד שבתקציב של עד 8k אתה כבר יכול לרכוש את הפנאסוניק pwd8 רבים כאן ממליצים עליה.
נקודת יתרון שיש לפנאסוניק על פני אחרות שלא כל כך מודגשת הנו נושא עיבוד התמונה (מעבר לשאר הפרמטרים).
למרות הצפיה בפורמט 16:9 עבוד התמונה מצליח לצור תחושה שזהו הפורמט המצולם (כמובן שהתשלום הוא בהרחבה בצדי המסך), זאת לעומת דגמים רבים שהמתיחה גסה ומרחיבה גם את מרכז התמונה.
בכל מקרה כנס לאחת החנויות המומלצות ותקבל הסבר מקצועי שיוביל אותך לבחירה הנכונה מבחינתך.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.