המלצה לחברה לתכנון בית חכם
-
Yarac
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
שלום,אני נמצא בתהליך תכנון של בית פרטי בן 3 קומות.מחפש המלצות לחברה אמינה,מקצועית והוגנת לצורך התכנון וההתקנה של בית חכם,אם אפשר גם תכנון שך כל תחום התקשורת,מצלמות וכו.
אשמח לקבל המלצות
אשמח לקבל המלצות
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
תנסה את הד סינמה.
Vocare Ad Regnum
-
Yarac
-
- חבר שרק התחיל

- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
@Yarac
·אני גם נמצא באותו שלב, גם מחפש עוד חברות ובעיקר אנשים אמינים ומחירים הוגנים.
אפשר אולי לאחד כוחות ולקבל הנחה משמעותית יותר, באיזה שלב אתה ?
אני התרשמתי מבחור בשם גיא קרישנר 050-3363942 מחברת http://sdcam.co.il/
עושה רושם טוב, מחפש עוד בשביל להשוות.
·אני גם נמצא באותו שלב, גם מחפש עוד חברות ובעיקר אנשים אמינים ומחירים הוגנים.
אפשר אולי לאחד כוחות ולקבל הנחה משמעותית יותר, באיזה שלב אתה ?
אני התרשמתי מבחור בשם גיא קרישנר 050-3363942 מחברת http://sdcam.co.il/
עושה רושם טוב, מחפש עוד בשביל להשוות.
- RobotCop
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
לא יודע במי תבחרו אבל ממליץ בחום שזה יהיה או חברה גדולה עם ותק, או מערכת מסוג שאפשר לעוד חברות לתכנת אותה במקרה הצורך.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- miko79
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
-
Yarac
-
- חבר שרק התחיל

@RobotCop
·
·
- RobotCop
-
- חבר ותיק

לKNX יש יתרונות וחסרונות כמו לכל שיטה.
להבנתי היתרונות העיקריים הם הקוד הפתוח שמאפשר לחברה אחרת לבוא ולשנות תכנות אם רוצים וכמות המוצרים שתומכים בKNX ואפשר לממשק אל תוך המערכת. החסרונות הם תקשורת בלתי פוסקת בין כל הבקרים בבית ולייטנסי גבוה כשרוצים תקשורת דו-כיוונית עם מספר תחנות או כששולחים פקודות לכמות רבה של תחנות / בקרים.
מהיכרותי עם התחום, לא כל כך משנה באיזה פורמט הבית שלך יעבוד כל זמן שתכננו אותו כמו שצריך ושיש תמיכה טובה אחרי שנכנסת לבית. בסופו של דבר אתה רוצה להתיישב ולהתקבע עם המערכות ולא לשנות תרחישים כל שבועיים.
להבנתי היתרונות העיקריים הם הקוד הפתוח שמאפשר לחברה אחרת לבוא ולשנות תכנות אם רוצים וכמות המוצרים שתומכים בKNX ואפשר לממשק אל תוך המערכת. החסרונות הם תקשורת בלתי פוסקת בין כל הבקרים בבית ולייטנסי גבוה כשרוצים תקשורת דו-כיוונית עם מספר תחנות או כששולחים פקודות לכמות רבה של תחנות / בקרים.
מהיכרותי עם התחום, לא כל כך משנה באיזה פורמט הבית שלך יעבוד כל זמן שתכננו אותו כמו שצריך ושיש תמיכה טובה אחרי שנכנסת לבית. בסופו של דבר אתה רוצה להתיישב ולהתקבע עם המערכות ולא לשנות תרחישים כל שבועיים.
- דומיקון
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
אם יש לך כ 100,000 ש"ח להשקיע בנושא, לך על KNX .
אם תרצה להשקיע עשירית מזה או פחות, תתחיל ללמוד על Z-WAVE...
אם תרצה להשקיע עשירית מזה או פחות, תתחיל ללמוד על Z-WAVE...
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
לא מכיר דבר כזה "תקשורת בלתי פוסקת" (ונניח שיש, זה הרי יושב על תשתית ייעודית. למי זה מפריע בדיוק? הרי העסק עובד תקין) ובחיים שלי לא שמעתי על טענה של latency גבוה.RobotCop כתב:החסרונות הם תקשורת בלתי פוסקת בין כל הבקרים בבית ולייטנסי גבוה כשרוצים תקשורת דו-כיוונית עם מספר תחנות או כששולחים פקודות לכמות רבה של תחנות / בקרים....
צריך לזכור ש-KNX זה תקן ושיש מעל ל-500 יצרנים שמיצרים בתקן הזה ולכן, לצד מוצרים מוצלחים למדי בהחלט יתכנו מוצרים מחורבנים ברמה כזו שתהפוך את השימוש בבית לסיוט כך שכמו בכל דבר, יש לבדוק מה קונים.
ראוי לציין של"עשירית מזה או פחות" יש גם מחיר שבא לידי ביטוי בכל מני צורות.urini כתב:אם יש לך כ 100,000 ש"ח להשקיע בנושא, לך על KNX .
אם תרצה להשקיע עשירית מזה או פחות, תתחיל ללמוד על Z-WAVE......
אני אישית ממש לא חובב KNX מכל מני סיבות, אבל להציע לכל אחד שעובר בפורום הזה Z-WAVE זה לא תמיד מתאים והמקרה הזה זה בהחלט דוגמא לכך - הבחור פה מחפש חברה שתקים עבורו את הפרויקט ולא ספר לימוד.
- RobotCop
-
- חבר ותיק

@MarioMan
יכול להיות שאתה צודק, את הידע שיש לי קיבלתי מאנשי מכירות של אחת החברות הגדולות בתחום ויכול להיות שהוא לא הדבר הכי מדוייק ביקום. אנשי מכירות והכל.... בכל מקרה, שווה לעשות סיבוב אצל החברות הבולטות, להתרשם, לקבל הצעת מחיר, להיחרד קלות ואז להחליט אם להמשיך
יכול להיות שאתה צודק, את הידע שיש לי קיבלתי מאנשי מכירות של אחת החברות הגדולות בתחום ויכול להיות שהוא לא הדבר הכי מדוייק ביקום. אנשי מכירות והכל.... בכל מקרה, שווה לעשות סיבוב אצל החברות הבולטות, להתרשם, לקבל הצעת מחיר, להיחרד קלות ואז להחליט אם להמשיך
- דומיקון
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
·אני ממש בכיף מעביר לאנשים סדנאות על בית חכם "עשה זאת בעצמך" או יותר נכון - עם החשמלאי הקרוב למקום מגוריך....MarioMan כתב:ראוי לציין של"עשירית מזה או פחות" יש גם מחיר שבא לידי ביטוי בכל מני צורות.......
אני אישית ממש לא חובב KNX מכל מני סיבות, אבל להציע לכל אחד שעובר בפורום הזה Z-WAVE זה לא תמיד מתאים והמקרה הזה זה בהחלט דוגמא לכך - הבחור פה מחפש חברה שתקים עבורו את הפרויקט ולא ספר לימוד....
ניסיתי להתאפק מלפרסם את עצמי ולאור תגובתך האחרונה נכשלתי
בקיצור - יש יכולת גם ללמוד קצת את הנושא ולבצע באופן עצמאי עם חשמלאי, ובעלות - כפי שכתבתי, עשירית מ KNX .
יותר מפעם אחת עברתי על תכניות חשמל עם אנשים וביצענו תכנון של יישום מערכת ZWAVE... בקיצור - גם לאיש הפשוט שבונה את ביתו מבצרו, אפשר כבר היום ...
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
@urini
מבחינתי תפרסם את עצמך פה מעכשיו עד מחרתיים - לא אני בעל הבית פה ואני האחרון שיתלונן על כך אם לא מדובר בפרסום "בכוח".
בכל אופן, אני לא אומר שזה לא ניתן לביצוע עם Z-WAVE וגם לא אומר שאין אפשרות לקבל הדרכה מתאימה בנושא. מה שאני אומר, שוב, זה דבר אחר לגמרי - הבחור כאן מחפש המלצה על חברה למכירה ויישום פרויקט בית חכם ולא שיפנו אותו לקורסים וחומרי למידה כדי שיקים פרויקט כזה בעצמו.
יש לכל אלו מקום אבל זה לא המקרה.
אגב, שלא תהיה פה אי הבנה - זה לא בגלל שזה "Z-WAVE" אלא בגלל שזה למידה עצמית. לראיה, יש חברות שכן מיישמות פרויקטים של בתים חכמים בטכנולוגיית Z-WAVE, כמו Contec לדוגמא.
מבחינתי תפרסם את עצמך פה מעכשיו עד מחרתיים - לא אני בעל הבית פה ואני האחרון שיתלונן על כך אם לא מדובר בפרסום "בכוח".
בכל אופן, אני לא אומר שזה לא ניתן לביצוע עם Z-WAVE וגם לא אומר שאין אפשרות לקבל הדרכה מתאימה בנושא. מה שאני אומר, שוב, זה דבר אחר לגמרי - הבחור כאן מחפש המלצה על חברה למכירה ויישום פרויקט בית חכם ולא שיפנו אותו לקורסים וחומרי למידה כדי שיקים פרויקט כזה בעצמו.
יש לכל אלו מקום אבל זה לא המקרה.
אגב, שלא תהיה פה אי הבנה - זה לא בגלל שזה "Z-WAVE" אלא בגלל שזה למידה עצמית. לראיה, יש חברות שכן מיישמות פרויקטים של בתים חכמים בטכנולוגיית Z-WAVE, כמו Contec לדוגמא.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- bamirb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
- RobotCop
-
- חבר ותיק

טעות