ספורט בסלקום tv
היי, מי יכול לספר מחוויה אישית על איכות השידורים של הספורט בסלקום tv (כל הערוצים כולל ספורט 1,2).
חשבתי לעשות סלקום tv רק בשביל הספורט, האם השידורים באיכות טובה, בלי תקיעות (הבנתי שהשידור על בסיס האינטרנט) או שכדאי כבר להשלים את ההפרש ולשלם ליס?
חשבתי לעשות סלקום tv רק בשביל הספורט, האם השידורים באיכות טובה, בלי תקיעות (הבנתי שהשידור על בסיס האינטרנט) או שכדאי כבר להשלים את ההפרש ולשלם ליס?
אני מכור לספורט, זה הדבר היחידי שאני רואה בטלוויזיה והאיכות זה הדבר הכי חשוב לי.
האיכות בשידורי הHD בסלקום טובה בפער מהוט ויס.. אבל רק שידורי הHD.
בערוצ SD נורא מעצבן לראות את משחקי ספורט, ישנם רעידות מוזרות כאילו רואים שזה משודר מהאינטרנט קשה לי להסביר.. בHD עובד חלק ואיכות מטורפת
*אם יש לך את כל החבילות אז אין משחק שמשודר בsd אבל לא בHD אז אין מה לדאוג
האיכות בשידורי הHD בסלקום טובה בפער מהוט ויס.. אבל רק שידורי הHD.
בערוצ SD נורא מעצבן לראות את משחקי ספורט, ישנם רעידות מוזרות כאילו רואים שזה משודר מהאינטרנט קשה לי להסביר.. בHD עובד חלק ואיכות מטורפת
*אם יש לך את כל החבילות אז אין משחק שמשודר בsd אבל לא בHD אז אין מה לדאוג
·ariesjer כתב:לא, אותו מחיר בדיוק. מה ששונה זה שאם אתה עוזב את סלקום לפני תום 36 חודשים אתה ממשיך לשלם על מכשיר האפל TV(שנשאר אצלך) עד תום התקופה
(23 שקלים לחודש, אני חושב)....
ואם יש לי כבר מכשיר, איך אני מתקין סלקום TV עליו?
יותר מכמה שניות בודדות.. משהו כמו 20 שניות. לגמרי מעצבן.. החיסרון הכי גדול לדעתיofers79 כתב:שאלה נוספת באותו עניין:
בגלל שהשידור של סלקום מבוסס אינטרנט, האם יש דיליי בשידור ספורט לעומת יס/הוט?
כלומר, אם יש גול במשחק בהוט, אחרי כמה זמן יראו אותו בסלקום ?
תודה....
כנ״ל זה מעצבן מאד. עד כדי כך שאם יש לך אפליקציה שמעדכנת על אירועי ספורט בזמן אמת אתה חייב לכבות אותה כי התראה על שער למשל מגיעה מספר שניות לפני השידור...Nati1 כתב:יותר מכמה שניות בודדות.. משהו כמו 20 שניות. לגמרי מעצבן.. החיסרון הכי גדול לדעתי.........
גם לא להיכנס לקבוצות וואטסאפ של החבריםa7ypical כתב:כנ״ל זה מעצבן מאד. עד כדי כך שאם יש לך אפליקציה שמעדכנת על אירועי ספורט בזמן אמת אתה חייב לכבות אותה כי התראה על שער למשל מגיעה מספר שניות לפני השידור............
תקף גם לגבי סרימר אנדרואיד?
·ariesjer כתב:פשוט מוריד את אפליקציית סלקום TV מחנות האפליקציות של אפל מהמכשיר....
יש לי סטרימר אנדרואיד, זה אותו דבר?
יש קיטועים?
·Nati1 כתב:יותר מכמה שניות בודדות.. משהו כמו 20 שניות. לגמרי מעצבן.. החיסרון הכי גדול לדעתי.........
@a7ypical
חוץ מעניין הדיליי, יש גם קיטועים?
כי עם שידור שנקטע יותר קשה להתרגל......