בעיית התחברות לרדיו אינטרנט (דנון 2300)
שלום לכולם, אני חדש לגמרי (בפורום המצוין הזה, ובעולם הקלנוע ביתי בכלל) - נהנה מאד מההתחדשות הזו.
לפני שבוע קיבלתי את רסיבר הדנון 2300 שהזמנתי מאמזון גרמניה, אני מתנסה ולומד את הפונקציות השונות - מאוד מרוצה מהרכישה ומאיכות השמע. לאט לאט פותר את הבעיות והשאלות שאני נתקל בהן, באמצעות קריאה (נעזרתי גם בתשובות כאן בפורום).
בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור היא התחברות לרדיו אינטרנט. הצלחתי להתחבר לרשת (גם באמצעות wifi וגם באמצעות כבל ethernet כדי לשלול שהבעיה היא ברשת. גם בלותות' עובד בלי שום תקלה). אך כשאני נכנס ל- internet radio, המכשיר לא מתחבר לאף תחנה. נשאר תקוע ב0% וכעבור זמן קופא (כדי לנסות מחדש אני צריך לכבות המכשיר ולהדליק שוב). זה קורה למרות שאין בעית גלישה במחשב (שגם הוא מחובר לרסיבר עם hdmi). בדקתי שהראוטר תואם DHCP והשארתי זאת כברירת המחדל בהגדרות הרשת של הרסיבר.
אשמח להצעות ולרעיונות כיצד לנסות לפתור הבעיה. אמנם זה לא הדבר הקריטי מבחינתי ברסיבר, אבל זה מכשיר חדש ואין סיבה לוותר על יתרון נוסף שהוא מציע.
תודה רבה.
לפני שבוע קיבלתי את רסיבר הדנון 2300 שהזמנתי מאמזון גרמניה, אני מתנסה ולומד את הפונקציות השונות - מאוד מרוצה מהרכישה ומאיכות השמע. לאט לאט פותר את הבעיות והשאלות שאני נתקל בהן, באמצעות קריאה (נעזרתי גם בתשובות כאן בפורום).
בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור היא התחברות לרדיו אינטרנט. הצלחתי להתחבר לרשת (גם באמצעות wifi וגם באמצעות כבל ethernet כדי לשלול שהבעיה היא ברשת. גם בלותות' עובד בלי שום תקלה). אך כשאני נכנס ל- internet radio, המכשיר לא מתחבר לאף תחנה. נשאר תקוע ב0% וכעבור זמן קופא (כדי לנסות מחדש אני צריך לכבות המכשיר ולהדליק שוב). זה קורה למרות שאין בעית גלישה במחשב (שגם הוא מחובר לרסיבר עם hdmi). בדקתי שהראוטר תואם DHCP והשארתי זאת כברירת המחדל בהגדרות הרשת של הרסיבר.
אשמח להצעות ולרעיונות כיצד לנסות לפתור הבעיה. אמנם זה לא הדבר הקריטי מבחינתי ברסיבר, אבל זה מכשיר חדש ואין סיבה לוותר על יתרון נוסף שהוא מציע.
תודה רבה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
@shohat
יתכן ויש לך בעיית חיבור.
זה שהוא מחובר לרשת לא אומר שאין בעיה.
ניסית להתחבר לרסיבר דרך ה PC שלך?
מציע שתנסה זאת, אולי תגלה שאין לך אפשרות להתחבר ואז מדובר כבר בבעיית חיבור שיש לפתור ולא משהו ספציפי כמו הרדיו-אינטרנטי.
יתכן ויש לך בעיית חיבור.
זה שהוא מחובר לרשת לא אומר שאין בעיה.
ניסית להתחבר לרסיבר דרך ה PC שלך?
מציע שתנסה זאת, אולי תגלה שאין לך אפשרות להתחבר ואז מדובר כבר בבעיית חיבור שיש לפתור ולא משהו ספציפי כמו הרדיו-אינטרנטי.
תודה רבה.
המחשב מחובר עם hdmi וזה עובד מצוין - גם וידיאו וגם אודיו עוברים בסדר גמור.
האמת שלא ניסיתי להכנס לקבצים במחשב דרך חיבור הרשת. אנסה זאת הערב.
מה יכולה להיות בעית חיבור כאשר הרסיבר מאשר את החיבור לnetwork? מה הצעד הבא שלי אם כך?
·
המחשב מחובר עם hdmi וזה עובד מצוין - גם וידיאו וגם אודיו עוברים בסדר גמור.
האמת שלא ניסיתי להכנס לקבצים במחשב דרך חיבור הרשת. אנסה זאת הערב.
מה יכולה להיות בעית חיבור כאשר הרסיבר מאשר את החיבור לnetwork? מה הצעד הבא שלי אם כך?
·
@gal-cohen
עדכון: חיברתי את הכבל ישירות למודם (ללא הראוטר) והכל עובד מצוין. אז קודם כל זו הקלה לדעת שהרסיבר תקין.
האם השלב הבא הוא להחליף ראוטר, או שצריך לשנות משהו בהגדרות שלו? ניתן לגלוש במחשב וב wifi בלי בעיה על בסיס הראוטר, רק הרסיבר לא מתחבר.
עדכון: חיברתי את הכבל ישירות למודם (ללא הראוטר) והכל עובד מצוין. אז קודם כל זו הקלה לדעת שהרסיבר תקין.
האם השלב הבא הוא להחליף ראוטר, או שצריך לשנות משהו בהגדרות שלו? ניתן לגלוש במחשב וב wifi בלי בעיה על בסיס הראוטר, רק הרסיבר לא מתחבר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
@shohat
יתכן שהראוטר מגביל לך את כמות החיבורים, זו גם אפשרות שלא הייתי פוסל.
אם אתה קצת מבין בהגדרות של הנתב, כנס לשם ותבדוק.
לחילופין, תנסה לחבר לרכיב נוסף לראות אם איתו יש גם קושי?
אבל כמו שציינת - אין בעיה ברסיבר, רק בלחיצת היד בין הנתב למכשיר ואת זה רק נותר לך לפתור.
יתכן שהראוטר מגביל לך את כמות החיבורים, זו גם אפשרות שלא הייתי פוסל.
אם אתה קצת מבין בהגדרות של הנתב, כנס לשם ותבדוק.
לחילופין, תנסה לחבר לרכיב נוסף לראות אם איתו יש גם קושי?
אבל כמו שציינת - אין בעיה ברסיבר, רק בלחיצת היד בין הנתב למכשיר ואת זה רק נותר לך לפתור.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אפשר גם לנסות להגדיר IP סטטי ברסיבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"