PILOT LCD TVs
יש מבצע בשופרסל של טלוויזית LCD 32" של פיילוט ב-3000 ש"ח ו-37" ב-5000 ש"ח
אני מניח שהדגמים והמפרטים הם אלו:
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 138&Page=1
מה אתם אומרים? (במיוחד לגבי ה-32)
אני מניח שהדגמים והמפרטים הם אלו:
מה אתם אומרים? (במיוחד לגבי ה-32)
ברוך הבא
אני חושב שהתשובה חבוייה בשאלה שלך...מה אתה חושב על LCD שקונים בדרך לקופה עם 2 חלב, ביצים, ואבקת סוכר?
אם הבנת אותי, תבין מה אני חושב על המוצר.
טלויזיה במיוחד LCD ופלסמה קונים מחנות שמיועדת לכך ולא בדרך לקופה.
אני חושב שהתשובה חבוייה בשאלה שלך...מה אתה חושב על LCD שקונים בדרך לקופה עם 2 חלב, ביצים, ואבקת סוכר?
אם הבנת אותי, תבין מה אני חושב על המוצר.
טלויזיה במיוחד LCD ופלסמה קונים מחנות שמיועדת לכך ולא בדרך לקופה.
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
מוצר מדבקה אני מניח שגם הוא מיוצר אצל יצרן בשם הייסנס בסין כמו רוב מוצרי המדבקה שניופאן מייבאת מרנץ/גרונדינג וכו..... לדעתי שווה את המחיר השירות של ניופאן לכל המוצרים שלהםהוא שירות מצויין מניסיון אישי אל תתן לכל מיני חוכמולוגים לשגע אותך
במחיר הזה תקנה בלי לחשוב פעמיים כי לא תמצא בשום מקום מחיר כזה לגדלים כאלה
במחיר הזה תקנה בלי לחשוב פעמיים כי לא תמצא בשום מקום מחיר כזה לגדלים כאלה
פיילוט הינו מוצר מדבקה , אתה יודע מה זה?
בשתי מילים זה מוצר נחות באיכותו שמיוצר ע"י יצרן אחד וכל חברה כמו פיילוט , פירלס , וכד' שמות את השם שלהם על אותו מוצר .
המוצר הספציפי הזה מתאים לאותו תיאור
לכן אני אישית במיוחד בתחום ה LCD נגד להתפתות למחיר הנמוך יחסית ונגד לקנות מוצר מדבקה שכזה.
תוסיף מקסימום עוד 2000 שקל ותקבל מוצר ברבה יותר טוב יחסית להשקעה שלך.
גודל "32 זה לא "19 שאפשר להתפשר...האיכות הירודה תשפיע באופן ברור בצפייה בטלויזיה ואף בניגון סרטים, אבל במיוחד יראו זוועה בשידורי טלויזיה.
בשתי מילים זה מוצר נחות באיכותו שמיוצר ע"י יצרן אחד וכל חברה כמו פיילוט , פירלס , וכד' שמות את השם שלהם על אותו מוצר .
המוצר הספציפי הזה מתאים לאותו תיאור
לכן אני אישית במיוחד בתחום ה LCD נגד להתפתות למחיר הנמוך יחסית ונגד לקנות מוצר מדבקה שכזה.
תוסיף מקסימום עוד 2000 שקל ותקבל מוצר ברבה יותר טוב יחסית להשקעה שלך.
גודל "32 זה לא "19 שאפשר להתפשר...האיכות הירודה תשפיע באופן ברור בצפייה בטלויזיה ואף בניגון סרטים, אבל במיוחד יראו זוועה בשידורי טלויזיה.
תגיד , עזוב את השרות, אתה ראית שידור טלויזיה במסך הזה ?ronik כתב:מוצר מדבקה אני מניח שגם הוא מיוצר אצל יצרן בשם הייסנס בסין כמו רוב מוצרי המדבקה שניופאן מייבאת מרנץ/גרונדינג וכו..... לדעתי שווה את המחיר השירות של ניופאן לכל המוצרים שלהםהוא שירות מצויין מניסיון אישי אל תתן לכל מיני חוכמולוגים לשגע אותך
במחיר הזה תקנה בלי לחשוב פעמיים כי לא תמצא בשום מקום מחיר כזה לגדלים כאלה...
אם כן ואתה ממליץ על זה אז אני ממש ממש ממש חושב שאתה טועה ומטעה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הולך להיות מבול של רוכשים במבצע הזה. כרגע התחלתי לקבל טלפונים מאנשים ששואלים ספציפית על המסכים הללו.
מקווה שהם לא רעים, כי אם הם גרועים אז יהיו הרבה אנשים עצבניים באתר בעתיד הלא רחוק...
מקווה שהם לא רעים, כי אם הם גרועים אז יהיו הרבה אנשים עצבניים באתר בעתיד הלא רחוק...
מה זה מוצר מדבקה אני יודע ובתור מנהל אגף באחת מהחברות הישראליות
שמצפות את סרטי הפוליאסטר בפריימר שלפני הדפסת הפיקסלים.
אני יכול להגיד לך ש70% מהחברות שמייצרות את הפנאלים בעולם קונות מאותם יצרנים
את ח"ג ,ובתחום רכיבי האלקטרוניקה המצב זהה כמעט לחלוטין
חברות גדולות לייצור כבלים לתחום האלקטרוניקה ולוחות מאירופה העבירו כולם כמעט
את הייצור למזרח הרחוק בכדי לשרוד,ישנם מספר חברות גרמניות בודדות שעוד מייצרות
באירופה ואז גם המחיר בהתאם ולא אני ובטח לא אתה נקנה במחירים האלו
אני עדיין טוען שלמי שיש תקציב דל עדיף מסך זול כזה שיש לו דרך אגב מפרט לא רע לכאורה
מאשר CRT מגעיל ושמן ובעוד שלוש ארבע שנים הטכנולוגיה תתיישן אז אפשר להחליף למשהו אחר.
לגבי השאלה אם צפיתי במסך מדבקה אז התשובה היא לא בפיילוט הצפציפי הזה אבל כן במרנץ ,יש לי בחדר שינה מרנץ 26" ואני צופה יותר מכל אחת אחרת שיש לי בבית
יש לי בבית עוד 3 מסכי LG שניים 26" ואחת 37" צר לי לאכזב אין הבדלים לא בצפייה בכבלים לא במחשב (כולם מחוברות למחשב) פלייסטיישן 2 ודי וי די אין הבדל חבר שלי עם טושיבה 42" גם אותה איכות תמונה אז אני מניח שכל השאר זה סתם התפלצנות ולא יותר מזה
שמצפות את סרטי הפוליאסטר בפריימר שלפני הדפסת הפיקסלים.
אני יכול להגיד לך ש70% מהחברות שמייצרות את הפנאלים בעולם קונות מאותם יצרנים
את ח"ג ,ובתחום רכיבי האלקטרוניקה המצב זהה כמעט לחלוטין
חברות גדולות לייצור כבלים לתחום האלקטרוניקה ולוחות מאירופה העבירו כולם כמעט
את הייצור למזרח הרחוק בכדי לשרוד,ישנם מספר חברות גרמניות בודדות שעוד מייצרות
באירופה ואז גם המחיר בהתאם ולא אני ובטח לא אתה נקנה במחירים האלו
אני עדיין טוען שלמי שיש תקציב דל עדיף מסך זול כזה שיש לו דרך אגב מפרט לא רע לכאורה
מאשר CRT מגעיל ושמן ובעוד שלוש ארבע שנים הטכנולוגיה תתיישן אז אפשר להחליף למשהו אחר.
לגבי השאלה אם צפיתי במסך מדבקה אז התשובה היא לא בפיילוט הצפציפי הזה אבל כן במרנץ ,יש לי בחדר שינה מרנץ 26" ואני צופה יותר מכל אחת אחרת שיש לי בבית
יש לי בבית עוד 3 מסכי LG שניים 26" ואחת 37" צר לי לאכזב אין הבדלים לא בצפייה בכבלים לא במחשב (כולם מחוברות למחשב) פלייסטיישן 2 ודי וי די אין הבדל חבר שלי עם טושיבה 42" גם אותה איכות תמונה אז אני מניח שכל השאר זה סתם התפלצנות ולא יותר מזה
וואלה לפי מה שאתה אומר באמת הכל עבודה בעניים למה לרוץ ולקנות סתם את הטלויזיות היקרות של סוני, פנסוניק, וכו' נסתפק בפיילוט במילא לא יהיה הבדל , ביג דיל ...
מה אני אגיד לך אחי...איך אומרים על טעם וריח אין להתווכח...
מה אני אגיד לך אחי...איך אומרים על טעם וריח אין להתווכח...
- oferlaor
- מנהל

ronik,
מתברר שגם במכוניות אין הבדל, כולם עובדים על אותו דלק ולכולם יש מנוע 1600, כל השאר זה התפלצנות...
כל הרעיון של האתר זה לזהות את ההבדלים (אם יש).
אני מניח שיש אנשים שלא יזהו הבדלים בין מסכים שונים, ויש כאלה שכן. האתר דווקא פונה לאלה שרוצים להבין מה ההבדלים ולנסות לזהות אותם ולברר אם הם משמעותיים מספיק עבור אותו אדם בשביל להשקיע יותר כסף.
מתברר שגם במכוניות אין הבדל, כולם עובדים על אותו דלק ולכולם יש מנוע 1600, כל השאר זה התפלצנות...
כל הרעיון של האתר זה לזהות את ההבדלים (אם יש).
אני מניח שיש אנשים שלא יזהו הבדלים בין מסכים שונים, ויש כאלה שכן. האתר דווקא פונה לאלה שרוצים להבין מה ההבדלים ולנסות לזהות אותם ולברר אם הם משמעותיים מספיק עבור אותו אדם בשביל להשקיע יותר כסף.
בגדול אתה צודק
בכל אופן אם לא הייתי מחוייב לויאלית למקום עבודתי הייתי יכול לתת פה מס' דוגמאות
שהיו מפילים גם אותך מהרגליים .
ולגבי תחום הרכב המצב שונה לגמרי זאת לא דוגמא מוצלחת אני לא מכיר מכוניות מדבקה
אבל נכון שגם שם ישנם מס' יצרנים שמריצים דגמים שהים של מנועים ואו תיבות הילוכים זהות
על דגמים שונים.
בכל אופן אם לא הייתי מחוייב לויאלית למקום עבודתי הייתי יכול לתת פה מס' דוגמאות
שהיו מפילים גם אותך מהרגליים .
ולגבי תחום הרכב המצב שונה לגמרי זאת לא דוגמא מוצלחת אני לא מכיר מכוניות מדבקה
אבל נכון שגם שם ישנם מס' יצרנים שמריצים דגמים שהים של מנועים ואו תיבות הילוכים זהות
על דגמים שונים.
בקיצור האם הקניה היא כדאית?.
ברשת המגה יצאו גם מבצע משגע!!!
lcd 32 ב-2899 או פלאזמה 42'' פוג'קום והם נמכרים כמו לחמניות
lcd 32 ב-2899 או פלאזמה 42'' פוג'קום והם נמכרים כמו לחמניות
- oferlaor
- מנהל