כניסה למצלמות אבטחה דרך סמארטפון
הגדרתי את ה dvr והרואטר.(ddns)
בעיה משונה שנתקלתי בה.
מצליח לראות את המצלמות באפליקציה בטלפון כמו שצריך.
כל עוד לא נמצא באותה הרשת.
כשנכנס הביתה ומפעיל את האפליקציה כשהטלפון נמצא במצב wifi וגולש ברשת הביתית (בה נמצאים המצלמות הdvr והראוטר)
לא מצליח להיכנס לאפליקציה.
שוב פעם....הכל עובד כמו שצריך
אך לא מצליח לראות כשגולש על הרשת בה מחובר ה dvr והראוטר.
תודה למשיבים
בעיה משונה שנתקלתי בה.
מצליח לראות את המצלמות באפליקציה בטלפון כמו שצריך.
כל עוד לא נמצא באותה הרשת.
כשנכנס הביתה ומפעיל את האפליקציה כשהטלפון נמצא במצב wifi וגולש ברשת הביתית (בה נמצאים המצלמות הdvr והראוטר)
לא מצליח להיכנס לאפליקציה.
שוב פעם....הכל עובד כמו שצריך
אך לא מצליח לראות כשגולש על הרשת בה מחובר ה dvr והראוטר.
תודה למשיבים
- NoamKamary
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
נשמע לי מוזר ,נשמע שיש לך מגדיל טווח בבית או משהו שחוסם .בתוך הרשת הפנימית שלך LAN אין צורך לפתוח פורטים וזה אמור לעבוד בלי שום בעיה.תבדוק אולי הפורט שלך לא פתוח או עבר לפורט 8080
תנסה לרשום את האי פי של הDVR בדפדפן ולרדום נקודותיים 8080 או 80 או אולי לבדוק אם משהו חסום למרות שפורט 80 לא יכול להיות חסום כי זה הגלישה.
בהצלחה!
תנסה לרשום את האי פי של הDVR בדפדפן ולרדום נקודותיים 8080 או 80 או אולי לבדוק אם משהו חסום למרות שפורט 80 לא יכול להיות חסום כי זה הגלישה.
בהצלחה!
- NoamKamary
- חבר פעיל מאוד

מצטער ,אבל אני לא יכול לעזור לך בזה כיוון שלא נתקלתי בזה.
אם אתה משתמש באפליקציות שאתה מוריד מהגוגל פיי אין סיבה שזה יחסום אותך.אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון ומה בדיוק קורה שם אבל יכול להיות שזאת הגדרה פשוטה שאתה פשוט מפספס אותה.
מקווה שתצליח !
אם אתה משתמש באפליקציות שאתה מוריד מהגוגל פיי אין סיבה שזה יחסום אותך.אני לא כל כך מבין למה אתה מתכוון ומה בדיוק קורה שם אבל יכול להיות שזאת הגדרה פשוטה שאתה פשוט מפספס אותה.
מקווה שתצליח !
- NoamKamary
- חבר פעיל מאוד

בהצלחה!