חיבור סטרימר למסך + פיצול חיבורים

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
Lishay פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, אין לי מושג אם זה הפורום המתאים, יש כאן יותר מדי אופציות ואני קצת מתבלגן עם האפשרויות אז נראה לי שזה המקום.

אני מעוניין לקנות סטרימר, וככל הנראה אני אקנה Xiaomi Mi Box 3.

אני רוצה לחבר אותו למסך (לא טלויזיה) שמחובר אליו כרגע רק מחשב. אין עם זה בעיה כי המחשב מחובר ב DP והשיאומי צריך HDMI, ויהיה אפשר להחליף בניהם דרך הבורר במסך.

הבעיה שלי מתחילה כשאני חושב על הצורך לחבר לסטרימר מקלדת וכנראה ארצה גם עכבר (בלי קשר לשלט שמגיע איתו) ולחבר אליו רמקולים.. העניין שכל אלו מחוברים כבר בלעדית למחשב.

מה האופציות שלי בעניין הזה? הבנתי שיש קופסאות Swiich \ מיתוג \ KVM אבל מעולם לא היה לי צורך להתעסק בזה..

האם זה הפתרון שאני צריך? ואם כן, אני צריך או כדאי קופסא שיש בה סוויטצ' ל USB \ HDMI ואודיו? יש חיה כזו ולא משהו שעולה מאות שקלים.

אשמח אם מישהו כאן יעזור לי :D
תודה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

למה אתה צריך סטרימר ליד מחשב? מחשב יכול לעשות כל מה שסטרימר יכול ועוד הרבה יותר.

Lishay פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

BUGY כתב:למה אתה צריך סטרימר ליד מחשב? מחשב יכול לעשות כל מה שסטרימר יכול ועוד הרבה יותר.
...
·דבר ראשון לפעמים אני רוצה להפעיל סתם רק יוטיוב או מוזיקה \ לראות סרטים או כל אופציה אחרת שסטרימר נותן לי וזה בלי להפעיל את המחשב.

וזה מתקשר לי לסיבה השנייה שכרגע הוא קצת רועש המחשב, ואני לא מתכוון לשדרג אותו כרגע, לכן מעדיף "הפעלה שקטה" לפעולות פשוטות כמו שציינתי.

דבר שלישי, וזה גם קשור, אני רוצה אופציה להשאיר אותו דולק לאורך זמן רב על גבי הרשת.

דבר אחרון, סטרימר זה קטן ונייד ואני יכול לקחת ולחבר אותו גם לטלוויזיה או לכל מסך אחר שיתחשק לי.

כל עוד זו לא השקעה גדולה מדי, אין לי בעיה לראות בזה גאדג'ט נחמד שטוב שיהיה.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”