סנטר איכותי עד גובה 13 ס״מ, יש חיה כזו?
שדרוג סנטר צריך לקרות בקרוב, כרגע אני עם סנטר חביב של פרדיים, מסדרת הסינמה שלהם.
הבעיה: יחידת הטלויזיה שלי מגבילה אותי לסנטר בגובה של גג שבגג 13 ס״מ ואפילו רצוי שיהיה ס״מ אחד פחות כדי שלא יהיה דחוס מדי. מבחינת רוחב ועומק אין בעיה, יכול להגיע גם ל-50 ס״מ, עומק יש המון.
יש פתרון להוציא מדף אחד מיחידת הטלויזיה ואז אין בעיה, אבל המדף הזה משמש למיקום הממיר של יס ולהוציא אותם משם קצת בלאגן כי אין מקום אחר בשבילו.
אשמח להמלצות על סנטר איכותי שתואם את המימדים. תודה
הבעיה: יחידת הטלויזיה שלי מגבילה אותי לסנטר בגובה של גג שבגג 13 ס״מ ואפילו רצוי שיהיה ס״מ אחד פחות כדי שלא יהיה דחוס מדי. מבחינת רוחב ועומק אין בעיה, יכול להגיע גם ל-50 ס״מ, עומק יש המון.
יש פתרון להוציא מדף אחד מיחידת הטלויזיה ואז אין בעיה, אבל המדף הזה משמש למיקום הממיר של יס ולהוציא אותם משם קצת בלאגן כי אין מקום אחר בשבילו.
אשמח להמלצות על סנטר איכותי שתואם את המימדים. תודה
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@Zachn
בוקר טוב, במקרה שלך לא הייתי מתפשר על סנטר נמוך מאוד, והולך על האופצייה של להוציא מדף אחד של הממיר, ולשים סנטר כמו שצריך, ואת הממיר על הסנטר, יש כל מיני פיטרונות אקוסטיים שאפשר למצוא, לדוגמא לשים איזה מבודד על הסנטר ועליו את הממיר, לא חסר דברים יפים, תחשוב על זה, יש דברים ממש יפים שלא מכערים.
לא הייתי מתפשר כי סנטר צר מאוד עם כל הכבוד לכמה שהןא יחשב לטוב, המימברנה של הבאס תהיה בקוטר קטן, מה שלדעתי יעשה הבדל גדול ולא רלוונטי בייחס לקדמיים שלך של פרודיגם, זה יהווה לך שינו בגוון הצליל וחבל.
בוקר טוב, במקרה שלך לא הייתי מתפשר על סנטר נמוך מאוד, והולך על האופצייה של להוציא מדף אחד של הממיר, ולשים סנטר כמו שצריך, ואת הממיר על הסנטר, יש כל מיני פיטרונות אקוסטיים שאפשר למצוא, לדוגמא לשים איזה מבודד על הסנטר ועליו את הממיר, לא חסר דברים יפים, תחשוב על זה, יש דברים ממש יפים שלא מכערים.
לא הייתי מתפשר כי סנטר צר מאוד עם כל הכבוד לכמה שהןא יחשב לטוב, המימברנה של הבאס תהיה בקוטר קטן, מה שלדעתי יעשה הבדל גדול ולא רלוונטי בייחס לקדמיים שלך של פרודיגם, זה יהווה לך שינו בגוון הצליל וחבל.
אולי תבדוק Monitor Audio apex A40
610 מ"מ רוחב
140 מ"מ עומק
100 מ"מ גובה
http://www.monitoraudio.co.uk/products/apex
610 מ"מ רוחב
140 מ"מ עומק
100 מ"מ גובה
http://www.monitoraudio.co.uk/products/apex
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7046
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1466 פעמים
אני עים FastandFurious
למראה מתרגלים בסופו של דבר
אבל אם הסנטר לא ישמע הכי טוב ששמעת, אתה כל הזמן תצבור תיסכול עד שבסוף תחליף שוב את הסנטר
אז לדעתי, קודם תבחר את הסנטר שאתה הכי אוהב ולאחר מכן תדאג שיהיה לו מקום של כבוד בסטאפ שלך
אבל זו רק דעתי
למראה מתרגלים בסופו של דבר
אבל אם הסנטר לא ישמע הכי טוב ששמעת, אתה כל הזמן תצבור תיסכול עד שבסוף תחליף שוב את הסנטר
אז לדעתי, קודם תבחר את הסנטר שאתה הכי אוהב ולאחר מכן תדאג שיהיה לו מקום של כבוד בסטאפ שלך
אבל זו רק דעתי
·תבדוק אצל היבואןZachn כתב:המוניטור אודיו אגב נראה טוב אבל הגובה שלו הוא 14 ס״מ לא 10. המפרט הטכני שלהם מבלבל.
איך הוא מבחינת איכות?...
http://www.c100.co.il/Product/%D7%A8%D7 ... -audio-a40
אם תמצא אותו במחיר נורמאלי תעדכן
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@avilior
לגביי מיקום הסנטר זה לא מדוייק, אצלי הוא בתוך מזנון מופנה כלפיי האוזן שלי בדיוק על ידי ספוגים אקוסטיים שעליהם הוא יושב בזווית, לנקודת הישיבה, ברור שאם תשים אותו בגובה האוזן זה יהיה מצב של 100 אחוז, יש עוד דרכים ברגע שאין מקום בדיוק בגובה האוזן.
הייתי מעלה תמונה, פשוט כל תמונה שאני מעלה היא יוצאת הפוך וזה מתסכל 😃
לגביי מיקום הסנטר זה לא מדוייק, אצלי הוא בתוך מזנון מופנה כלפיי האוזן שלי בדיוק על ידי ספוגים אקוסטיים שעליהם הוא יושב בזווית, לנקודת הישיבה, ברור שאם תשים אותו בגובה האוזן זה יהיה מצב של 100 אחוז, יש עוד דרכים ברגע שאין מקום בדיוק בגובה האוזן.
הייתי מעלה תמונה, פשוט כל תמונה שאני מעלה היא יוצאת הפוך וזה מתסכל 😃
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
·FastandFurious כתב:@avilior
הייתי מעלה תמונה, פשוט כל תמונה שאני מעלה היא יוצאת הפוך וזה מתסכל 😃...
לא נורא, תעלה, אנחנו יודעים לסובב את הראש
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@avilior
בבקשה, תהנו 😁.
בבקשה, תהנו 😁.
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 26/02/2017 18:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

נערך...
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 26/02/2017 18:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

נערך....
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 26/02/2017 18:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@avilior
תודה רבה.
את האמת זה הגיע אליי ממש במקרה, שבוע לפני שהרכבתי את הסטאפ, הייתי אצל חבר, הגיע אליו עוד חבר שהביא לו את זה סתם בשביל שיהיה לו, וזה התאים לי בדיוק, זה עבר מיד ליד וככה זה הגיע אליי 😄
תודה רבה.
את האמת זה הגיע אליי ממש במקרה, שבוע לפני שהרכבתי את הסטאפ, הייתי אצל חבר, הגיע אליו עוד חבר שהביא לו את זה סתם בשביל שיהיה לו, וזה התאים לי בדיוק, זה עבר מיד ליד וככה זה הגיע אליי 😄